سلام دوستان....
یه سوال داشتم ...
میخواستم بدونم عددسی از جنس پلاستیک خوبه یا شیشه؟
یه سوال داشتم ...
میخواستم بدونم عددسی از جنس پلاستیک خوبه یا شیشه؟
تا چند سال پیش عدسیهای شیشه ای بهتر بودن البته هنوزم از یه نظرایی بهترن ولی هم سنگینه هم زود خش میفته ولی کیفیت تصویر بهتره اما پلاستیک ضد نوره اگه با کیفیتشو بگیرین خش نمیفته و تا مدتها قابل استفاده است به نظر من از خود پزشک یا بینایی سنج بپرسین بهتر راهنمایی میکنن کدوم براتون بهتره الان ولی شیشه خیلی کمه
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
میتونین خلاصه و مفید در مورد خرید عینک راهنمایی کلی کنین:....
من زیاد حساسیت رو خرید ندارم ولی خوب یه راهنمایی کلی بد نیست....من یک چشمم نمره 1 داره و ان یکی 0.75....آستیگماتم هستم..ولی نمیدونم نمره استیگماتم چنده ..زیاد نیست فک کنم...
میخوام انتی رفلکس باشه..چون زیاد جلوی لب تاپ و کامپیورترم....فریم رو انتخاب کردم..یه فریم مستطیلی و کائوچویی هست....
اره به نظرم پلاستیکی بهتره....
ممنون و با تشکر
Last edited by ّfarzad543; 09-07-2016 at 14:03.
چه جالب شماره چشماتون مثل منه و همین طور آستیگمات بودن البته من 15 سالی هست عینک میزنم بیشترم فکر کنم از کامپیوتره نزنم سردرد میشم بگذریم اگه فریم فلزی بگیرین بیشتر عمر میکنه تنها فرقش همینه و دقتم کنین تمام فریم بگیرین برای کامپیوتر حتما آنتی رفرلکس باشه که آلمانیش از همه بهتره اما کره ایشم خوبه
موفق باشید
یه سوال دیگه داشتم خدمتتون....
من چشمم به نور خورشید تقریبا حساسه...باید چه نوع عدسی بگیرم؟ عدسی فتوکورمیک با خوردن نورخورشید سیاه میشه...من اینطوری دوست ندارم و ایا بدون سیاه شدن امکانش هست؟
سلام...ممنون...
از کجا بفهمم آلمانیه یا کره ایه؟
سلام
دیگه خود فروشنده معمولا میگه باید بهش اعتماد کنین
عدسی ها آنتی رفلکس درجه داره برای نور خورشیدم داره اون عدسیایی که شما میگین برای قدیم بود که سیاه میشد تو نور خورشید
من تا 300 میخوام هزینه کنم...البته با عدسی....شما چی پیشنهاد میدین؟..فریمی که میخوام بخرم اینه:...
نظرتون چیه؟
![]()
ممنون از پاسختون....من میخوام فردا برم مطب دکتر که نمره چشممو دوباره چک کنم....
بخوام بگم برای نورخورشید چی بگم...همینه که بگم انتی رفلکس برای نور خورشید و کامپیوتر میخوام خوبه؟؟؟؟!!!!!
عینک خوبی به نظر میرسه مبارک باشه
بله بفرمایید به نور شدید حساسین خودشون تو نسخه مینویسین نوع عدسی رو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)