سلام به بر بو بچز
یه نظر (ازتون میخوام) و سوال:
من دارم روی یه مرحله کار میکنم . فضاشم طوریه که بالای کوهه و فضای زیر کلا ابره. از heigh fog استفاده کردم جالب نشد . به نظرتون چیکار کنم.از چه راهی استفاده کنم؟
ابر زیر یه چیز تو این مایه ها میخوام بشه و کوه و فضای مرحله بالای این ابرا (انگار بالاتر از ابرن). بهترین راه به نظرتون چیه؟
سلام
من به جای جوابت دوتا مورد بگم:
1.نمی دونم این عکسی که گذاشتی چه ربطی به بازیت داره،
شاید چون خوشت اومده می خوای بذاریش، ولی تا جایی که من می دونم، شما زیر کوه نمی تونی همچین ابری ببینی، این ابرها فقط تو ارتفاعات خیلی بالا با تراکم زیاد ایجاد می شن. درنتیجه به جای اینکه به طبیعی شدن بازی کمک کنه، باعث می شه غیر واقعی بشه. حتی توی هیمالیا هم ما شاهد ابر های به مراتب رقیق تری هستیم.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا توی کوه دو جورشو بیشتر نمی بینیم، یکی همون مه عادی با غلظت های مختلف، یکی هم یه سری ابر جدا ولی خیلی رقیق، این تصویر که شما گذاشتی رو فقط می شه از داخل هواپیما دید.
2. هنوز هیچ موتوری نیست که بتونه به صورت ریل تایم Volumetric Cloud که طبیعی باشه ایجاد کنه، برا همینه که توی هیچ بازی ندیدی. در حال حاضر فقط رندررهای آفلاین می تونن یه همچین چیزی در بیارن که اونم واسه فیلم استفاده می شه.
فقط یکی دوتا بازی خیلی ساده ترشو شبیه سازی کردن، کرایسیس به صورت خیلی رقیقشو داره که متاسفانه طبیعی هم در نیومده، و Microsoft Flight Simulator هم یه مقدار طبیعی ترشو گذاشته که اون هم دوتا چیزو فدا کرده براش، یکی هزینه ی خیلی زیاد برای ایجادش ویکی هم تعدادی از مشترهاشو. اونجا حاضر شدن این هزینه ها رو بکنن چون واقعا بازی اینو لازم داشته. هرچی باشه شبیه سازی پروازه. اگه همونطور که فک می کنم برا خوشگلیش می خوای به بازیت اضافه کنی توصیه می کنه بیخیالش بشی. عطاش به لقاش نمی ارزه.
در کل شما می تونی به روشهایی بیای این ابر رو تا یه حدودی شبیه سازی کنی، ولی هم خیلی کار سنگینی می شه برای CPU وGPU و هم زمان زیادی باید صرفش کنی. بعد هم باز باید رو اوپتیمایز کردنش وقت جدا بذاری. تازه اون چیزی که تو عکس می بینی نمیشه.
5 دیقه بشین به اینا که گفتم فکر کن، بعدش اگه هنوز می خواستی یه چیز ساده تو این مایه درست کنی، بگو تا چیزایی که می دونمو بگم بهت.
فعلا بای.