تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 109 اولاول ... 327278798081828384858692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 1085

نام تاپيک: کلوپ موتورولا مایلستون

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ببخشید یه سوال اگه خیلی خیلی سریع جواب بدین ممنون میشم . یک دوستی میخواد از آمازون مایلستون بخره (در امریکا) و بفرسته ایران برای برادرش . بعد توی نتایج آمازون اگه ببینین 7 تا مایلستون نو و آنلاک داره از 373 دلار تا599 دلار . میخواستم ببینم اینا جریانش چیه ؟؟؟؟؟ و هرکدوم رو بخره و توی ایران سیم کارت بندازه کار میکنه و مشکل نداره ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه Vahid579's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فارسی حک شده .
    آقا برنامه رو باید چطوری نصب کنم ؟؟؟ الان گوشی من روت شده می تونم به 2.1 تبدیل کنم.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

ببخشید یه سوال اگه خیلی خیلی سریع جواب بدین ممنون میشم . یک دوستی میخواد از آمازون مایلستون بخره (در امریکا) و بفرسته ایران برای برادرش . بعد توی نتایج آمازون اگه ببینین 7 تا مایلستون نو و آنلاک داره از 373 دلار تا599 دلار . میخواستم ببینم اینا جریانش چیه ؟؟؟؟؟ و هرکدوم رو بخره و توی ایران سیم کارت بندازه کار میکنه و مشکل نداره
    اگر ميلستون آنلاك باشه نبايد مشكلي داشته باشه و تو ايران هم كار ميده . تفاوت قيمت رو نميدونم از چيه ؟
    شايد بسته به نوع گارانتي در اونجا باشه . ميتونه از فروشگاههاي ديگه هم يه آمار بگيره /

4. این کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

فارسی حک شده .
    آقا برنامه رو باید چطوری نصب کنم ؟؟؟ الان گوشی من روت شده می تونم به 2.1 تبدیل کنم.
    احتمالا" همون عربيه .
    اول بهتره يه دوري تو صفحه هاي قبلي بزني يه سري توضيحات هست كه بدرد ميخوره . من خودم اين گوشي رو نداشتم نميتونم چيزي بگم

6. این کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

مرسی ،
    کسی نظر دیگه ای نداره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

ما با جمعيت 70 ميليوني نميتونيم جلو اين كارها روكه ميگي بگيريم اونجا تو چين كه 1ميليارد جمعيت داره حق دارن . بگذريم
    --

منظورت از اين حرف چيه ؟

خدا اين گوشي 60 هزارتا برنامه و گيم براش هست . فارسي هم ميشه نوشت و خواند . كم كم ياد ميگيري . بايد سايتهاي مختلف رو بخوني آموزشهاي زيادي هست در اين رابطه .
    60 تا که خیلیه...600 تا هم باشه من کلاهمو میندازم هوا....دقیقا یک ماهه که تو نت دارم میگردم و بهترین جارو اینجا دیدم...حالا شما بگی باز بچرخم؟ باشه...میرم یه دور میزنم برمیگردم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

فارسی حک شده .

من بین زمین و هوا گیر کردم....دو تا فایل دانلود کردم آدرشو جانی پرشین بهم داد / حدود 100 مگابایت حجمشه..

به من گفته که:
    محتویاتش که یه فایل با پسوند sbf هست رو exctract میکنین هرجایی که خواستین. حالا نیاز به برنامه ای به نام rsdlite دارین واسه فلش کردن.

آخه اون rdslite که هیچی فایل exe است...اون اس بی اف رو نمیشه اکسترکت کرد. و خواهش میکنم یکی اینجا زیر دیپلم و ساده توضیح بده...اینا رو هر جفتشو تو کامپیوتر باید انجام بدم یا گوشی؟ گوشی رو کی وصل کنم به کامپیوتر کی روشن کنم کی خاموش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

@6252
    شما اگه دقت کنی من گفتم :
    محتویاتش که یه فایل با پسوند sbf هست رو exctract میکنین هرجایی که خواستین
    منظورم محتویات فایل زیپ شده هست! اگه فایلتون با پسوند sbf هست که دیگه نیازی به اکسترکت نداره! شما برنامه ی rsdlite رو روی پی سی نصب کنید( فایلهای exe روی گوشی نصب نمیشن) , بعد از اجرای برنامه, گوشی رو خاموش کنین(هنوز گوشی به پی سی وصل نیست! بعد کلید های پاور و دی پد رو نگه دارین تا به صفحه ی بوت لودر برین, حالا گوشی را با کابل یو اس بی به پی سی وصل کنید. مسیر فایل sbf رو با browse کردن به برنامه ی rsdlite بدهید و روی استارت کلیک کنید.باز هم میگم بهترین منبع همون ---------.ir هست به زبان فارسی سلیس که از این لینک ها میتونین آموزش ها رو ببینین :

آموزش فلش کردن :
    کد:
    آموزش روت کردن :
    کد:
    آموزش فارسی کردن :
    کد:
    دوست عزیز این آموزش ها تصویری هستن, اگه بازم نمیتونین این مراحل رو انجام بدین بهتره گوشی رو بدین بیرون واستون انجام بدن

اسپم:

@ هادی و شهاب و امیر

شرمنده پیغام ها تون رو جواب ندادم, یه مشکلی دارم که کمتر میتونم سر بزنم, پروفایل رو بستم. بازم شرمنده

اسپم 2:
    v9x هم اومده!

11. 3 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

بعد توی نتایج آمازون اگه ببینین 7 تا مایلستون نو و آنلاک داره از 373 دلار تا599 دلار . میخواستم ببینم اینا جریانش چیه ؟؟؟؟؟ و هرکدوم رو بخره و توی ایران سیم کارت بندازه کار میکنه و مشکل نداره ؟
    هر چند خیلی دیر دیدم سوالتون رو ولی شهاب جان ولی بعد از آنلاک بودن باید دقت کنید که از لحاظ آنتن دهی مشکلی نباشه, یعنی الان گوشی هایی که اینجا توی ایران کار میکنن فرکانس 900/2100 هستن ولی واسه کشورهای دیگه و یا اپراتورهای دیگه (که ممکنه کسی گوشی رو بگیره بعد آنلاک کنه) این مقادیر متفاوتن یعنی چیزایی مثل :
    850/1900/2100 که اینا توی ایران آنتن نمیدن و شامل گوشی هایی هست که مثلا توی تایلند, برزیل , کانادا (telus) و... هست.
    اول چک کنین ببینین 2.1 نیست؟ میتونین از هر ورژنی به 2.1 منتقل بشین (حتی بعد از روت کردن) . برای نصب برنامه ها فایلهای با پسوند apk روی مموری کارت گوشی بریزین و بعد با استفاده از برنامه ی quick office که به طور پیش فرض روی گوشی هست نصب کنین.

13. 4 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

از دیروز ورژن جدیدی از فیرمویر واسه مایلستون از طریق OTA توی کشورهایی مثل فرانسه در دسترس هست که به نظر من باز هم از لحاظ سرعت بهتر شده (هرچند اصلا به این linpack اعتقادی ندارم که snapshot بگیرم چون فقط با تغییر کلاک امتیازش رو بیشتر میکنه ) واسه دوستانی که این ورژن رو میخوان فیرمویر اصلی از این لینک :
    کد:

و ورژن service از این لینک قابل دانلود هست :
    کد:
    تنها مشکل این فیرمویر azerty شدن layout هست که میتونن با g.o.t recovery حلش کنن.
    البته اگه دوستان سری به فروم xda بزنن فیرمویرهای مد شده خوبی مثل eclairmodv3 که واقعا انواع مد ها رو داره (مثل jit v7 ) رو میتونن دانلود کنن یا فیرمویر telus lite که دیگه مشکل آنتن ندادنش حل شده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •