شما اگه سیستمت میگشه که با نهایت جزییات و 1080p بازی کنی و fps بالایی بگیری برای pc رو تهیه کن
اگه نه که نسخه 360 هم فوق العادست
شما اگه سیستمت میگشه که با نهایت جزییات و 1080p بازی کنی و fps بالایی بگیری برای pc رو تهیه کن
اگه نه که نسخه 360 هم فوق العادست
آره سیستمم میکشه، نسخه ی بتاشو گرفتم روی آخرین تنظیماتش که فکر کنم hardcore بود 30 فریم میگرفتم، نمیدونم نسخه ی کاملش تنظیمات گرافیکی سنگینتری داره یا نه ولی خدا کنه زودتر واسه pc هم بیاد
سری قبلی هم آخه یکم باگ داشت.
بعضی وقتا یکی رو میگشتی رو هوا گیر میکرد !!!!
مگه واسه PC اومده که کرکش بیاد ؟
منم گرفتمش ! :دي
خیلی قشنگ و جالب بود ! خیلی حال داد بهم ! فک کنم تا صب بشینم بازی کنم عیدم بی خیالش ! :دي
آره الان یه سه روزی هست که واسه pc اومده اما کرک نشدست خیلی لگه به دل نمیشینه!!![]()
مهندس اون نسخه بتا هست و نیاز به کرک نداره نسخه اصلی فردا منتشر میشه !![]()
سلام سال نو همه دوستان مبارک...
من بازی crysis رو گرفتم اما دستگاه پیغام میده باید اپدیتش کنم در صورنیکه من Lt+ ریختم...(بازی Assassin Brotherhood رو اجرا میکنه ) ...خواهشا کمک کنید مشکل از کجاس؟ ایا دستگاه درست lt+ نشده؟از کجا بفهمم lt+ ریخته شده ؟ممکنه DVD مشکل داشته باشه؟
فقط می تونم بگم گرافیک بازی حرف نداره....دارم لذت می برم از این نسل برتر گرافیک.
توی این هم من چند تا اشکال توی فیزیک بازی دیدم مثلا اینکه بعضی وقت ها که آدم های دیگه رو می کشین یارو رو دستش میوفته زمین یک دستش آزاد میمونه اون یکی دستش رو هوا نگهش می داره انگار داره شنای یک دستی می ره
از نظر گیم پلی مشکلی من ندیدم ولی به نظرم کارایی نا مریی شدن خیلی بیشتر از بقیه کارایی های نانوسوییت هست و در در جه سختی های بالا آدم بیشتر رو میاره به نامریی شدن و کشتن های مخفیانه از پشت تا اینکه بخواد رو در رو بجنگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)