ببخشید میشه بگید هندزفری کریتیو رو با چه رابطی به گوشی وصل میکنید اگه رفتم پیش مغازه دار باید بگم جک 3.5mm![]()
ببخشید میشه بگید هندزفری کریتیو رو با چه رابطی به گوشی وصل میکنید اگه رفتم پیش مغازه دار باید بگم جک 3.5mm![]()
اتفاقا به نظر من صدای این گوشی با هندزفری فابریکش فوق العادست.فقط باید از قسمت Audio Effects گزینه ی Wow HD رو فعال کرد.
مال من هم رو wow hdهست کیفیتش هم خویه ولی این دوستمون نظرش یه چیز دیگه است
بعنوان یک توصیه دوستانه هیچگاه گوشی را از رو یعنی طوری که صفحه نمایش رو به بیرون باشد در جیبتان نگذارید چون به راحتی آب خوردن روکش پلاستیکی روی صفحه نمایش که ظاهرا بسیار محکم و خوب چسبیده مثل آب خوردن از روی صفحه نمایش بلند می شود. اتفاقی که متاسفانه برای من هم افتاد و حالا باید یک روکش دیگر برایش تهیه کنم
دوستان چرا این کد افزایش صدای میکرفون روی گوشی من ارور میده ؟ برای شما هم این مشکل پیش اومده آیا؟ کد دیگه یی وجود نداره ؟
دوست گلم میشه یدونه هم واسه من تبدیلش رو بخری؟ در صورت امکان
ممنون میشم
دوست من به فروشنده بگید جک سه و نیم میلیمتری سامسونگ برای امنیا میخوام. تو علاالدین زیر زمین میتونید پیدا کنید .هندفری که من دارم کریتیو و توصیه میکنم رو بهش وصل کن و از صدای واقعی خروجی امنیالایت لذت ببر
راستی کسایی که این گوشیو دارن بگن آیا میتونن برنامه و بازی رو کارت حافظشون نصب کنن یا نه
چون من خودم قبلا یه سامسونگ بر اساس جاوا داشتم که نمیشد![]()
منو از یه معضل بزرگ نجات دادی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)