نسخه های دی وی دیش قیمتش چنده و کیفیتش چطوره ؟
ضمناً آیدی ایجاد کننده ی این تاپیک هم در نوع خودش جالبه !!!
نسخه های دی وی دیش قیمتش چنده و کیفیتش چطوره ؟
ضمناً آیدی ایجاد کننده ی این تاپیک هم در نوع خودش جالبه !!!
کیفیتش که خیلی بهتر از vcdهست...
محل ما هم همزمان میاد یعنی هم dvd میارن هم vcd
قیمت هر دو یکیه(2500 تومان)نسخه های دی وی دیش قیمتش چنده و کیفیتش چطوره ؟
ضمناً آیدی ایجاد کننده ی این تاپیک هم در نوع خودش جالبه !!!اما کیفیت dvd بهتره
ای ول مخصوصا اون تیکه ای که ابروهاشو میده بالا تا بتونه ببینه6 قسمتش رو دیدم...تا اینجاش به نظر من بهترین نقش ها مال اون دو تا پیرمرد هاس...خیلی باحال بازی میکنن...
راستی من برعکس خیلی از بچه ها اصلا با اون یارو پیریه که هی میگه چی بود ؟! کی بود ؟! حال نمیکنم !
...
این مدیری هم خیلی باحال میگه:
میگه حتی برادر به خواهر نباید سی دیو بده بگه خودت برو بخر مگه میشه یه چی میگه ها
(اونم توایران)
راستی دوستان چیزی از قسمتهای جدید که دیدین نگین حداقل فاصله یه پک رو رعایت کنین یعنی اگه پک چهارم اومد درمورد پک سوم صحبت کنیم...شاید بعضی ها مثل منیه کم تاخیر داشته باشن تو دیدن قسمتای جدید
![]()
Last edited by D,Freeman; 06-10-2010 at 22:09.
اقا از مهران مدیری بعیده چنین سوتیی !
به پشت پکهای سیدی دقت کنید !
اخطار اف بی آی (FBI Warning)
این اخطار برای کپی رایت سیدیها بکار میره . . اما در ایر ان اخطار پلیس fbi چه معنیی میتونه داشته باش ؟
یعنی فیلمو تو کپی رایت بین المللی ثبت کردن
به احتمال زیاد به این دلیل که ماهواره نتونه پخشش کنه ، چون در صورت پخش مدیری راحت می تونه شکایت کنه و طرف مقابل رو محکوم کنه.
100 درصد بهتره 3_4 برابر وضوحش بهترههمه میگن کیفیت DVD بهتره از CD هست
همیشه هم با هم میاد سی دی و دی وی دی
مگه ایران تحریم نیست؟ تا اونجایی که من شنیدم تحریم این مساله رو هم در بر میگیره ..
ولی احتمالا شما درست میفرمایید
خیلی به ایران ربطی نداره
کافیه اون کسی که این کپی رایت رو داره ، به دادگاه فدرال آمریکا شکایت کنه... اگه بحث تحریم محریم بود که اصلاً تو اف بی آی ثبت نمی شد
در مورد تحریم هم شایعه ی بی اساس زیاده ... کلاً خیلی به این شایعات توجه نکنید (از هر دو طرف)
دوست من شایعه چیه
تحریم مساله ایست که کاملا حس میشه و نیاز به حرف دیگران نداره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)