سی پی یوی این گوشی ورم این گوشی اون حد انتظاری رو که کاربران داشتند رو براورد نمی کنه بخصوص در این گوشی محبوب جوونها. بله یه ذره تو گالری عکسها کند عمل می کنه
سی پی یوی این گوشی ورم این گوشی اون حد انتظاری رو که کاربران داشتند رو براورد نمی کنه بخصوص در این گوشی محبوب جوونها. بله یه ذره تو گالری عکسها کند عمل می کنه
دوستان منتظر باشید دارم روی GPS این گوشی تحقیقات می کنم به محض تکمیل شدن براتون میزارم تا همه به نحو احسن بهره ببرند.
عزیزم GPS خیلی وقته اختراع شده ها!
جدی روی چیش داری تحقیق می کنی؟ بگو شاید تجارب ما هم بدردت خورد!![]()
Last edited by amir200812; 24-06-2010 at 15:29.
دوست من من به جای دوست عزیزمون نوکیا n95 از شما عذرخواهی میکنم ایشون سریع عصبانی میشه من جاش میگو معذرت و در جواب شما
من این گوشی رو ندارم ولی دوستان عزیز کسی میتونه این دوست عزیز من رو راهنمایی کنه .
---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------
NOKIA-N95 جان لطفآ با دوستان مهربانه برخورد کن این تاپیک برای حل مشکلات گوشی های دوستان و اطلاعات آنها در مورد این گوشی هست با این برخورد ها تاپیک رو تخریب میکنی داداش گل من
از من ناراحت نشو
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------
با سلام این لینک برای دانلود این تم برای نوکیا x6
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نوکیا جان برداشت شما اشتباه هست سوال در مورد گوشی تازه خریده خودش کرده ؟
دوستان من دیروز این گوشی رو گرفتم.یک مشکلی داره و اون صدای بینهایت ضعیفشه!!!!!!
وقتی رو درجه آخر هم میزارم خش خش خیلی زیادی داره!!!!چی کار کنم؟؟؟هم از 73 n هم از n95 خیلی خیلی ضعیفتره!!!!
دیگه مشگلی نداره و تاچش عالیه.البته صدای یک اسپیکرش خش داره!!
قیمت این گوشی در اروپا 300 دلار هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاور و قاب جدید واسه این گوشی فکر کنم مانند تلویزیون رو گوشی پشت سفید رنگ پس بده نظر شما چیه ؟
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------
---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
![]()
کندیش خیلی کمه،این مورد در بسیار از گوشی های دیگه هم دیده میشه.
با تمامی احترامی که برای همه دوستان قائلم ضمن عرض اعتذار و تشکر از حضور انورتان می بینم دیگه اینجا جای بنده نیستش بنده دارم رفع زحمت می کنم خوبی بدی دیدین حلالمون کنید انگار بعضی بعضی دوستان خوششون نمیاد اینجا باشیم. یاعلی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)