تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 114 اولاول ... 327278798081828384858692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 1132

نام تاپيک: Darksiders

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

برای بار10هزارم من باکنسول مشکل ندارم مشکل من اینه:
    Platform:XBOX360
    معنی این کلمه چیه من نمیدونم.
    چراازروزی که کنسول اومد قیمتشم400تومن بود دیگه محصولات مایکروسافت که موس وکیبورد بیشتر میزنه داره تو مغازه ها خاک میخوره دقیقاًاون اولاکه XBOX اومدمحصولات مایکروسافت باسقوط بسیار بسیار شدیدی میتونم بگم50درصد دربازار کامپیوترهای ایران شد؟
    دلیلشو میتونم بدونم....

این مخفف چیه....؟

هیکل وار خوبه ومناسب یه خورده پاهاش گندست که میتونستن روبدنش اضافه کنن....
    به نظرمن هیکل بلک هامرهم یه جوریه به نظر کوتوله میاد......
    ای کاش وار هیکلش یخده بزرگتربود....

روزی خواهد رسید که شرکت مایکروسافت رسماًاعلام کنه ازساخت XBOX پشیمونه......
    یه مثال بزنم...
    لاجیتک روهمه میشناسین میدونین که موس وکیبوردش توپه درسته خفن ترین موسش که من دارم خداخیرشون بده وزنه میزارن توش که وزن موس روتنظیم کنیم و6000DPIهمقدرتIC داره خب باسیم هم هست قیمتش طرفای100هست خب
    حالا مایکروسافت هم یه موس زده بدون سیم8000DPI قدرتIC هست بسیار سبک بال وقابلیت تنظیم وزن وسازگاری بالا باویندوز و.....اونم تا حد70تومن هست.....
    من باشم باید مایکروسافترو بخرم درسته ولی از60تاموسی که به مغازه های دوتابازارکامپیوتر توتهران دادن فق1دونه فروخته شده فقط وفقط یه دونه 59تاش موندهچراچون همه میدونن کدوم مارک رونباید طرفش برن....
    من معزرت میخوام بحث روباز کردم یه خورده تخصصی شد ولی به خدا ماخودمونPS3وXBOX360داریم ومیفروشیم خیلی هم طرفدار داره مشکل من همونیه که گفتم....
    من شخصاًازآرمین جان معزرت میخوام ولی بالاخره یه پست باید بزنیم که ملت روشن شن.
    ممنون علی.

پست قبل ناظر تذکر دادن ولی من با اجازه ایشون یه موردو بگم برم:

چراازروزی که کنسول اومد قیمتشم400تومن بود دیگه محصولات مایکروسافت که موس وکیبورد بیشتر میزنه داره تو مغازه ها خاک میخوره دقیقاًاون اولاکه XBOX اومدمحصولات مایکروسافت باسقوط بسیار بسیار شدیدی میتونم بگم50درصد دربازار کامپیوترهای ایران شد

اینو یه منبع میدی؟؟؟
    تا جایی که من میدونم مایکرو الان فقط داره سود می کنه ....تازه 50 درصد میدونی یعنی چی؟؟؟؟مغازه موس فروشی نیس که........... .

از خودت آمار نده....... .

روزی خواهد رسید که شرکت مایکروسافت رسماًاعلام کنه ازساخت XBOX پشیمونه......
    یه مثال بزنم...
    لاجیتک روهمه میشناسین میدونین که موس وکیبوردش توپه درسته خفن ترین موسش که من دارم خداخیرشون بده وزنه میزارن توش که وزن موس روتنظیم کنیم و6000DPIهمقدرتIC داره خب باسیم هم هست قیمتش طرفای100هست خب
    حالا مایکروسافت هم یه موس زده بدون سیم8000DPI قدرتIC هست بسیار سبک بال وقابلیت تنظیم وزن وسازگاری بالا باویندوز و.....اونم تا حد70تومن هست.....
    من باشم باید مایکروسافترو بخرم درسته ولی از60تاموسی که به مغازه های دوتابازارکامپیوتر توتهران دادن فق1دونه فروخته شده فقط وفقط یه دونه 59تاش موندهچراچون همه میدونن کدوم مارک رونباید طرفش برن....
    من معزرت میخوام بحث روباز کردم یه خورده تخصصی شد ولی به خدا ماخودمونPS3وXBOX360داریم ومیفروشیم خیلی هم طرفدار داره مشکل من همونیه که گفتم....
    من شخصاًازآرمین جان معزرت میخوام ولی بالاخره یه پست باید بزنیم که ملت روشن شن.
    ممنون علی.

اگه شما قسمت اخبار کوتاه این سایت رو بخوونی که نمیخوونی .........می بینی که مایکرو اعلام کرده فقط از سیستم آنلاین xbox نزدیک به 1 میلیارد دلار در سال فروش می کنه......... .حالا فروش 44 میلیون نسخه ای خود xbox و فروش 2.5 میلیونی kinect و فروش فوق العاده انحصاریهاش رو هم حساب کنی به یه عدد فوق نجومی میرسی........... .

حالا شما داری این اعدادو با فروش موس و کیبورد یکسان میدونی؟؟؟؟؟خودت خندت نمی گیره؟؟؟؟

+

عزیز من مایکرو و سونی مهندسین بسیار تراز اولی در شرکت خودشون دارن و میدونن رو چی سرمایه گذاری کنن...........دنیاشوون مثه من شما تو چند تا موس و کیبورد و یا کنسول که محدود نمیشه.........نتیجشم داریم می بینیم که چطور سود می کنن............. .

+

اگر آمار رو واسه خودت معیار قرار بدی و از خودت آمار بیرون ندی می بینی که مایکرو بسیارموفق بوده در کنسولیزه کردن کاراش...... .
    البته چون آخرای نسل هستیم بالطبع تمایل مایکرو برمیگرده رو pc ولی سود سرشار کنسول برای مایکرو بسیار وسوسه انگیزه....... .

+

امیدوارم شما هم روشن شده باشی......... .

.
    .
    Last edited by halflife g; 09-12-2010 at 21:45.

2. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خطاب به احسان جان:
    ببین من نمی دونم چه جوری تا این مرحله رسیدی ولی اگه از راه طبیعی رسیدی باید با اون توضیحات صفحه قبل بتونی حل کنی من متاسفانه نسخه PC رو ندارم وگرنه برات عکس می ذاشتم ولی یکم دقت کنی تمومه همین راهنمایی که باید روی سنگ مدور که داره دور عزرائیل می چرخه بپری راهنمایی بزرگی هست... اون پائین فقط یه سکو هست که می تونی روش وایسی و بپری روی اون سنگ مدور. بقیش به همت خودت بستگی داره... هر سه باری که باید اشعه برسونی باید بری به محلی که اون محافظ آدم آهنی ازش محافظت می کنه...

خطاب به مراد جان :
    البته من می خواستم پست های بی ارتباط با تاپیک رو پاک کنم ولی خوب پست شما اطلاعات خوبی داشت برای همین فکر می کنم بودنش لازم هست. و بهتره ازش استفاده بشه و همینطور می دونم که حرفات حالت ختم کلام رو داشت...

خطاب به علی هوندای عزیز :
    علی جان ممکنه علاقه داشته باشی که در مورد بحث حال حاضر بیشتر صحبت کنی با مراد فکر می کنم هم شما و هم مراد عزیز بهتره ادامه بحث رو در پروفایل پیگیری کنید چون اگه بحث همین جا ادامه پیدا کنه هم شرمنده شما میشم و هم مراد و پست های بعد این و حتی قبل تر رو که با این بحث بیهوده در ارتباط هست پاک کنم... من عاجزانه خواهش می کنم از شما که به حقوق دوستانی که برای این بازی به تاپیک سر می زنن رو رعایت کنید... به نظرم بهتره کسانی که در این بازی معما گونه گیر می کنن کمک کنی به عنوان کسی که بازی رو به اتمام رسونده...

از توجه همگی ممنونم و مطمئنم که توجه می کنید

4. 6 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خوب خوشبختانه این بازی هم تموم شد . عجب پایان باحالی داشت با اون شهاب سنگهای اخرش . من که بی صبرانه منتظر نسخه 2 میمونم . خوب بریم NFS Hot Persuit رو شروع کنیم .

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ehsan 360 باید یکی صبر عیوب داشته باشه که سختترین و پیچیده ترین مرحله بازی رو واست روشن کنه!!!
    ولی باور کن هیچی نیست اگر دستت بیاد قلقاش..

7. 2 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ehsan 360 باید یکی صبر عیوب داشته باشه که سختترین و پیچیده ترین مرحله بازی رو واست روشن کنه!!!
    ولی باور کن هیچی نیست اگر دستت بیاد قلقاش..

اي كلك
    اره انصافا". احتمالا" ارمين همين ويژگي رو داره وگرنه تا حالا يا بن ميشدم يا جفت پا ميرفت تو كامنتام (همون جفت پا ميرفت تو چشم خودمونو ميگم).
    حالا يه چيزي ميگم فقط بخنديد:
    نميدونستم اگه RT‌رو نگه داري با قدرت بيشتري از توي اون دايره طلايي ها بيرون ميايي براي همين من اون كارايي كه بچه ها ميگفتنو انجام ميدادم اما به نتيجه نميرسيدم باز ميومدم كامنت ميذاشتم و درخواست هلپ داشتم اما با تلاش بسيار يافتم كه اگه RT رو نگه دارم مشكلم حل ميشه (حال كنيد چقدر باهوشم ).
    با اين هوش سرشار من يه تاپيك رفته سر كار.

در ضمن به من همون احسان بگوييد كافيست. لطفا"
    b3st1 من تازه دارم خودموني ميشم اساميتونو با عرض شرمندگي نميدونم ، اگه اشكالي نداره لطف كنيد بگيد اشنا شيم

9. 2 کاربر از ehsan 360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اي كلك
    اره انصافا". احتمالا" ارمين همين ويژگي رو داره وگرنه تا حالا يا بن ميشدم يا جفت پا ميرفت تو كامنتام (همون جفت پا ميرفت تو چشم خودمونو ميگم).
    حالا يه چيزي ميگم فقط بخنديد:
    نميدونستم اگه RT‌رو نگه داري با قدرت بيشتري از توي اون دايره طلايي ها بيرون ميايي براي همين من اون كارايي كه بچه ها ميگفتنو انجام ميدادم اما به نتيجه نميرسيدم باز ميومدم كامنت ميذاشتم و درخواست هلپ داشتم اما با تلاش بسيار يافتم كه اگه RT رو نگه دارم مشكلم حل ميشه (حال كنيد چقدر باهوشم ).
    با اين هوش سرشار من يه تاپيك رفته سر كار.

در ضمن به من همون احسان بگوييد كافيست. لطفا"
    b3st1 من تازه دارم خودموني ميشم اساميتونو با عرض شرمندگي نميدونم ، اگه اشكالي نداره لطف كنيد بگيد اشنا شيم
    بله دیگه..گفتم کمی قلق داره پازلهای بازی...
    خوشبختانه شما هم دستت اومد مشکلت حل شد...(حالا تو پازل و معماهاشو ندیدی هنو..: دی)
    نکته آخر هم سلام و احوال پرسی اینجا جاش نیست...واسه این مسائل هر کسی پروفایل شخصی داره..
    ممنون

11. 2 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Delete....
    Last edited by Advanced Ali-001; 20-12-2010 at 14:26.

13. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

علی جان کی جسارت کردم و گفتم بحث نکن عزیز دلم ... من گفتم بحث در باره کنسول و PC توی پروفایل باشه نه تاپیک... در ضمن من نگفتم بحث رو شروع کردی بحث رو اصولا مراد شروع کرد ولی اون در جواب پستی بود که شما دادی... خوب قبول کن که پستی که تحریک آمیز باشه اونم به این شکل کمی نا جوره... زود بازخورد داده میشه... تا کنسول استفاده نکنی شاید نتونی این مسئله رو خوب درک کنی... به هر حال امیدوارم این دیگه آخرین پست بی ربط این تاپیک باشه تا همه بتونن از مطالب مفید تاپیک استفاده کنن.

موفق و پیروز و گیمر باشید

15. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام.
    من که بحث روشروع نکردم این1ودیگه هم بحث نمیکنم تامعجزه روببینین بهش برسین.
    چشم آرمین خان دیگه هیچی نمیگم من فقط مشکلمو گفتم مثل اینکه بعضی ازدوستان فکر میکنن من دشمن کنسولم ولی بدونن اشتباه میکنن.

من اصلاًحال نکردم بااون شهاب سنگا فکر کنم اونا هم 3تاhourse manدیگه هستن که به زمین میان درسته؟
    نکنه باید باسه تای اونا هم بریم!!!!!!!!!!!!!!!!
    اینجوریکه خیلی توپ وطولانی میشه....
    ولی من خوشم نیومد آخرین صحنه که گفت تنها نه بعد شهاب سنگهارو نشون ادامه بازی رو درحاله ای ازابهام قرار داد منظورم اینه که میدونیم ادامه داره ولی به هیچ عنوان قابل پیش بینی نیست......
    شما اگه قابل پیش بینی باشه خوشت میاد ؟ خوب معلومه که اون سه تا هم رفیقاش بودن . جذابیتش به همین جاست
    واسه من شد مثل یه سریال که منتظر قسمت بعدیش میمونی . البته 3 سال

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

دوستان
    من تو یه قسمتی از بازی گیر کردم یه جایی هست یه ساختمان که همه جاش رو آب گرفته وقتی میری زیر آب یه واگن قطار هست
    اونجا گیر کردم
    ممنون میشم راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •