Mbt925 جان ممنون بابت راهنماییت...
موفق باشی
![]()
Mbt925 جان ممنون بابت راهنماییت...
موفق باشی
![]()
سلام...گشتم نبود شما بگرد شاید باشه
نرم افزاری برای تبدیل dat به mpeg می خواستم
شاد باشید
سلام.
نیاز به کانورتور تا اونجا که من میدونم نیست.
فایل رو رینیم کنید آخرش یک mpeg لضلفه کنید البته اگه فایلتون تصویری دیگه !
سلام
برنامه SUPER به نظر من قوی ترین کانورتوری است که به عمرم دیدم هر فایلی با هر نوع کدی که فکر کنی تبدیل میکنه با اختیارات بالا اگه هم نتونه تبدیل کنه حتما پخشش میکنه .
این هم لینک ساینش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Something For Nothing
سلام
بچه ها لطف کنید اگه نرم افزاری برای پخش فایلهای vp6 مثلا فیلمهای MOST WANTED هست بگید
من ON2 و VFWVP6 Codec رو امتحان کردم جواب نداد
Blaze Video Magic 2
Serialکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Convert Video: You can convert *.RM , *.RMVB , *.AVI , *.WMV , *.ASF , *.MPG , *.MPEG , *.MPE , *M1V , *MPV2 , *.MP4 , *.DAT , *.MOV , *.VOB file to AVI-MPEG4 , ASF-MPEG4 , MP4-MPEG4, PSP-MPEG4, 3GP-MPEG4, AVI-DIVX file. You can also split a large file into smaller video clips to fit your device memory.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Convert Music: You can convert all files with audio to MP3 format. You can directly convert audio file, or extract sound tracks from video and save as MP3 format.
Convert Photo: You can convert pictures such as *.BMP, *.JPG, *.GIF, *.TIF, *.PNG to JPEG format.
Advanced X Video Converter 4.7.1.3
حجم: 6.15 MB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Zoom Player 5.00
Rar pass: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه فرمت های زیر رو پخش می کنه:
AVI, Matroska (MKV), QuickTime (MOV), Cellphone 3GPP (3GP), Flash(SWF), RealMedia (RA/RM/RMVB/RAM), Windows Media Format (ASF/WMV/WMAincluding DRM with WMV Professional version), OGG Movie (OGM), MPEG1(MPG/VCD), MPEG2 (MPG/SVCD/VOB), MPEG4 (DIVX/XVID/ISO), VP3-VP6, MPEGLayer 3 (MP3), Vorbis Audio (OGG), Dolby Digital (AC3), Advanced AudioCoding (AAC), MusePack Audio (MPC), FLAC Audio (FLAC), OptimFROG Audio,Monkey Audio (APE), Wave Audio (WAV), CD-Audio.
Zoom Player WMV Professional allows you to play Windows Media VideoDigital Rights Management files (Copy protected WMV files).
واسه تبدیل دایویکس به دیگر فرمت ها
که سرعت خوبی هم داشته باشه
ممنون از شما
barnameye a one dvd ripper hamrahe crack lotfan
ba tashakor
==
sharmandeh windowsam farsi nadare
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)