rai sport 1
rai sport 1
جمع بندی نتایج سه گروه لیگ جهانی و...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا صعود کردن خیلی رویایی به نظر میرسه و بهتره احساسی برخورد نکنیم
ما در شرایطی صعود میکنیم که همه 5 بازی باقی مانده رو ببریم و اونم از نوع 3 امتیازی تا جمع امتیازهامون برسه به 21
در اون صورت بدون اما و اگر صعود میکنیم چون ایتالیا 3 بازی داره که یکیش با ما هستش و 2 تاش تو زمین صربستان
ولی همین طور که گفتم صعود کردن رویایی به نظر میرسه
چیزی که مهمه اینه که ششم نشیم تا خدای نکرده نریم گروه C و خطر حذف داشته باشم.اگه بتونیم 4 امتیاز دیگه به دست بیاریم پنجمیمون حتمیه و در اون صورت میتونیم با خیال راحت سال بعد هم در لیگ جهانی حضور داشته باشیم
لیگ جهانی هم واقعآ هر بازیش شرایط خاص خودشو داره و همین باعث جالب شدن بازیها شده
کی فکرشو میکرد کوبا که تا حالا امتیازی نداشت از روسیه 3 امتیاز بگیره یا اینکه ما ایتالیا رو ببریم .. !
در بازیهای قبل با کوبا که حرفی برای گفتن نداشتیم , باید ببینیم این بار ولاسکو چه راهی برای مقابله با کوبا پیدا کرده .. دو تا بازی سخت داریم اونجا که تعیین کننده پنجم و ششم میتونه باشه
خوش بختانه اگه هر دو بازیمون به کوبا هم ببازیم کوبا میشه 9 امتیازی
اون وقت اگه از آلمان 4 امتیاز بگیریم ما میشیم 10 امتیازی و بالاتر از کوبا قرار میگیریم
بنظرم توی 5تا موندن که نباید نگرانش بود و ایران با این بازیها که تا حالا انجام داده توی بازیهای بعدی به راحتی میتونه بیشتر از 4امتیاز بگیره و توی گروه بمونه واسه سال اینده
ولی اینکه سعود کنه یه موضوع تغریبا غیرممکنه ولی محال نیست و روی کاغذ هنوز شانس داره
ولی من امیدوارم که بتونه بالاتر از کوبا و المان قرار بگیره و این شایستگی رو داره
چقدر ملت حرف از صعود میزنن . بابا انتظاراتون رو کم کنید یه کم . این تیم هر جور نتیجه بگیره توی لیگ جهانی واقعا بازم عالی کار کرده . البته من مطمئنم صعود میکنیم![]()
آلمان دفاع روی تور خوبی داره.اگر بگم روی 70 درصد توپها تاثیر داشتن اغراق نکردم(منظورم اینه که توپ با دست دفاع برخورد داشت یا امتیاز برای صرب بود یا ژرمن)
بازیکن سرعتیشون علاوه بر دفاع خوب ، خوب اسپکم هم میزد.
فکر کنم بازیکن قدرتی هاشون هم شماره یکشون بهترین بازیکنشون باشه که قد بلندی هم داره
سلام
دیگه داره خیلی جالب میشه ...مثل کارتون فوتبالیستا شده که رفته بودن جام جهانی ...بازی با آلمان، ایتالیا ،برزیل ...
باحاله!
Last edited by hes25; 30-06-2013 at 18:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)