سلام
این یه بیوک ریورا تمیز که چند وقت پیش میخواستم عکسشو بزارم ولی جور نمیشد.
درحدود یه هفته هست که صاحبش دیگه ازش سواری نمیگیره انداخته گوشه خیابون
ببخشید اگه زیاد بزرگ بود
سلام
این یه بیوک ریورا تمیز که چند وقت پیش میخواستم عکسشو بزارم ولی جور نمیشد.
درحدود یه هفته هست که صاحبش دیگه ازش سواری نمیگیره انداخته گوشه خیابون
ببخشید اگه زیاد بزرگ بود
والا منم دیدم عقبش نوشته بیوک ایران ولی تا حالا اینجوریش رو ندیده بودم
یعنی واسه ایران تولید شده یا تو ایران تولید شده؟
شبیه ریورا بود آخه
عجب
این جا تو یزد یه سری ماشین خیلی زیاد شدن:مثل بیوک و شورلت کاپریس،بی ام و های قدیمی ،بنز،و...
نمیدونم چرا ولی قبلا اینطوری نبود
بازم ببخشید اشتباه کردم
تو ایران تولید شده این مدل رو آپولو هم میگفتن یعنی آپولو / اسکای لارک
Last edited by rami_hemi; 24-04-2011 at 21:34.
دوست عزيز shs_micro2 خيلي خيلي از اينكه وارد جمع ماشدي خوشحالم..اميدوارم بتونيم با كمك شما توي يزد هم يه چرخي زده و شايد اگر خدا خواست يه بيوك ريويرا دم قايقي با قيمت مناسب براي من پيدا كني....خدا رو چه ديدي شايد الان يكي از اونها توي يه گوشه و كناري افتاده داره خاك ميخوره...!! ماسل و بقيه آمريكاييها هم اگر باشه خوبه..البته بيوك ايران بد نيست اما فراوانه..
باز هم ممنون از عكسي كه گذاشتي..
مگه توی اهواز ماسل گیر نمیاد؟ مثلا پونتیاکی چیزی که گوشه کنار افتاده باشه و مناسب بازسازی باشه
نه اینکه لتو پار باشه هااااامناسب بازسازی باشه
مثلا کامارو پونتیاک فورد دوج گیر نمیاد؟
متاسفانه خير نيست..اگر هم باشه قيمتهاي آنچناني پرت ميكنن كه با خودت ميگي برم تهران يكي بگيرم به صرفه تره!! اهواز كلا شهر مرده اي در مورد ماشينهاست..خيلي محدوده و ماشينهاي آمريكايي كه تعدادشون يه زماني خيلي بود ديگه واقعا كم شدند و حالا ديگه ديدن يه نوا هم كلي خوش شانسي ميخواد! چه برسه به يه ماسل..
اين دوست جديد ما shs_micro2 وقتي نوشت يه ريويرا كنار خيابان افتاده و طرف ميخواد بفروشه قلبم داشت ميايستاد!!!!!!!!!!!!
تا عكسش ميخواست باز بشه من داشتم برنامه سفر به يزد و خريد و اوردن اون ريويرا دم قايقي را توي ذهنم ميچيدم!!! تا اينكه ديدم اي بابا اينكه بيوك ايران خودمونه!!!! انگار يه سطل آب يخ ريختن روي سرم!!
Last edited by camaro lt; 17-04-2011 at 01:22.
ولی من آخرین بار چهار روز اهواز بودم و توی این چهار روز فقط یک ساعت بیرون رفتم و توی اون یک ساعت 5 تا آمریکایی دیدم
کاپریس 77 کاپریس دهه 80 کاپریس LS تخم مرغیپونتیاک فایربرد 78 و شورلت نوا
با این حساب من خیلی باید خوش شانس باشم![]()
بابا این علی آقا مارو اذیت نکنید لطفا.این قلبش حساسه به ریویراااا.نکنید درست نیست.
آنتی باقالی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام این کادیلاک خوجمل رو امروز تو کوچه شکار کردم خیلی خیلی تمیز
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)