اونجایی که 59 داشت از دست هیولاها فرار میکرد خیلی باحال بود خیلی خندیدم
اونجایی که 59 داشت از دست هیولاها فرار میکرد خیلی باحال بود خیلی خندیدم
اگه نمی دونستی بهت می گم که فیلم مارمولک یک اقتباس (کپی) از یه فیلم خارجی بودهمنظورت از اینا پیمان قاسم خانی بود؟!
پیمان که تو اکثر کارها با مهران مدیری همکاری میکنه مثلا به نظر من شب های برره یکی از بهترین کارهای مهران مدیری و پیمان قاسم خانی بود .
تازه فیلم سینمایی مارمولک (که یادتون هست حاج رضا) هم نوشته پیمان قاسم خانی بود. بدون شک پیمان قاسم خانی یکی از بهترین نویسنده های طنز ایران
بهتره بگی رامبد جوان قبلا کار اینچنینی داشته یا نه؟؟؟
یه بار مدیر تالار فیلم همین پی سی ورلد اینو گفت(Asalbanoo)
رامبد هم کار می کنه اما شما متوجه نمی شید
مثلا این تبلیغات بازرگانی طنز رو کارگردانی می کنه
یا تئاتر کار می کنه
چند تا دونه فیلم سینمایی هم ازش دیدم
اما اولین سریال طنزش این مسافرانه
خیلی مسخره بود که یهو رئیسشون رو نشون داد و طرف ، رضا شفیعی جم بود! اگه دقت میکردین ، تا قبل از این قسمت ، هر وقت رئیسشون رو نشون میداد ، اونم نصفه نیمه ، بازیگرش اون یارو غول برره بود! یهو حالا شفیعی جم بود! اینام مردم رو سرکار گذاشتن!
غول برره رئیس کنفدراسیون بوده این سناتور زورگه که شفیعی جم بازی میکنه
خدانکنه این جوادرضویان بیاد توش ، اونوقت همش مسخره بازی درمیاره .
آخر جومونگ هم تموم شد ، این 61 بدبخت دربه در موند .
نکته جالب این بود که برای اولین بار از اسم سریال های شبکه های دیگه استفاده کردند مثل شمس العماره و ...
اما دارن خیلی جالبش میکنن.
جواد اگه بیاد مخاطبان سریال دوبرابر می شن
به نظر من هم رضویان و هم شفیعی جم تو بازیگری طنز تلویزیون حرفای اول رو میزنن.ولی اگه آشبز که دو تا بشه... آش یا شور میشه ی بی نمک!!!![]()
جوادرضویان خیلی بی نمکه .
میخواد بیاد همش مسخره بازی دربیاره دیگه .
بعد به قول دوستمون :
که معمولا بی نمک میشه .به نظر من هم رضویان و هم شفیعی جم تو بازیگری طنز تلویزیون حرفای اول رو میزنن.ولی اگه آشبز که دو تا بشه... آش یا شور میشه ی بی نمک!!!![]()
دوستان همه نظرات مختلف دارن ولی بنده باید عرض کنم که این سریال مزخرف ترین سریاله روی زمینه
اگه هم که اون پایانیش که یه توضیحی در مورد انسان میده و خوبه نبود الان به کل جزو مزخرفترین سریالها بود
جواد رضویان هم یه فرچونه دهن گشاده که کارهاش خنده دار نیست و همیشه سرتق بازی درمیاره .خیلی بینمک و لوسه
حالا فکرشو بکن این دوتا پدیده به هم برسن چه چیزی آفریده میشه.جواد رضوان+سریال مسافران(واخ)
فقط فقط نقش نصرالله رادش یکم جذاب و خنده داره
کارهای رامبد جوان هم خیلی مسخرس
بعله میخواد بیاد همه چی رو به گند بکشه
من متنفرم ازش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)