اينجا نشون دادي كه تيزهوشي.راستش براي من همbnmnbدر حاله اي از ابهامه! كسي ميدونه كيه؟
اينجا نشون دادي كه تيزهوشي.راستش براي من همbnmnbدر حاله اي از ابهامه! كسي ميدونه كيه؟
قربونت داداشاعتماد به نفس به این میگن . دمت گرم . آفرین
انشالله موفق بشی .
ایشون کلا از همه تشکر میکنن حالا چه پستت مفید باشه چه اسپم باشه..اينجا نشون دادي كه تيزهوشي.راستش براي من همbnmnbدر حاله اي از ابهامه! كسي ميدونه كيه؟
خوب رفیق هیچ وقت کنکور دانشگاه های درست حسابی حذف نمیشه
من هدفم شریف هست فقط . و هیچ جای دیگه ای رو هم مثل امیرکبیر یا تهران قبول ندارم .
بله از تابستون شروع کردم فعلا به کتابای این سالی که گذشت و سال دوم مسلط بشم . حداقل یه دوره ای بکنم تا بعدا استرس نگیره منو چند سال بعد . بعدشم فعلا که بیکاریم . از وقتمون استفاده ببریم . چی میشه مگه ؟![]()
یک کاربر فرضیهاينجا نشون دادي كه تيزهوشي.راستش براي من همbnmnbدر حاله اي از ابهامه! كسي ميدونه كيه؟
ولی هر کی هست دمش گرم
پیش هنوز مونده...پدرام خان شما پشت کنکوری هستین یا پیش دانشگاهی میخونی؟
شما سعی کن تابستونو با روزی 26 ساعت شروع کنی..من نفهميدم كسي رتبه ي يك رقمي بخواد بايد تابستون چيكاركنه؟
انشالله تا عید میرسه به روزی 52 ساعت..
اینا که میگم داشتیما..
یعنی بودن کسانی که اینطوری خوندن..
مدارکش هم تو وزارت علوم موجوده
ممنون/![]()
والا چي بگم؟ واقعا اعتماد به نفس قوي اي داري. ما تو امسالش مونديم ، اونوقت...!
خوب بچه ها مثل اینکه شما ها همش اهل صحبتین حالا کی توی شما اهل عمل کردنه نمی دونم
من یک کاربر ساده هستم که امسال کنکور دادم و میام مطالب شما رو می خونم و براتون هم به دلیل زحمتی که کشیدید و مطلب رو نوشتید تشکر می زنم.
برای هر کس اسپم معنی خاصی می ده.
کنکور رو خوب دادی یا نه؟
نه .به هیچ عنوان نتونستم توقعی خودم از خودم داشتم رو برآورده کنم.می گن می شم بین 4000تا2000.
خوب امیدوارم موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)