بله میشه
شما اول اینترنت رو شیر کن بعد وایلرس لپ تاپ رو روشن کن یه نت ورک بساز بعد با گوشیت و نت ورکی که اخی وصل شو می تونی بری تو نت
بله میشه
شما اول اینترنت رو شیر کن بعد وایلرس لپ تاپ رو روشن کن یه نت ورک بساز بعد با گوشیت و نت ورکی که اخی وصل شو می تونی بری تو نت
سلام.
من یه مشکلی برام پیش اومده.از 2-3 روز پیش،دیگه هیچ جاوایی رو گوشیم نصب نمیشه.حتی همونایی که قبلا نصب کردم هم نصب نمیشه
مراحل نصب رو شروع میکنه ولی دیگه ادامه نمیده و قطع میشه.
کسی میدونه مشکل از چیه؟
Last edited by kingmostafa; 12-03-2010 at 18:46.
اگه فایلی از پوشه سیستم حذف بشه . چنین اتفاقی می افته .
آقا هیچ راهی برای مارک کردن فایل ها تو این گوشی نیست به جز رفتن به منوی آپشن و .....
آخه اگه آدم بخواد چنتا فایل رو بفرسته که ........ میشه
لطفا اگه کسی بلده راهنمایی کنه
Last edited by amin.t_71; 12-03-2010 at 19:29.
سلام.. بچه ها یه مشکل جدی دارم.. امروز گوشیم رو مجبوری خاموش کردم. دوباره روشن کردم وقتی روشن کردم بعد از علامت نوکیا رو صفحه بعدش اومد روی home screen اما هیچ خبری از هیچی نبود جز عکس پس زمینه هوم اسکرین.. دیگه هیچی بالا نمیومد صبر هم کردم.. باطری رو در اوردم چند دفعه دوباره جا زدم بالاخره بعد از 4 دفعه خاموش روشن کردن و باطری عوض کردن اومد بالا همه چی .. اما الکی الکی sms هام پاک شدن !!!! عکس ها و موزیک ها هست اما sms ها که روی memory card ذخیره شده بود پاک شدن الکی ... چیکار کنم ؟؟ راهی هست برگردونمشون ؟؟
عجب بد بخی شده ا ! کسی هست بدونه ؟
memory card را بیرون بیاورید و دوباره جا بیندازید شاید مثل من درست شود.
این کارم کردم وقتی گوشی خاموش بود . واس شما چطوری شده بود ؟؟
آقا فک کنم ما هم سوال کردیم
سلام.دوستان من جدیدا یه مشکلی و اسم پیش اومده اپدیتش کردم بازم حل نشد.factory reset هم کردم بازم حل نشد.مشکلم اینه که وقتی تو home screen گوشی اون پایین telephone و contact هست وقتی روشون میزنم که بیاره نمیاره؟مشکل از چیه؟گوشی ویروسیه؟اگه ویروسیه میشه با انتی ویروس pc پاکش کنم؟جالب این جاست که وقتی تو هوم اسکرین دگمه ی سبزو میزنم بازم کار نمیکنه.
این مشکل رو میشه با فلش کردن و نصب اخرین ورژن که 20 است حل میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)