تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 91 اولاول ... 3272787980818283848586 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 903

نام تاپيک: معرفی پلاسمای پاناسونیک سری V10

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    یه سوال ایا led 46 8000 سامسونگ 2280000 تومان در بانه ارزش خرید داره
    نوی نو هم هست
    میخام جای پلاسما v10 بخرم
    پیشنهاد میکنید؟
    یا یه چیزه دبگه بخرم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    پس کسی نیست جواب ما رو بده؟
    من چنتا سوال پرسیدما؟
    عجله دارم
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

قیمت B7000 رو هم دارید؟ با مقایسه قیمت این دو مدل میتونید بفهمید که ارزش داره یا نه!!!
    من از امکانات سری 8 اطلاعی ندارم ولی اگر چیز خاصی مازاد بر سری 7 نداره بهتره که سری 7 رو بخرید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مرسی
    قیمت b7000 46 هم 1880000 تومان
    لطفا اگه کسی هست جواب پست 809 و 811 کامل بده
    مرسی

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سلام به اساتید محترم
    بعد از این همه تعریف و تمجید از v10 که اگه بیاد بهترین tv هست حالا که اومده مشگل داره؟؟؟؟؟!!!!!!!
    در مورد این مشکل پلاسما v10 بیشتر توضیح بدید
    این مشکل برای پناسونیک های v10 داخل ایران هم هست
    در مورد v10 که در بازار ایران هست و فرقشون با v10 کشورهای دیگه یه توضیح بدید میخاستم ببینم همون v10 بوده که منتظرش بودیم؟
    کسی v10 خریده؟
    من میخاستم اخر این ماه(5روز دیگه) 50 v10 بخرم
    حالا شما بگید چکار کنم
    بخرم؟
    نخرم؟
    تا کی باید منتظر بمونم؟
    اگه مشکل داره چه تلویزیونی در حد v10 پیشنهاد میکنید؟

با تشکر
    لطفا جواب بنده رو بدبد با تشکر
    کلا دوست عزیز راجب این مسئله که این پنلها به صورت عمومی مشکل داشته باشن هنوز جای تردید وجود داره چون فروش این مدلها بالا بوده احتمال اینکه تعدادی از اونها مشکل داشته باشن طبیعی هست ولی بسط دادن این موضوع به همه این پنلها هنوز جای سوال داره یعنی اثبات شده نیست و البته صد در صد قابل انکار هم نیست از طرفی موارد گزارش شده از این دست مشکلات بیشتر در آمریکای شمالی هست و در مورد پنلهای اروپایی موارد گزارش شده در سطح خیلی پائینی وجود داره ولی باز هم این مسئله نمیتونه چیزی رو ثابت کنه گذشته از همه این موارد وبسایت Cnet در حال تست کردن و پیگیری صحت این موضوع هست تا به الان هم پاناسونیک این مسئله رو مردود دونسته ولی گفتن که در حال پیگیری هستن که ببینن واقعا این مشکل وجود داره یا خیر در آخرین جوابیه پاناسونیک هم به این موضوع اشاره کردن که اگر کسی مشکلی داره با بخش خدمات و پشتیبانی پاناسونیک تماس بگیره اگر مشکلی وجود داشته باشه اونا میان و پنل رو تعمیر ویا تعویض میکنن پس تا به این لحظه پاناسونیک امکان وجود مشکلی رو که ناشی از طراحی و یا تولید پنلها به صورت عمومی در مورد همه این پنلها وجود داشته باشه مردود دونسته ولی پیشنهاد من این هست که تا مشخص نشدن اصل این قضیه عقلانی ترین کار ممکن این هست که فعلا خرید این پنل رو به حالت تعلیق در بیارین و اگر خیلی عجله دارین پنل دیگه ای رو جایگزین کنید مدل B8000 به نظر من از نظر کیفیت تصویر توان رقابت با V10 رو نداره اما به عنوان آلترناتیو من پیشنهاد میکنم LH900 ال جی و B690 سامسونگ رو در نظر داشته باشید اگر هم به دنبال خرید یک پلاسمای دیگه هستین B650 سامسونگ مورد خوبی هست.
    موفق باشید

6. 7 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شرمنده
    با تشکر از راهنمایی شما
    میشه تفاوت lh900 با sl900 بگید؟
    کدمشون بهتر هستند؟

8. این کاربر از aminhorri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اقا من رو راحت کنید دیگه دارم واقعا گیج میشم اینقدر توی اینترنت و این پست ها تاب خوردم که.......
    من نمیدونم چه tv و چه مارکی بردارم
    هرچی بگید میخرم
    فقط این محدودیت ها هست
    بودجه برای tv بدون هدیه و سینما 2600000
    کیفیت تصویر و دکور و امکانات جانبی برام مهمه
    ورودی تصویر هم با ری س ی و ر hdmi هست ولی انتن معمولیم هست
    چکار کنم؟
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام با توجه به اینکه پاناسونیک اعلام کرده در مورد مشکل رنگ تولیدات 2009 اقدامی نخواهد کرد و سایت cnet asia هم توصیه کرده در صورت امکان از خرید پلاسماهای 2009 خودداری شود . نظر دوستان چیه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کلا دوست عزیز راجب این مسئله که این پنلها به صورت عمومی مشکل داشته باشن هنوز جای تردید وجود داره چون فروش این مدلها بالا بوده احتمال اینکه تعدادی از اونها مشکل داشته باشن طبیعی هست ولی بسط دادن این موضوع به همه این پنلها هنوز جای سوال داره یعنی اثبات شده نیست و البته صد در صد قابل انکار هم نیست از طرفی موارد گزارش شده از این دست مشکلات بیشتر در آمریکای شمالی هست و در مورد پنلهای اروپایی موارد گزارش شده در سطح خیلی پائینی وجود داره ولی باز هم این مسئله نمیتونه چیزی رو ثابت کنه گذشته از همه این موارد وبسایت Cnet در حال تست کردن و پیگیری صحت این موضوع هست تا به الان هم پاناسونیک این مسئله رو مردود دونسته ولی گفتن که در حال پیگیری هستن که ببینن واقعا این مشکل وجود داره یا خیر در آخرین جوابیه پاناسونیک هم به این موضوع اشاره کردن که اگر کسی مشکلی داره با بخش خدمات و پشتیبانی پاناسونیک تماس بگیره اگر مشکلی وجود داشته باشه اونا میان و پنل رو تعمیر ویا تعویض میکنن پس تا به این لحظه پاناسونیک امکان وجود مشکلی رو که ناشی از طراحی و یا تولید پنلها به صورت عمومی در مورد همه این پنلها وجود داشته باشه مردود دونسته ولی پیشنهاد من این هست که تا مشخص نشدن اصل این قضیه عقلانی ترین کار ممکن این هست که فعلا خرید این پنل رو به حالت تعلیق در بیارین و اگر خیلی عجله دارین پنل دیگه ای رو جایگزین کنید مدل B8000 به نظر من از نظر کیفیت تصویر توان رقابت با V10 رو نداره اما به عنوان آلترناتیو من پیشنهاد میکنم LH900 ال جی و B690 سامسونگ رو در نظر داشته باشید اگر هم به دنبال خرید یک پلاسمای دیگه هستین B650 سامسونگ مورد خوبی هست.
    موفق باشید
    با سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم تالار
    بالاخره من تصمیم گرفتم g10 بگیرم لطفا در موارد زیر منو راهنمایی کنید
    1- آیا افت باز تولید رنگ مشکی شامل g10 هم میشه . اگه اینی که میگن راست باشه s10 را به g10 ترجیح دادن صلاحه ؟
    2- قیمت g10 بر خلاف s10 در ایران بسیار متغیره . قیمت دقیق نمایندگی تهران چقدره ؟

12. این کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اساتید محترم
    جواب بنده رو ندادید
    میشه تفاوت lh900 با sl900 بگید؟
    کدمشون بهتر هستند؟
    و بین sl900 و b8000 کدوم بهتره؟

14. این کاربر از aminhorri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •