تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 192 اولاول ... 327278798081828384858692132182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 1918

نام تاپيک: مشاوره خريد لپ تاپ Acer Aspire 5738

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من ديشب رفتم با CPU-Z چك كردم. لپ تاپ من (5738z) هم متاسفانه DDR2 است.
    خدا باعث و بانيش رو لعنت كنه. نميدونم چرا ما ايراني ها اينقدر دزد پروريم...
    تاريخ ساخت لپ تاپ رو هم برج 7 سال 2009 زده. يعني مال 2 ماه پيشه. پس ميشه نتيجه گرفت تازگي ها شروع به اين دزدي كرده اند.
    دوستان لطفا" كمي مرا دلداري دهيد. بين DDR3 و DDR2 چقدر تفاوت هست؟ تو سرعت موثره يا تو ارتقاء سيستم يا ...
    البته بيشتر كار من خانگي (نهايتا" آفيس و ويژوال بيسيك و فتوشاپ و...) هست و تا حالا مشكلي نبوده.
    ضمنا" چند تا كليپ فول HD از اينترنت گرفته بودم و باهاش ديدم اصلا" پرش نداشت و گير هم نكرد (فريم فريم نشد) و خيلي عالي نشون داد. با صداي دالبي. و معركه بود. چند تا هم BBC داشتم اونها رو هم عالي نشون ميده. (1080p) . در صورتيكه همينها رو قبلا" با دسكتاپ هاي قوي هم اصلا" نتونسته بود باز كنه و يا يك فريم پخش كرده بود و بعدش گير كرده بود.
    لپ تاپ منم ساخت برج 7 هست . البته zg

ظاهرا سفارش سازگار به ایسر نیست برای چنج کردن رم . خود سازگار دست برده تو کانفیگ و رم ها رو چنج میکنه

داره خودمونی میشه bs31's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

لطفآ یکی بیاد در خصوص تست قطعی رم که باسش چنده توضیح بدی و بگه با چه برنامه ای میشه به جواب صد در صد درست و صحیح رسید.

همین طور تفاوت بین این دو رم چیست؟

فکر کنم کار کاره خوده داش حمید باشه....منتظریم

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید آقا واقعآ دستت درد نکنه خیلی ممنونم،این مشکل تاپ پد با عوض کردن درایور موس حل شد،پرش به میزان خیلی زیادی کم شده.
    این مدل هم مدل بسیار جالی هست من خودم قصد داشتم بین Z اینو بخیر اما ZG از این دوتا بهتره.
    تنها نقطه ضعف این مدل این هست که صفصحه LCD اش کیفیت اصلآ به جای سری 5738 نمیرسه. همین طور CPU هم بد نیست.

اما در کل اگه به سایت acer.com برید برای مدل 5738Z بهتر نوشته

• Blockbuster performance
    • Your portable theater features a high-def Acer CrystalBrite™ LCD with 16:9 aspect ratio -- perfect for viewing content created for the widescreen. The quick response time presents moving images seamlessly, immersing you in heart-pumping action scenes. 3rd Generation Dolby®-optimized surround sound system booms energizing audio, while the optional Blu-ray Disc™ drive spins high-def music and movie effects with true-to-master precision. A large hard drive offers plenty of storage for your downloads and media files, while DDR3 memory speeds up multitasking and a 5-in-1 card reader makes file sharing easy.

اینم از 4530

• Mobile Performance
    • Built to empower, the new Aspire 4530 is the perfect mobile entertainment tool. The beautifully designed 14” chassis is light enough to carry it with you wherever you go while the combination of the latest AMD Turion™ 64 X2 dual-core mobile processors, up to 4GB of system memory and ample storage space will easily fulfill all your everyday computing needs.
    سلام دوستان
    من ديشب رفتم با CPU-Z چك كردم. لپ تاپ من (5738z) هم متاسفانه DDR2 است.
    خدا باعث و بانيش رو لعنت كنه. نميدونم چرا ما ايراني ها اينقدر دزد پروريم...
    تاريخ ساخت لپ تاپ رو هم برج 7 سال 2009 زده. يعني مال 2 ماه پيشه. پس ميشه نتيجه گرفت تازگي ها شروع به اين دزدي كرده اند.
    دوستان لطفا" كمي مرا دلداري دهيد. بين DDR3 و DDR2 چقدر تفاوت هست؟ تو سرعت موثره يا تو ارتقاء سيستم يا ...
    البته بيشتر كار من خانگي (نهايتا" آفيس و ويژوال بيسيك و فتوشاپ و...) هست و تا حالا مشكلي نبوده.
    ضمنا" چند تا كليپ فول HD از اينترنت گرفته بودم و باهاش ديدم اصلا" پرش نداشت و گير هم نكرد (فريم فريم نشد) و خيلي عالي نشون داد. با صداي دالبي. و معركه بود. چند تا هم BBC داشتم اونها رو هم عالي نشون ميده. (1080p) . در صورتيكه همينها رو قبلا" با دسكتاپ هاي قوي هم اصلا" نتونسته بود باز كنه و يا يك فريم پخش كرده بود و بعدش گير كرده بود.
    آیا با این وضع میشه این 4736 یا 5738 زد رو با رم ddr3 پیدا کرد؟
    من یه دو هفته پیش 5738ظبا باس 10666 رو تو شهرستان خریدم اما قیمتش یه خورده بالا بود حدود 620 تومن با باس 667 بود 600تومن.
    یه سوال داشتم میخواستم بدونم cpuاین مدل رو میشه اورکلاک کرد؟تا چه حد؟و با چه نرم افزاری؟
    لپ تاپ منم ساخت برج 7 هست . البته zg

ظاهرا سفارش سازگار به ایسر نیست برای چنج کردن رم . خود سازگار دست برده تو کانفیگ و رم ها رو چنج میکنه
    لطفآ یکی بیاد در خصوص تست قطعی رم که باسش چنده توضیح بدی و بگه با چه برنامه ای میشه به جواب صد در صد درست و صحیح رسید.

همین طور تفاوت بین این دو رم چیست؟

فکر کنم کار کاره خوده داش حمید باشه....منتظریم
    اگه باز هم پرش اره بايد سرعتش رو تو كنترل پانل كم كني
    يك نكته خيلي خيلي مهم اينه كه درايو صحيح و به روز باشه

دوستان باز هم تاكيد مي كنم از ايسر فقط 5738 و 4736 مناسب هست
    خريد نامناسب نكنين

اختلاف رم باس 667 و 1066 خيلي خيلي زياده و امروز با يك مقايسه با نوت بوك جديد فهميدم چقدر فرق داره
    اقلا 30 درصد اختلاف داشت
    البته يادتون نره ايسر با همين رم باس 667 هم باز بهترين انتخاب در اين رنج قيمته و امكاناتش خيلي خيلي عاليه

به هيچ عنوان هيچ نوت بوكي را اوركلاك نكنين كه مشكل حرارت پدرش رو در مياره

در مورد اينكه بهترين برنامه براي باس رم چي هست
    من كلي بررسي كردم و اغلب مشكلاتي در شناسايي دارن
    روي چند مدل نوت بوك و دسك تاپ امتهان كردم

4. 3 کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من الان دارم با چند تا نرم افزارنتايج مربوط به رم رو چك مي كنم
    به زودي در تاپيك مي گذارم

6. 3 کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

قبلا الماس هم ایسر وارد می کرد پارسال من ایسر 5220 داشتم با این گارانتی ونمی دونم وارد میکنه باز ایسر یا نه .

به نظر من با رم اصلی ارزش این رو داره بدون گارانتی یا با گارانتی متفرقه دیگه ای خرید بشه این مدل.

هنوزم میگم الحق و انصاف بهترین گارانتی کننده در ایران شرکت معتبر سازگاره . دستگاه هر مشکلی داشته باشه2 - 3 روزه درست میشه و از طرفی تا یه هفته اگه درست نشد و معطل شدید لپ تاپ نو جایگزین داده میشه .

8. این کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قبلا الماس هم ایسر وارد می کرد پارسال من ایسر 5220 داشتم با این گارانتی ونمی دونم وارد میکنه باز ایسر یا نه .

به نظر من با رم اصلی ارزش این رو داره بدون گارانتی یا با گارانتی متفرقه دیگه ای خرید بشه این مدل.

هنوزم میگم الحق و انصاف بهترین گارانتی کننده در ایران شرکت معتبر سازگاره . دستگاه هر مشکلی داشته باشه2 - 3 روزه درست میشه و از طرفی تا یه هفته اگه درست نشد و معطل شدید لپ تاپ نو جایگزین داده میشه .
    قبول شركت سازگار معتبره
    اما دليل بر اين حركت كثيف و غير اخلاقي تغيير كانفيگ نميشه

10. این کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

قبول شركت سازگار معتبره
    اما دليل بر اين حركت كثيف و غير اخلاقي تغيير كانفيگ نميشه
    اون که 100 در 500 از لحاظ خدمات گارانتی منظورمه معتبره .
    Last edited by Ami R 940; 06-09-2009 at 23:01.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سازگار كيفيت كارش خوبه ولي عملا به پاي شركت هايي مثل ايران رهجو و ماديران و زيگورات نميرسه
    ايران رهجو و ماديران از 48 ساعت بگذره دستگاه همرده بهتون ميدن و تازه ضمانت شامل تعويض قطعات هست نه تعمير
    من سر مشكل يكي از دوستان براي مدلهاي FW براي سوني خاورميانه ( دقت كنيد خاورميانه نه ايران ) اي ميل فرستادم دو روز بعد از ايران رهجو باهام تماس گرفتند و كلي عذر خواهي كردن كه همچين موردي وجود نداره و حتي ال سي دي پيكسل سوخته هم داشته باشه تعويض ميشه بدون هيچ هزينه اي

به اين ميگن خدمات واقعي
    البته سازگار هم در حد تعميرات ايسر خوب هست و براي ايسر بهترينه

13. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

سازگار كيفيت كارش خوبه ولي عملا به پاي شركت هايي مثل ايران رهجو و ماديران و زيگورات نميرسه
    ايران رهجو و ماديران از 48 ساعت بگذره دستگاه همرده بهتون ميدن و تازه ضمانت شامل تعويض قطعات هست نه تعمير
    من سر مشكل يكي از دوستان براي مدلهاي FW براي سوني خاورميانه ( دقت كنيد خاورميانه نه ايران ) اي ميل فرستادم دو روز بعد از ايران رهجو باهام تماس گرفتند و كلي عذر خواهي كردن كه همچين موردي وجود نداره و حتي ال سي دي پيكسل سوخته هم داشته باشه تعويض ميشه بدون هيچ هزينه اي

به اين ميگن خدمات واقعي
    البته سازگار هم در حد تعميرات ايسر خوب هست و براي ايسر بهترينه
    کاملا درسته . کلا منظورم بین گارانتی های ایسر هست که بهترینه .

الماس گارانتی محصولات ایسوز بود بیشتر الان نمی دونم هنوز هست یا نه از جمله مادربرد لپ تاپ و.. یه سری هم ایسر گارانتی کرد

لپ تاپ قبلیم باطریش مشکل داشت بردم الماس ازم پول گرفتن تعویض کردن .

مادربرد ایسوز داشتم 5 سال پیش دو بار رفت الماس تعمیر هر دو بار هم 8 یا 10 تومن گرفتن اون موقع .

خلاصه با توجه به تجربه ای که داشتم رو محصولات قبلی ایسر و لپ تاپ یکی از دوستان که کارش به سازگار خورد بهترینو واس ایسر سازگار می دونم .همونطور هم که خودتم گفتی سازگار بهترین گارانتی واس ایسر .

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نرم افزار Everest ultimate 5.0
    خوب دوستان این مربوط به نوت بوك 5738 زد من هست كه تولید ماه دوم 2009 هست
    چند تا عكس رو یكی كردم كه حجم كم بشه

نوع رم 1066 تیپ 3 هست
    حداكثر 8 گیگ ساپورت میشه
    667 تا 1066 توسط مادربرد ساپوزت میشه كه سازگار از این سو استفاده كردده
    Last edited by H@mid-Vista; 07-09-2009 at 00:00.

16. 2 کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •