لپ تاپ منم ساخت برج 7 هست . البته zg
ظاهرا سفارش سازگار به ایسر نیست برای چنج کردن رم . خود سازگار دست برده تو کانفیگ و رم ها رو چنج میکنه
لپ تاپ منم ساخت برج 7 هست . البته zg
ظاهرا سفارش سازگار به ایسر نیست برای چنج کردن رم . خود سازگار دست برده تو کانفیگ و رم ها رو چنج میکنه
لطفآ یکی بیاد در خصوص تست قطعی رم که باسش چنده توضیح بدی و بگه با چه برنامه ای میشه به جواب صد در صد درست و صحیح رسید.
همین طور تفاوت بین این دو رم چیست؟
فکر کنم کار کاره خوده داش حمید باشه....منتظریم
اگه باز هم پرش اره بايد سرعتش رو تو كنترل پانل كم كني
يك نكته خيلي خيلي مهم اينه كه درايو صحيح و به روز باشه
دوستان باز هم تاكيد مي كنم از ايسر فقط 5738 و 4736 مناسب هست
خريد نامناسب نكنين
اختلاف رم باس 667 و 1066 خيلي خيلي زياده و امروز با يك مقايسه با نوت بوك جديد فهميدم چقدر فرق داره
اقلا 30 درصد اختلاف داشت
البته يادتون نره ايسر با همين رم باس 667 هم باز بهترين انتخاب در اين رنج قيمته و امكاناتش خيلي خيلي عاليه
به هيچ عنوان هيچ نوت بوكي را اوركلاك نكنين كه مشكل حرارت پدرش رو در مياره
در مورد اينكه بهترين برنامه براي باس رم چي هست
من كلي بررسي كردم و اغلب مشكلاتي در شناسايي دارن
روي چند مدل نوت بوك و دسك تاپ امتهان كردم![]()
دوستان من الان دارم با چند تا نرم افزارنتايج مربوط به رم رو چك مي كنم
به زودي در تاپيك مي گذارم
قبلا الماس هم ایسر وارد می کرد پارسال من ایسر 5220 داشتم با این گارانتی ونمی دونم وارد میکنه باز ایسر یا نه .
به نظر من با رم اصلی ارزش این رو داره بدون گارانتی یا با گارانتی متفرقه دیگه ای خرید بشه این مدل.
هنوزم میگم الحق و انصاف بهترین گارانتی کننده در ایران شرکت معتبر سازگاره . دستگاه هر مشکلی داشته باشه2 - 3 روزه درست میشه و از طرفی تا یه هفته اگه درست نشد و معطل شدید لپ تاپ نو جایگزین داده میشه .
قبول شركت سازگار معتبره
اما دليل بر اين حركت كثيف و غير اخلاقي تغيير كانفيگ نميشه![]()
اون که 100 در 500از لحاظ خدمات گارانتی منظورمه معتبره .
Last edited by Ami R 940; 06-09-2009 at 23:01.
سازگار كيفيت كارش خوبه ولي عملا به پاي شركت هايي مثل ايران رهجو و ماديران و زيگورات نميرسههنوزم میگم الحق و انصاف بهترین گارانتی کننده در ایران شرکت معتبر سازگاره . دستگاه هر مشکلی داشته باشه2 - 3 روزه درست میشه و از طرفی تا یه هفته اگه درست نشد و معطل شدید لپ تاپ نو جایگزین داده میشه .
ايران رهجو و ماديران از 48 ساعت بگذره دستگاه همرده بهتون ميدن و تازه ضمانت شامل تعويض قطعات هست نه تعمير
من سر مشكل يكي از دوستان براي مدلهاي FW براي سوني خاورميانه ( دقت كنيد خاورميانه نه ايران ) اي ميل فرستادم دو روز بعد از ايران رهجو باهام تماس گرفتند و كلي عذر خواهي كردن كه همچين موردي وجود نداره و حتي ال سي دي پيكسل سوخته هم داشته باشه تعويض ميشه بدون هيچ هزينه اي
به اين ميگن خدمات واقعي
البته سازگار هم در حد تعميرات ايسر خوب هست و براي ايسر بهترينه
کاملا درسته . کلا منظورم بین گارانتی های ایسر هست که بهترینه .
الماس گارانتی محصولات ایسوز بود بیشتر الان نمی دونم هنوز هست یا نه از جمله مادربرد لپ تاپ و.. یه سری هم ایسر گارانتی کرد
لپ تاپ قبلیم باطریش مشکل داشت بردم الماس ازم پول گرفتن تعویض کردن .
مادربرد ایسوز داشتم 5 سال پیش دو بار رفت الماس تعمیر هر دو بار هم 8 یا 10 تومن گرفتن اون موقع .
خلاصه با توجه به تجربه ای که داشتم رو محصولات قبلی ایسر و لپ تاپ یکی از دوستان که کارش به سازگار خورد بهترینو واس ایسر سازگار می دونم .همونطور هم که خودتم گفتی سازگار بهترین گارانتی واس ایسر .
نرم افزار Everest ultimate 5.0
خوب دوستان این مربوط به نوت بوك 5738 زد من هست كه تولید ماه دوم 2009 هست
چند تا عكس رو یكی كردم كه حجم كم بشه
نوع رم 1066 تیپ 3 هست
حداكثر 8 گیگ ساپورت میشه
667 تا 1066 توسط مادربرد ساپوزت میشه كه سازگار از این سو استفاده كردده
Last edited by H@mid-Vista; 07-09-2009 at 00:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)