دوست عزیز ما از پارسیان میگیریم ، کارتمون هم پارسیان هست
گاهی وقتا ارور میده و میخوره ولی بیشتر وقتا هم میده
اما حواست باشه که گاهی وقتا سایت ارور میده اما پول از حساب کم میشه و گوشی طرف شارژ میشه (سر این جریان کلی رفت تو پاچمون!)
دوست عزیز ما از پارسیان میگیریم ، کارتمون هم پارسیان هست
گاهی وقتا ارور میده و میخوره ولی بیشتر وقتا هم میده
اما حواست باشه که گاهی وقتا سایت ارور میده اما پول از حساب کم میشه و گوشی طرف شارژ میشه (سر این جریان کلی رفت تو پاچمون!)
مرسی همینجوریم قبولت داریم داداش
استان خوزستان بیش از85درصد اقتصاد ایرانو تامین میکنه یکی از بالاترین نرخای بیکاری وشهرهایی با کمترین امکانات رفاهی رو داره دوسال تهران خدمت کردم ....فقط اینو بگم هرچی بدبختیه مال شهرستانیس بیکاری تورم و...
واقعا راست میگی امان از دل ساده
زمونه نامرده من چوب این قضیه رو بدجور خوردمه اونم از یه به اصطلاح رفیق(همون جریان 500هزارتومان)دیگه هیچی نمیگم همه گرگ شدنه ،
مثل جوجه گنجشک تا میخای بگی اهم دهنو تا اونطرف بنا گوش تا جایی که راه داره باز میکنن (جوری که یه تیغ بزنی پس سرشون کله نصف میشه )بعد اهم رو که گفتی واسه یه لحظه دهنو میبندن و سریع باز میکنن بازم میخان...
چرا مردم ما اینجوری شدنه یا چرا اینجوریشون کردنه خدا کنه یه روزی مردم ما بجای این همه سروصدای بیخود از فکرشونهم اجازه استفاده پیدا کنن..
Last edited by beckham7; 10-11-2009 at 00:17.
آره خوبه ولی خطریه بفهمن دیگه سهمیه قطع میشه شما هم زیاد ناراحت نباش نهایتا چند ماه دیگه اینجوری میمونه کارتش بیاد بازار اینا هم کساد میشه حالا از کجا گیر میاری ؟ شارژات مطمئن هستن ؟
از یکی از دوستام تو اهواز میخرم فقط پین واسم میل میکنه بد نبودن فقط یه سری 5تا استفاده شده داشت که گفتم عوضشون کردن
اقا 5تومنی اینجا گیر نمیاد جریان چیه؟
آره 5 تومنی خیلی محدود شده معلوم نیست چیکار میکنن هفته قبل تو تهران تا 5100 رید الان اومده پایین یه خورده میگن تا اخر هفته اینجوریه بعدشو خدا عالمه
كارت 5 تومن از سه شنبه هفته پيش توزيع نشد(دقيقا يك هفته) و باعث شد قيمتش بره بالا ولي امروز دوباره كارتش اومد و قيمتش هم نزول ميكنه.
نميدونم چرا تا جنسي گرون ميشه مردم بيشتر ميخرندش.از وقتي 5 تومني گرون شد فروش ما بيشتر شد.مثلا يك مشتري كه به زور روزي 10 تا ميخريد تو اين گروني روزي 30-40 تا ميخريد و ميگفت شايد گرونتر بشه.
آخه تقصیری نداره ! منم اگه جاش بودم این کارو می کردم !
اون موقع که 2000 تومانی بود باید انبار می کردم !!الان 2500 میفروختم ! اگه اینجوری کرده بودم الان اینجا نبودم که ! رفته بودم خارش .
نترسین بابا . خارش ام بر طرف شد زود برمیگردم پیش شما![]()
از دوستان کسی با نمایندگی های همراه اول کار میکنه یه خورده توضیح بده
کسی راهکار تازه ای واسه پـــــــــــــــــول درآوردن بلده؟
دیگه دارم تصمیم میگیرم برم نصب آنتن م ا ه و ا ر ه ا ی
اگه بگیرنم هم تقصیر شماست هم همراه اول هم آمریکای جنایتکار
اصلا تقصیر همه جز روسیه ی حمایتکار
جدای از شوخی من سرمایه زیر دو میلیون دارم
متاهل هم هستم
در کل با این اجاره ها >> بدبخت دارم میشم
راه حلی چیزی واسه شارژ یا دلالی بدون ریسک دارین؟
ای بابا . تو این دور و زمونه کدوم کار بدون ریسک هستش ؟؟؟؟ یه چی میگیا .
حاجی این انتن ما جابجا شده بیا اینو درست کنبه نظر من که بهترین کاره . کی می گه میگیرن ؟؟ ای بابا دیگه گذشت اون زمون . الان بقال سر کوچه ما یه ورق A4 تایپ کرده : نصب ماهواره پذیرفته می شود .
شد جریان نصب ماهواره ی ما !!دوستم اومد نصب کنه ! بهش میگم تورو خدا همسایه ها نفهمن ها .... گفت باشه هواسم هست . با کلی مکافات و پنهان کاری رفتیم بالا پشت بوم دیدیم همه ی همسایه ها دارن به غیر از ما !! عقب موندشون ما بودیم !
حالا تو ام ! کیو گرفتن تو دومی باشی ؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)