واقعا باید از سازندگان تشکر کرد.
فکر نمیکنم اساسینو به پرنس ربط بدن چون هیپ ربطی نداره؟؟!!!
در ضمن مگه اولین بازییه که صحنه داره؟
واقعا باید از سازندگان تشکر کرد.
فکر نمیکنم اساسینو به پرنس ربط بدن چون هیپ ربطی نداره؟؟!!!
در ضمن مگه اولین بازییه که صحنه داره؟
من که چشم آب نمی خوره
شاید اسفند هم برای PC نیاد
ما که دو باره Assassin's Creed رو ریختیم
حالا کو تا اسفند . . . اگه بیاد
چرا یوبی جون اینجوری بازیهاش رو میده بیرون کنسول و پی سی رو به ام نمیده که کلی سود کنه ..............حالا من که پی سی دارم باید برم خونه دوستام که XboX 360 و PS3 دارن به یه بهانه ای چتر بشم تا اساسینز کرید 2 رو بازی کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این انصافه............برا پی سی هم که می ترسیم مثل شماره اولش دمو بدن .مجبوریم تا بعد از عید که 100% اومدو همه بازی کردن بریم بازی کنیم .......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.................................................. ....................................
پس باید برید یه سری به خیابان های پایین شهر در بازی GTA IV بزنید ................صحنه های رقص و ... A C 2 در مقابل GTA اصلا هیچی نیستن ........البته این مقایسه فقط از نظر صحنه های غیر اخلاغی بود نه خود بازی گیر ندین دوباره!!!!!!!
نه بابا، ubi شكر خورده كه بخواد بازي ناقص باشه.
چون شماره اولش demo نبود عين COD6 گير داشت كه اولش با يه patch 900 MB كه روسها ساخته بودند، مشكل حل شد كه بعدا patch رو توي نصب بازي وارد كردند و اصلا كسي نفهميد patch وجود داره. جالب اين بود كه روسيه حال UBI رو با ساخت اين patch گرفت ولي زبان بازي روسي ميشد.
خلاصه UBI ميدونه همه PC بازها به خونش تشنن.بدليل همين استرس هستش كه بازي داره دير مياد، چون دست و پاي كارمندا ميلرزه و يكسري از استرس زياد خودكشي و آدم كشي ميكنن و يكسري ديوانه ميشن، افسرده گي ميگيرن. بعضيهاشون هم بدليل چك برگشتي و مهريه و نفقه توي زندان ميافتن(چه ربطي داشت
) تعداد پرسنل كم ميشه و ديگه كسي نيست كه پروژه رو به جلو ببره.
اگه بدوني الان تو UBI چه خبره، الان جنگه![]()
Last edited by shuahin_kh; 03-12-2009 at 10:10.
بچه ها کسی دموی این بازی رو خریده ؟
آخه من تو یه سایت دیدم که دموش رو واسه فروش گذاشته بود.
3 تا دی وی دی 5000 تومان.
توي p30world مثل اينكه كسي عادت نداره پستهاي قبلي رو بخونه.
3d جان. صفحه قبل رو بخون همه چي دستگيرت ميشه. اگر نشد بگو تا كامل عين همون دوباره برات توضيح بدم
پس چه باید کرد؟
مردیم از بی بازییییی؟!
هر بازیی میگیریم 2 روزه تموم میشه! اخر باید دوباره بریم سره Warcrafth
اه به این ubi![]()
خب چی شد آخرش![]()
منم میدونم بازی دمو هست که واسه فروش گذاشتن، میخوام ببینم دموش که مشکلی نداره ... میتونیم بگیریم این 4 5 روز تعطیلی باهاش سرگرم باشیم یا نه ؟![]()
اینم نقل قول از میهن دانلود :
به دلیل درخواست سوالات مکرر دوستان باید به عرض شما برسانیم این بازی برای ایکس باکس و پلی استشین 3 به صورت کامل عرضه شده است و Assassin Creed 2 برای کامپیوتر به صورت دمو و آزمایشی عرضه شده است . و ورژن اصلی این بازی اوایل سال 2010 برای کامپیوتر عرضه خواهد شد دوستانی که قصد خرید این بازی را دارند و یا این بازی را خریده اند توجه داشته باشند این بازی به صورت دمو + نسخه مربوط به ایکس باکس + یکی از 4 بازی پرفروش فروشگاه فقط با 5000 تومان ارسال خواهد شد .
پس فکر کنم فقط یکی از dvd ها اونم نصفش دموی assassin,s creed II رو شامل بشه یه کلاه برداری میشد اگه نمیگفتن بد جور حالگیری بود
دوستان یه نگاه اینجا بکنید...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)