تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 115 اولاول ... 327278798081828384858692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 1146

نام تاپيک: رانا ( Rana )

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعله. خدمت دوستان عرض کردم که. لطف می کنید منبعتون رو بگید؟
    یه سرچ کنی خیلی از خبرگذاری ها اعلام کردن یکیشون این

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

پی بود چی شد
    قرار بود 15 16 تومن بدن حالا شد 21.5 تومن !!!!!!!!!
    حالا برای اونایی که حواله رو 14 تومن خریدن حدود 25 درمیاد!!!!!!!!!

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    دوستان من یکی گیر آوردم تحویل اسفند هستش
    طرف 10 میلیون داده میگه 2700 هم خودش میگیره
    به نظرتون ارزش داره بگیرم؟
    میترسم قیمت تموم شدش با 2700 بشه 18-19 میلیون اون موقع اصلا ارزش خریدن نداره!
    البته دیگه ماشین درست حسابی هم زیر این قیمت یافت نمیشه!
    تموم شد رفت بالای 20 تومن !!!
    با این قیمت ارزش نداره!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کسایی که پیش فروش نوشتن شامل این افزایش قیمت میشن؟

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به احتمال زیاد مشمول میشن - اصولا وقتی موقع گرون شدن میشه و پول گرفتن - همه مشمول میشن

ولی خب هنوز معلوم نیست چی به چیه

7. این کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله تازه این قیمت الانه . باید ببینید موقعی که براتون دعوتنامه میاد ماشین چه قیمتی داره باید اون موقع بقیشو پرداخت کنید تا خودرو رو بهتون بدن.

9. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به احتمال زیاد مشمول میشن - اصولا وقتی موقع گرون شدن میشه و پول گرفتن - همه مشمول میشن

ولی خب هنوز معلوم نیست چی به چیه
    چی رو معلوم نیست دوست عزیز. شرایط پیش فروش رو بخونی بطور واضح توش قید شده که زمان ارسال دعوتنامه ما به تفاوت پولی رو که پرداخت کردید رو (به علاوه سودش) و قیمت روز خودرو باید به حساب شرکت بریزید تا خودرو رو بهتون تحویل بدن. البته وزارت صنایع و اون کمیته حمایت از مصرف کننده گفته باید به قیمت قبل رانا دست مشتری برسه ولی از اونجا که من چشمم آب نمی خوره فکر نکنم زور کمیته حمایت از مصرف کننده به این دیوهای خودرو ساز برسه!!! همون طور که تا حالا نرسیده! تازه اون موقع هم رسما اعلام نکردن که قیمت چقدره
    Last edited by shadows_funeral; 09-10-2012 at 18:15.

11. 2 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چی رو معلوم نیست دوست عزیز. شرایط پیش فروش رو بخونی بطور واضح توش قید شده که زمان ارسال دعوتنامه ما به تفاوت پولی رو که پرداخت کردید رو (به علاوه سودش) و قیمت روز خودرو باید به حساب شرکت بریزید تا خودرو رو بهتون تحویل بدن. البته وزارت صنایع و اون کمیته حمایت از مصرف کننده گفته باید به قیمت قبل رانا دست مشتری برسه ولی از اونجا که من چشمم آب نمی خوره فکر نکنم زور کمیته حمایت از مصرف کننده به این دیوهای خودرو ساز برسه!!! همون طور که تا حالا نرسیده! تازه اون موقع هم رسما اعلام نکردن که قیمت چقدره
    من یکی ثبت نام کرده بودم اگه به همین قیمت بدن من حوالشو میفروشم دیگه 1 ریالم به حساب ایران فرقون نمیریزم.

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

قیمت رانا 21 میلیون و 500 هزار تومان تعیین شد

عصر خودرو : قیمت نهایی رانا 215 میلیون ریال (21 میلیون و 500 هزار تومان) تعیین شده و با مشخص شدن و ابلاغ قیمت، تحویل این خودرو به مشتریان به زودی آغاز خواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصرخودرو» به نقل از ایسنا اگرچه قرار بود از ابتدای ماه جاری تحویل رانا به مشتریان آغاز شود اما به دلیل نهایی نشدن قیمت عرضه‌ این خودرو تاکنون به تعویق افتاده بود.
    رانا دومین خودرو ملی تولیدی ایران خودرو است که در کلاس C و به صورت چهار در سدان صندوق‌دار تولید می‌شود.
    ایران خودرو در سال جاری رانا را در دو مرحله با دریافت 10 میلیون تومان پیش فروش کرده و قرار بود مابقی قیمت آن نیز زمان تحویل خودرو از مشتریان اخذ شود. به این ترتیب با تعیین قیمت 21 میلیون و 500 هزار تومان، پیش‌خریداران با پرداخت 11 میلیون و 500 هزار تومان دیگر خودروی خود را تحویل خواهند گرفت. البته قیمت این خودرو هنوز به طور رسمی اعلام نشده است.
    حدود یک ماه پیش نیز معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از آغاز عرضه خودرو رانا از ابتدای مهرماه خبر داده و اظهار امیدواری کرده بود که با عرضه انبوه خودروی رانا بخشی از کاهش تولید پژو 206 جبران شود.
    رانا اگرچه مشابه پژو 206 است اما بدون هیچگونه وابستگی به خارج از کشور تولید شده و قطع همکاری پژو با ایران خودرو تاثیری بر روند تولید این خودرو نداشته است.

سه شنبه 18 مهر

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من یکی ثبت نام کرده بودم اگه به همین قیمت بدن من حوالشو میفروشم دیگه 1 ریالم به حساب ایران فرقون نمیریزم.
    پس به نظر می رسه باید آماده فروش حوالش شی دوست عزیز

قیمت رانا 21 میلیون و 500 هزار تومان تعیین شد

عصر خودرو : قیمت نهایی رانا 215 میلیون ریال (21 میلیون و 500 هزار تومان) تعیین شده و با مشخص شدن و ابلاغ قیمت، تحویل این خودرو به مشتریان به زودی آغاز خواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصرخودرو» به نقل از ایسنا اگرچه قرار بود از ابتدای ماه جاری تحویل رانا به مشتریان آغاز شود اما به دلیل نهایی نشدن قیمت عرضه‌ این خودرو تاکنون به تعویق افتاده بود.
    رانا دومین خودرو ملی تولیدی ایران خودرو است که در کلاس C و به صورت چهار در سدان صندوق‌دار تولید می‌شود.
    ایران خودرو در سال جاری رانا را در دو مرحله با دریافت 10 میلیون تومان پیش فروش کرده و قرار بود مابقی قیمت آن نیز زمان تحویل خودرو از مشتریان اخذ شود. به این ترتیب با تعیین قیمت 21 میلیون و 500 هزار تومان، پیش‌خریداران با پرداخت 11 میلیون و 500 هزار تومان دیگر خودروی خود را تحویل خواهند گرفت. البته قیمت این خودرو هنوز به طور رسمی اعلام نشده است.
    حدود یک ماه پیش نیز معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از آغاز عرضه خودرو رانا از ابتدای مهرماه خبر داده و اظهار امیدواری کرده بود که با عرضه انبوه خودروی رانا بخشی از کاهش تولید پژو 206 جبران شود.
    رانا اگرچه مشابه پژو 206 است اما بدون هیچگونه وابستگی به خارج از کشور تولید شده و قطع همکاری پژو با ایران خودرو تاثیری بر روند تولید این خودرو نداشته است.

.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •