وای هیچی نخوندم !! الان خونمون بر مهمونه ! عمرا هم بتونم بخونم ! فقط می ترسم بیفتم !
وای هیچی نخوندم !! الان خونمون بر مهمونه ! عمرا هم بتونم بخونم ! فقط می ترسم بیفتم !
سلام
آخرش دو تا x رو از صورت و مخرج ساده کن.
تو صورت 1 می مونه/ تو مخرج هم می مونه: رادیکال 2^x با فرجه 3.
که رادیکال 2^x همواره مثبته. و صفر چپ و راست بش بدی می شه (+بینهایت).
وقتی مشتق بشه (+بینهایت) اون نقطه، نقطه بازگشتیه و دارای مماس عمودی هم هست.
پس تابع در این نقطه مشتق نداره.
[quote]سلام
خیلی بهتر از من نوشتی !! : دی من باکیدمش !آخرش دو تا x رو از صورت و مخرج ساده کن.
تو صورت 1 می مونه/ تو مخرج هم می مونه: رادیکال 2^x با فرجه 3.
که رادیکال 2^x همواره مثبته. و صفر چپ و راست بش بدی می شه (+بینهایت).
وقتی مشتق بشه (+بینهایت) اون نقطه، نقطه بازگشتیه و دارای مماس عمودی هم هست.
پس تابع در این نقطه مشتق نداره.
فارسی بگو ...اینا چیه؟
من تا ترم اول خوندم...بقیشم یه ساعت دیگه...حال ندارم الان![]()
می خونی یا اینکه حل می کنی ؟؟؟ من شاهکار کنم فقط یه دور بتونم رو هونی کنم !!فارسی بگو ...اینا چیه؟
من تا ترم اول خوندم...بقیشم یه ساعت دیگه...حال ندارم الان![]()
چیو حل کنم؟!
نه بابا...منم فقط روخونی کردمالبته زیاد امتحان دادیم...فک کنم بلد باشم!: دی
چند نمره از این مثلثانیا می اد ؟؟؟ هیچی بلد نیستم !چیو حل کنم؟!
نه بابا...منم فقط روخونی کردمالبته زیاد امتحان دادیم...فک کنم بلد باشم!: دی
اخ گفتی...این فرمولای جمع و ضرب و تبدیل اصلا تو مخم نمیره..بیخیالش شدم.فک کنم 1.25
یع دونه هم معادله میاد 1 نمره فک کنم!
من هنوز اونجایی رو که میگی نخوندماقایون سوال 12 دی 87 رو میشه یه راهنمایی کنید ببینم چه جوری حل میشه؟ اخرش چرا مثبت بی نهایت شده جواب؟
ولی نگاه کن اگر از سمت چپ به صفر میل کنه.جواب صورت منفی ...تو کسرشم x به منفی میشه . ولی رادیکال با فرجه 3(تو مخرج)در هر صورت مثبت(چون زیر رادیکال به توان 2 هست و همیشه مثبته)...پس صورت منفی . مخرجم منفی(منفی در مثبت)...پس جواب مثبت میشه.
اگرم از سمت راست به صفر میل کنه که مهلومه مثبت میشه.
ولی فکر کنم مشکل تو سر این نبود...
سر اینه:
x صورت با مخرج با هم ساده میشن
چون مخرج یه عدد اعشاری خیلی کوچیک هست
پس صورت از مخرج بزرگتره و جواب مثبت بی نهایت میشه...
e یکی دیگم گذاشته...
من همه ی فرمولاشو دیروز حفظ کردم...ولی هنوز درستو حسابی بلد نیستم مساله حل کنم(اگر بپیچونننش)اخ گفتی...این فرمولای جمع و ضرب و تبدیل اصلا تو مخم نمیره..بیخیالش شدم.فک کنم 1.25
ولی راحته!!!فرقشونو با بقیه مقایسه کن .مثلا تو جمع به ضرب همیشه کسر اولی p & q با هم جمع میشن به جز تفریق سینوسا با هم.
میتونی اینجوریم بگی سینوس الفا(p) منهای سینوس بتا(q)برابر است با=2 تا سینوس کم دوم کسینوس جمع دوم...
من تا موقع ناهار حد رو تموم میکنم ...
Last edited by caca_caca888; 29-05-2009 at 12:00.
نه اونا رو نمی گم که ! اونا خیلی اسونه ! مشکلم رسم توابع مثلثاتیه !اخ گفتی...این فرمولای جمع و ضرب و تبدیل اصلا تو مخم نمیره..بیخیالش شدم.فک کنم 1.25
اگه ببیچوننشون هیچی نمی تونه حل کنه !! : دیمن همه ی فرمولاشو دیروز حفظ کردم...ولی هنوز درستو حسابی بلد نیستم مساله حل کنم(اگر بپیچونننش)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)