مولتیش فوق العاده هست فقط مشکلی کلی که بود یه دوهفته پیش کل سرورهاش دان شده بودن .
واقعا مولتی بازی کردن یه لذت دیگه داره . خود بازی رو لازم نیست اصل بخری سریالشو بخر
مولتیش فوق العاده هست فقط مشکلی کلی که بود یه دوهفته پیش کل سرورهاش دان شده بودن .
واقعا مولتی بازی کردن یه لذت دیگه داره . خود بازی رو لازم نیست اصل بخری سریالشو بخر
نمیدونم کدوم مرحلس ولی اینو میدونم که 3 نوع میشه تانک رو منفجر کرد . آر پی جی ، پشتیبانی هوایی ، با تانک . یا شایدم باید از بغلش رد شی بری . ببین تو ماموریت هات چی نوشته . حتما کمکت می کنه .
Last edited by black.assassin; 01-04-2010 at 13:02.
مر سی عزیز!
یه چند بار با آرپی جی زدمش. منهدم شد!![]()
سلام
کسی این رو امتحان نکرده ؟
حداکثر ۲ نفر میتونن در حالت افلاین بازی کنن
حالت آفلاین حداکثر ۲ بازیکنه هست
واقعا این کمپانی های بازی سازی لیاقت حمایت ندارن همون باید کرک شده بازی کرد .
من یه ۴ روزی آنلاین بازی کردم الان دوباره یه هفته هست نمیتونم آنلاین بازی کنم میل زدم جواب دادن میگن سرورها خیلی شلوغه یا
بقول خودشون بار روی سرورها خیلی زیاده و جواب میدم
Sorry Please understand
واقعا فقط کرک از بس پول مفت گرفتن حتی حاضر نیستن یه دو تا سرور اضافه کنن
سلام.نه فکر نمی کنم چنین قبلیتی داشته باشه.ولی کرکی هست که این قابلیت رو به بازی اضافه کنه که البته دانلودش پولیه.
سلام
من نسخه روسی این بازی رو دانلود و نصب کردم وقتی بازی اجرا میشه ولی بعد از اومدن اون نوشته های ایتدایی که شروع بازی رو
روایت میکنه صفحه سفید میشه و هیچ اتفاق دیگه ای نمی افته.
باید بگم من بازی رو رو لب تاپ Acear Aspire 5738zg اجرا می کنم که 512 گرافیک و 3 گیگ رم داره ...
حالا چی کار باید بکنم؟
چقدر زود تموم شد ! تازه داشتم با بازی انس می گرفتم ! این آخراش وقتی به بازی عادت کردم خیلی حال میداد مخصوصا این اسنایپ ! استاد شده بودیم در حد لالیگا ! طرف در حین حرکت رو مخش رو می ترکوندم![]()
حیف فعلا دسترسی به مولتیش ندارم اینطور که معلومه خیلی حال باید بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)