سلام
++C توی مک کامپایلر خاصی داره؟
آموزش کار با سیستم عاملش جایی هست؟ (توی نت!)
نصب ویندوز توی مک تنظیمات خاصی میخواد؟
ممنون![]()
سلام
++C توی مک کامپایلر خاصی داره؟
آموزش کار با سیستم عاملش جایی هست؟ (توی نت!)
نصب ویندوز توی مک تنظیمات خاصی میخواد؟
ممنون![]()
خلاصه میکنم!
پردازنده ی دو هسته ای Core i7 620M همانطوری که انتظار می رفت ، در حالت عادی ، تفاوت چندانی با Core2Duo T9600 2.8Ghz نداره!
در ضمن ، پردازنده ی نسل قبلی کش 6MB , L2 داره ، این در حالیست که i7 ، کش 512KB , L2 و کش 4MB , L3 داره!
نوع هسته هم که طبیعیتا، فرق میکنه!
منم ، مثل شما برنامه نویسم و با زبان های C++ , C و JAVA کار میکنم!
شما خیلی راحت با نصب VS در محیط ویندوز این کار رو بکنید ، خیلی بهتره!
تو مک برای Objective C کامپایلر xCode هست!
اینو ببین :نصب ویندوز توی مک تنظیمات خاصی میخواد؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید ،
امید
كشف جاسوسافزار در نرمافزار مكينتاش
شركت امنيتي Intego هشدار داد كه كاربران رايانههاي مكينتاش كه اسكرين سيور رايگان و مبدل ويديو از سايتهاي معروف دانلود كردند، يك جاسوسافزار نيز دريافت كردهاند.
به گزارش سرويس فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين جاسوسافزار خطرناك كه به نصب بك دور اقدام ميكند، OSX/OpinionSpy نام داشته و به همراه 30 اسكرين سيوري كه توسط شركت "سون آرت" طراحي شده و برنامهاي بهنام MishInc براي تبديل فورمت FLV به MP3 نصب ميشود.
طبق اين گزارش اين برنامههاي رايگان در سافت پديا، مك آپديت و ورژن تركر شناسايي شدهاند. در پي هشدار Intego، ورژن تركر، تمامي اين برنامهها را از فهرست خود خارج كرد؛ نماينده مك آپديت نيز اعلام كرد شركتش تمامي اسكرين سيورها را غيرفعال كرده و هرگز مبدل MishInc را عرضه نكرده است.
اين جاسوسافزار كه نسخه ويندوز آن از سال 2008 وجود دارد، در اين برنامهها نبوده اما در طول روند نصبشان دانلود ميشود. نوع اطلاعات جمعآوري و ارسال شده توسط اين جاسوسافزار معلوم نيست اما ممكن است شامل اطلاعات شخصي مانند نام كاربري، كلمات عبور و شمارههاي كارت شناسايي باشد.
این تاپیک رو تقدیم به همه ی کاربران مکینتاش P30World میکنم !
نصب مک ، بصورت Clean install یکی از مهمترین کار هایی ست که یک کاربر مک باید بلد باشه!
یکبار دیگه تاکید میکنم :هر گونه بحث درباره ی هکینتاش (نصب مک بر روی PC) تو تاپیک های مکینتاش ممنوع بوده و با متخلف برخورد خواهد شد!
خوب است بدونید ، مجتمع کامپیوتر پایتخت برای همین کار بین ۶۰،۰۰۰ تا ۱۰۰،۰۰۰ تومن دستمزد میگره!
پس یاد بگیرید و به دیگران هم یاد بدید!
هر سوالی ، ایرادی ، انتقاد و پیشنهادی درباره ی نصب مک داشتید ، تو همین تاپیک مطرح کنید!
موفق و پیروز باشید ، دوستان اپلی من!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امید
با سلام
من میخام اگه بشه تنظیمات مک بوک پروم رو به اول برگردونم. یعنی به عبارتی مثل وقتی که برای اولین بار لپ تاب را روشن می کنی. آیا چنین چیزی امکان داره؟
فکر کنم پست قبلی که Microsoft24 گذاشته برای همین کار باشه...
اینجا بپرسید :
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=384787&page=35
سلام....بلاخره منم به جمع مک پیوستم....
امروز یه macbook pro MC 373 گرفتم
چه چیزی زده اپل !!
مبارکه دوست عزیز .
به دنیای مک خوش اومدی . به زودی به گروه دعوت میشید . . محض کنجکاوی میپرسم چند و از کجا گرفتید ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)