تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 97 اولاول ... 327278798081828384858692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشید نمیدونم جای مطرح کردن مشکلم اینجاست یا بهتره تایپیک جدید ایجاد کنم بهمین خاطر ببخشید دیگه .
    من دو ماهیه که وقتی شیر میخورم دلم بشدت تا 2-3 ساعت درد میگیره ، با شیر کم لاکتوز و کم چرب ، نیم چرب ، کیسه ای و .... امتحان کردم ، قبلا اصلا اینطوری نبودم .
    همیشه هم صبحا (حدودا ساعت 7-8 ) میخورم .
    چه مشکلی پیدا کردم ؟
    چند حالت داره، من دو سه تاشو میگم:
    1) شما احتمالا مزاجی سرد داشته باشید و با خوردن شیر نفخ کنید. (شیر گاومیش این مشکل رو نداره)
    2) حساس به لاکتوز باشید.
    3) مث من مشکل روده داشته باشی(من کولبت مزمن دارم و IBD) در اینصورت خوردن شیر یا کلا چیزی که توش لاکتوز باشه ممنوع میشه. محصولات تخمیر شده ی شیر مثل پنیر و ماست مشکلی ندارن ولی شیر، خامه، بستنی، سرشیر و ... ممنوع! که امیدوارم اینجوری نباشی.

به هر حال بهتره به یه متخصص گوارش مراجعه کنی.

برای اون چیزی هم که میگن سندرم روده ی تحریک پذیر که بازم دارم بگم که صدایی که از شکم بخاطر این بیماری بوجود میاد، خیلی بلند و غیر طبیعیه و جابجایی گاز در روده کاملا حس میشه. مثل قار و قور معمولی نیست اصلا. تا 2 متری همه می فهمن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان. بنده هم مدت زیادیه که مشکل شماها رو دارم و کاملا درک می کنم کتقریبا می تونم بگم پست های شما رو خوندم و می دونم که تقریبا همه چیو امتحان کردید!! اما حالا من می خوام یک ماده ای رو بهتون معرفی کنم که اول از همه می دونم همه ی ماها اونو می شناسیم و دوم اینکه هیچ ضرری برای سلامتی هم نداره. و اون ماده چیزی نیست جز گلاب!!!! شاید باورتون نشه من هر موقع که این احساس بهم دست می ده به اندازه نصف استکان گلاب می خورم!! واسه من خیلی مفید بوده. گفتم این موضوع رو اینجا بذارم شاید به شماها هم کمک کنه. ممنون میشم اگه جوابش رو بگید

3. این کاربر از Reza Korea بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

دوستان دیگه تجربه جدیدی ندارن؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

منم صدای شکمم همیشه تو کلاس ، مهمونی و ... میومد . قرص مترونیدازول مصرف میکنم . واقعا عالی هست . فقط سعی کنید گرسنه جایی نرید ...کاهو ، خیار ، کلم و لوبیا و نخود و ...نخورید زیاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستانی که ibs دارن شاید اصلا مشکلشون یه چیز دیگه است مثل من ، من 2 ماه بود اسهال نفخ صداهای عجیب حرکات روده حساسیت به لاکتوز داشتم کلی آزمایش اینا دادم همه سالم بودن گفتن ibs دارم .. بعد همسایه پیری داشتیم گفت شاید گلوت چیزی مونده خلاصه منو به یه پیرزن دیگه معرفی کرد قربونش برم دستشو کرد حلقم یچیز سیاه رنگی دراورد که استخون بود مونده بود گلوم فاسد شده بود مثل اینکه هر روز مسموم بشی اونجا فاسد شده بوده هی میکروب تولید میکرده میفرستاده دستگاه گوارشمو داغون میکرده الان 3 روزه مثله قبل شدم 2 ماه عذاب میکشیدم ... 400 تومن خرج دکتر هیچی نشد..5 تومن دادم به پیرزنه قربونت دستش خوبم کرد ..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

منم تول گیری و شنیدم اما میگن غیر بهداشتیه لطفا آدرسش و بگید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام دوستان . من قبلا توی این انجمن عضو بودم. مطالب و راه حل های جالبی دیدم و یاد گرفتم. هرچند این مطالب من رو درمان نکرد اما باعث می شد بدونم مثلا فلان راه حل رو یکی از بچه های گروه امتحان کرد و به نتیجه نرسید دیگه من هم دنیبالش نرم اما الان با پیگیری های زیاد و مقاومتم تونستم جلوی این بیماری بیاستم. من فهمیدم این بدترین درده. راه حلهای خوبی دارم فقط به چندتا ادم مشتاق و پیگیر نیاز دارم. من زیاد حوضله تایپ ندارم ولی میدونم که وظیفه ی همه ی ما هست که اطلاعاتمون رو در اختیار بقیه بذاریم. من میدمنم چه حسی داره حتی وقتی یه پزشک هم بیماریت رو جدی نمیگره.
    Last edited by farvardiin; 09-09-2014 at 15:26.

داره خودمونی میشه smock-74's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم؟!!

پيش فرض

حتما به پست صفحه قبلم مراجعه کنید مطمئنم مفید پیداش میکنید با داروهای گیاهی تا حد زیادی قابل کنترله
    این بیماری دلیل بروز و درمانش مشخص نیست و عوارضش برای افراد میشه گفت تا حدودی فرق میکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام به همه. جالبه که کسی استقبال نکرد. خدا رو شکر که همه خوب شدن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان كمكم كنيد كه سه ساله به اين مشكل دچار شدم.داشتم پستاي اولو ميخوندم البته همشو وقت نكردم ولي به نتيجه خاصي نرسيده بودند.دوستان پس فردا ١ مهره و من اظطراب گرفتتم با اين مشكل شكم چيكار كنم..دقيقا مشكل دوستان اول پستو دارم.٢٤ ساعت (ببخشيد) ولي نفخ دارم.دست ميزارم زير شكم هي تغ تغ احساس ميكنم و صدا هم داره.اصلا صداي راه رفتن باد احساس ميكنم.انگار همش داره حركت ميكنه.بازم بگم بعد از دستشويي هم ممكنه ٢٠ دقيقه راحت باشم ولي بعدش شروع ميشه.٢ بار دكتر رفتم از اين قرص ها مثلا دايمتيكون و مترونيدازل يا سيلاكس و .. قطره.. بار. اول امتحان كردم به مدت يه ماه فرقي نكرد باره دومم ١٥ روز ولي باز فرقي نكرد.يعني بگم همش باد شكم در رفتو امده.باور كنيد روم نميشه كنار دوستام بشينم يا خونه كسي برم بخوابم.يا اصلا مهمون بياد خونمون.حتي سره كلاس درس منتظرم تا زنگ بخوره برم تو هواي ازاد!!!!!!!!!دوستان چيكار كنم.خواهش ميكنم جواب بديد بازم ميگم خواهش ميكنم راه حلي بديد.لطفاا. اين مشكل چيه اخه.داغون شدم.ابرو نزاشته برامون.هي مهمون مباد خونمون ميگن بيا بشين ميگم كار دارم اونا هم ناراحت ميشن فك ميكنن بدم مياد كه اومدن.هيمن الانم كه دارم مينويسم زير شكم هي داره تغ تغ ميكنه انگار داخل هي داره نفخ درست ميشه !!! سيلاكس هم چند روز ميبردم هي دستشويي ولي بعدش ديگه كار نميكرد

12. این کاربر از FansPitbull بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •