تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 181 اولاول ... 327278798081828384858692132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 1803

نام تاپيک: ◄ ™ Dell اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه fam_jam_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    کسی جوابه سواله منو نمیده؟
    dell studio xps 1340 نوت بوک خوبی هست یا نه؟
    اگه مدل بهتری از این هست رو لطفا بگید

سلام من الان تقریبا 2 ماه هست که 1340 رو خریدم اما برا اینکه بخوام به سوالت جواب بدم برات توضیجاتی در مورد لپ تاپ می نولسم و تصمیم رو می زارم به عهده خودت چون هر کسی از لچ تاچ یه استفاده می کنه و یه سری option ها براش مهمن:
    از لحاظ سرعت با توجه به امکاناتی که روش هست که تویه چند صفحه پیش بهشون اشاره کردم واقعا کم نداره.
    کیفیت تصویری که داره خوب هست و من یکی باهاش بازی هم که کردم اصلا مشکلی نداشته و تصویر با کیفیتی داره.
    از لحاظ داغ کردن در مقایسه با بقیه لچ تاچ ها آره داغ می کته. اما من یک fan pad گرفتم و استفاده می کنم که خوب تا حدودی مشکل رو حل می کنه. البته اونقدر هم که می گن مشکل ساز نیست.
    صفحه led یه شیشه محافظ داره که باعث می شه یک مقدار انعکاس ایجاد بشه البته من باهاش مشکل ندارم اما چون کسانی که از لپتاپم استفاده کردن گفتم موضوع رو اینجا بنویسم.
    کی برد واقعا عالی برای تابپ کردن داره(از درازه گو یی من باید مشخص باشه )
    وزنش من احساس می کنم بیشتر از اون چیزی هست که تویه اینترنت بهش اشاره می کنن و فکر کنم حدود 2 باشه.
    این هم بگم که تا اونجایی که من شنیدم برگشتی زیاد داشته و فکر کنم دیگه شرکت ها خیلی کم فروش کنن.

برای یک مدل دیگه هم اگه زیبایی لپتاپ براتون اهمیت نداره dell vostro 1320 رو هم دنبال کنید.
    و اگه هم زیبایی و کیفیت ساخت رو اهمیت می دید و حاضرید کمی سرعت کمتر داشته باشید سری های sr سونی رو هم یه نگاه بندازید

داره خودمونی میشه amir_b16111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید بزرگ!

دوستان عزیز. من 2 ماهه دارم کلی در باره لپتاپ می گردم.
    استفاده من اونقدرا پیشرفته نیست. فقط چون می خوام دسکتاپمو جمع کنم، میخام کارمو زمین نذاره. رشتمم برقه، یعنی اونقدرا گرافیک و سی پی یو نمیخام! هر چند چون میخام تا 2 سال برام کار کنه، میخام کانفیگش خوب باشه.
    حدود 1.5 تومن هم بودجه دارم.

اول نظرم رفت سمت fw46gj/b. خداییش کانفیگ رو که ترکونده! اما هم سنگین بود، هم این که به نظرم صفحه لپ تاپ باید کوچک باشه. از 20 متری که نمیخام نگاش کنم! پس این که هیچ.

بعد رفتم سمت cs36. سراغ دل ترجیحا نمیخام برم! یه دلیلش اینه که کیفیت lcd سونی بهتره. اما کانفیگ cs کلا بالا نیست. مثلا cache 3 داره. اما در عین حال، 14.1 اینچه، و من با این واقعا حال می کنم که لپتاپ کوچیک باشه!

بعد دوستان گفتن به جای این انتخاب، vostro 1320 بگیرم که هم سبکه، هم کانفیگ بهتری داره!تازه می گفتن که cs کلا لپ تاپ ظریفیه!
    بعد یک فروشنده ای گفت که لپ تاپ های 13 و 14 اینچی به درد کار من نمی خورن! گفت چون کوچکن، کارت گرافیکشون خوب خنک نمیشه و اکثرا blue page میده. یعنی کلا با این که همون سخت افزارو داره، اما به دلیل کوچک تر بودن و فضای کمتر، performance خوبی نداره.

خلاصه این بود که رفتم سراغ vostro 1520.

vostro 1320:
    cpu: 2.66 6m cache
    fsb: 1066
    Vga: geforce 9300 , 256m dedicated.
    hdd: 320gb 7200 rpm.
    ram: 4gb,ddr2
    modem
    vista home premium
    1250000 toman

vostro 1520
    modem
    fpr
    vista home premium
    1180000 toman

cs36:
    کد:
    http://www.sony-mea.com/product/vgn-cs36mj
    1250000 تومان

البته این پست ماله دوستم.تو این تاپیک گذاشتم شاید جوابه بهتری بچه ها بذارن.ممنون می شم توضیح خوبی بدید.

داره خودمونی میشه amir_b16111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید بزرگ!

دوستان عزیز. من 2 ماهه دارم کلی در باره لپتاپ می گردم.
    استفاده من اونقدرا پیشرفته نیست. فقط چون می خوام دسکتاپمو جمع کنم، میخام کارمو زمین نذاره. رشتمم برقه، یعنی اونقدرا گرافیک و سی پی یو نمیخام! هر چند چون میخام تا 2 سال برام کار کنه، میخام کانفیگش خوب باشه.
    حدود 1.5 تومن هم بودجه دارم.

اول نظرم رفت سمت fw46gj/b. خداییش کانفیگ رو که ترکونده! اما هم سنگین بود، هم این که به نظرم صفحه لپ تاپ باید کوچک باشه. از 20 متری که نمیخام نگاش کنم! پس این که هیچ.

بعد رفتم سمت cs36. سراغ دل ترجیحا نمیخام برم! یه دلیلش اینه که کیفیت lcd سونی بهتره. اما کانفیگ cs کلا بالا نیست. مثلا cache 3 داره. اما در عین حال، 14.1 اینچه، و من با این واقعا حال می کنم که لپتاپ کوچیک باشه!

بعد دوستان گفتن به جای این انتخاب، vostro 1320 بگیرم که هم سبکه، هم کانفیگ بهتری داره!تازه می گفتن که cs کلا لپ تاپ ظریفیه!
    بعد یک فروشنده ای گفت که لپ تاپ های 13 و 14 اینچی به درد کار من نمی خورن! گفت چون کوچکن، کارت گرافیکشون خوب خنک نمیشه و اکثرا blue page میده. یعنی کلا با این که همون سخت افزارو داره، اما به دلیل کوچک تر بودن و فضای کمتر، performance خوبی نداره.

خلاصه این بود که رفتم سراغ vostro 1520.

vostro 1320:
    modem
    vista home premium
    1250000 toman

vostro 1520
    modem
    fpr
    vista home premium
    1180000 toman

cs36:
    کد:
    http://www.sony-mea.com/product/vgn-cs36mj
    1250000 تومان

البته این پست ماله یکی از دوستانم بود.چون تو این تاپیک ممکنه جواب کاملتری داده بشه گفتم اینجا بذارم.ممنون می شم جواب کاملی بدید.

داره خودمونی میشه AlirezaWiFi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تبریز / قم

پيش فرض

دوستان سلام
    از کمک های همه شما بسیار سپاسگذارم و باید بگویم که بالاخره تصمیم خودم را گرفتم و قید دل و ان 1340 لعنتی را زدم و با خودم گفتم صبر کنم تا بتوانم یک vaio z بگیرم بسیار بهتر از ان است که هر لحظه اماده ترمال شدن گرافیک و سوختن بورد و ... باشم.
    هر چقدر هم که وایو گرانتر باشد لااقل خیالم راحت است، اصلا اگر یک میلیون هم گرانتر باشد بهتر از عذاب روحی حین استفاده از دل است. بهتر است همه ما به این واقعیت برگردیم که کیفیت بسیار مهمتر از کمیت است.
    برای شما ارزوی موفقیت دارم و امیدوارم دل های شما هیچ وقت نسوزد.
    به امید دیدار

داره خودمونی میشه AlirezaWiFi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تبریز / قم

پيش فرض

دوستان سلام
    از کمک های همه شما بسیار سپاسگذارم و باید بگویم که بالاخره تصمیم خودم را گرفتم و قید دل و ان 1340 لعنتی را زدم و با خودم گفتم صبر کنم تا بتوانم یک vaio z بگیرم بسیار بهتر از ان است که هر لحظه اماده ترمال شدن گرافیک و سوختن بورد و ... باشم.
    هر چقدر هم که وایو گرانتر باشد لااقل خیالم راحت است، اصلا اگر یک میلیون هم گرانتر باشد بهتر از عذاب روحی حین استفاده از دل است. بهتر است همه ما به این واقعیت برگردیم که کیفیت بسیار مهمتر از کمیت است.
    به امید دیدار

6. این کاربر از AlirezaWiFi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fam_jam_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان سلام
    به امید دیدار
    می تونم بگم تصمیم خوبی گرفتید البته اگه هزینه کردن براتون خیلی اهمیت نداشته باشه.
    بالاخره ما هم همه یه این موضوع فکر کردیم اما من یکی سرعت برام خیلی اهمیت داشت و نمی تونستم بیشتر از این هزیته کتم.
    موفق باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان سلام
    به امید دیدار
    میشه بگید چرا از دل ناراضی هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما فکر میکنید چون دارید پول بیشتری برا سونی میدی بهتره در صورتی که داری پول مارک و اسمشو میدی نه کیفیت بهتر تازه اونم چینیش که افتضاحه

داره خودمونی میشه RAGNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام
    این 1640 هایی که دلیران و زیگرات میفروشه 1080p هستش؟ (منظورم lcd هستش)
    یه توضیح کاملی بدید لطفا

در آغاز فعالیت siamak_12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض کمک

سلام دوستان من چند ماهی میشه این لپ تاپ خریدم ولی بعد از مدتی اسپیکر این لپ تاپ خراب شد اول از سمت چپ بعد به سمت راست طوری شد که وقتی لپ تاپ روشن میکردم صوت عجیبی میزد

می خواستم از دوستان که این مشکل از کجاست

در آغاز فعالیت siamak_12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اگه اونطوری که بهتون گفتن آمپلی فایر دستگاه سوخته باشه باید روی هدفون هم همون صدا رو بده و فقط اسپیکر خودش نباشه ... اگه رو هدفون مشکلی نداشت احتمالا اسپیکر لپ تاپ دچار مشکل شده و باید تعویض بشه و خرج زیادی نداره .

روی هدفون سالم ولی اسپیکر مشکل داره روشن میکنم صوت میزنه ممکن ای سی صدا سوخته باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •