سلام من الان تقریبا 2 ماه هست که 1340 رو خریدم اما برا اینکه بخوام به سوالت جواب بدم برات توضیجاتی در مورد لپ تاپ می نولسم و تصمیم رو می زارم به عهده خودت چون هر کسی از لچ تاچ یه استفاده می کنه و یه سری option ها براش مهمن:
از لحاظ سرعت با توجه به امکاناتی که روش هست که تویه چند صفحه پیش بهشون اشاره کردم واقعا کم نداره.
کیفیت تصویری که داره خوب هست و من یکی باهاش بازی هم که کردم اصلا مشکلی نداشته و تصویر با کیفیتی داره.
از لحاظ داغ کردن در مقایسه با بقیه لچ تاچ ها آره داغ می کته. اما من یک fan pad گرفتم و استفاده می کنم که خوب تا حدودی مشکل رو حل می کنه. البته اونقدر هم که می گن مشکل ساز نیست.
صفحه led یه شیشه محافظ داره که باعث می شه یک مقدار انعکاس ایجاد بشه البته من باهاش مشکل ندارم اما چون کسانی که از لپتاپم استفاده کردن گفتم موضوع رو اینجا بنویسم.
کی برد واقعا عالی برای تابپ کردن داره(از درازه گو یی من باید مشخص باشه)
وزنش من احساس می کنم بیشتر از اون چیزی هست که تویه اینترنت بهش اشاره می کنن و فکر کنم حدود 2 باشه.
این هم بگم که تا اونجایی که من شنیدم برگشتی زیاد داشته و فکر کنم دیگه شرکت ها خیلی کم فروش کنن.
برای یک مدل دیگه هم اگه زیبایی لپتاپ براتون اهمیت نداره dell vostro 1320 رو هم دنبال کنید.
و اگه هم زیبایی و کیفیت ساخت رو اهمیت می دید و حاضرید کمی سرعت کمتر داشته باشید سری های sr سونی رو هم یه نگاه بندازید