باید یه طوری خودتو برسونی وقتی نزدیک شدی space بزن تا چتر رو بازی کنه
------------
کسی سیو بالاتر از 70% رو داره بزاره ؟؟؟
باید یه طوری خودتو برسونی وقتی نزدیک شدی space بزن تا چتر رو بازی کنه
------------
کسی سیو بالاتر از 70% رو داره بزاره ؟؟؟
باید با کمک چترت بپری...آقا من همون اول بازی که از هلیکوپتر میپره بیرون گیر کردم.
میرم از مرده یه چیزی میگیرم ولی بعدش میگه برو یه جایی فرود بیا که من هرکاری میکنم نمیتونم به اونجا برسم و میمیرم.
یکی کمک کنه لطفً
بیشتر این بازی با چتر،تاپ و توپ چتر درمیاره
وقتی من میرم پیش مرده بعدش یه نقطه قرمز نشون میده باید برم طرفش که یک کیلومتر باهام فاصله داره و تا بخوام برم طرفش زرتی میخورم به کوه میمیرم. چتری هم باز نمیکنه. تازه اصلا پشتش چتری هم نداره. چیکارش کنم؟
Last edited by afshin b; 14-09-2010 at 15:05.
space رو میزنی ؟؟؟
-----
سیو خبری نشد
آره بابا، اسپیس که خوبه تمام دکمه های کیبورد رو میزنم نمیشه.
عجب داستانی شدها.
خب دوست عزیز شاید کرکت مشکل داره!البته این بازی جزء اون دسته هست که حداقل افراد به مشکل کرک بر خورد کردن...ولی شما که هنو اوایل بازی هستی پس کرک رو عوض کن ببین چطور میشه...آره بابا، اسپیس که خوبه تمام دکمه های کیبورد رو میزنم نمیشه.
عجب داستانی شدها.
دوستان سلام
من 1 هفته ای میشه این بازی نسب کردم . همون مشکلی که جناب afshin b داره منم دارم .
از تو هواپیما که میپره بعد از کمی مسافت به اون دوستش می رسه و یه چیز از اون می گیره و دور می شه و هر کاری می کنم به اون هدف قرمز برسم نمی شه و به شهادت می رسم. تو کنترل بازی داره واسه چتر نجات spase بزنم من که هر کار کردم نشد تغییرش هم دادم اما ... نشد.
به قول دوستمون اصلا پشتش چتر نجات نداره. دوستان لطفا کمک کنند با هزار امید و آرزو این بازی و گرفتم .
اگه کرک می خواد لینکشو بزارین لطفا.
دوستدار شما محسن
---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------
راستی علاوه بر اون بازی صدا داره اما صدای اطراف فقط میاد و صدای شخصیت های بازی در نمیاد این یکیو چکار کنم ؟
از سیو بالای 70% خبری نشد
من هم همین مشکلو دارم
یعنی اولش خوب مسیرو طی میکنه ولی وقتی نزدیک مقصد میشه مثل اینه که باد مخالف بوزه و سرعت جلو رفتنش خیلی کم میشه و هر دفعه تو دامنه کوه سقوط میکنم
و با هیچ کلیدی هم چتر بازنمیشه ( یعنی اصلا چیزی پشتش بسته نیست که باز شه!!!)
اگه تونستم ویدئوش رو میزارم
کرک مشکل داره !!
-------------------------
سسسسسییییییوووووو چی شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)