هیچ کس نمیاد چرا !
من الان یه ساعت تنها داشتم تو مپ تانک میروندم![]()
نمیشه تعداد وسایل نقیله رو زیاد تر کرد ؟! به نظر خیلی کم بود
هیچ کس نمیاد چرا !
من الان یه ساعت تنها داشتم تو مپ تانک میروندم![]()
نمیشه تعداد وسایل نقیله رو زیاد تر کرد ؟! به نظر خیلی کم بود
به مرور زمان همه چی رو درست میکنیم. اگه جمع پلیر ها به 12 نفر رسید مد رو به قبل بر میگردونیم.
اقا همه یه زمانی بگین با هم بریم سرور !
اینجوری پینگ وضعیتش افتضاح میشه !! و کلا بدون وی پی اس راهی نداره
من که شبا فیلم دانلود میکنم.پچ 1.5 فقط 900 مگ دانلود شده و همینجوری ولش کردم. احتمالا تا 2 3 روز آینده همه برنامه هام قر و قاطی بشه... در کل فک نمیکنم فعلا فرصتی برام پیش بیاد. در ضمن شانس آوردین که من نمیام و گرنه باید همتون باهم متحد میشدین تا نابودم کنین!
فقط امیدوارم اگه یه زمانی خواستم بیام بازی کنم سرور همچنان باشه...
امشب ساعت 22 تو سرور باشید.تخصص من خلبان هلیکوپتر و نفوذ یواشکی به بیس هایی که هیچکی توش نیست و بالا بردن پرچم خودموندر ضمن commaner هم میشم
آقا من سوالم اینه چرا کسی نیس هیچوقت
چرا ای دی منو اد نمیکنین هر وقت اومدین؟هاا؟
ali_parnian61
من ساعت 22 هستم
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
دیشب 4 نفره بازی کردیم ولی همه بعد از یک راند (بیست دقیقه) بازی کردن گذاشتن رفتن .... ای کاش نقشه ها سایز 32 نفره بود ... در این حالت 16 نفره هلیکوپتر داره ولی ضد هوایی نداره و باعث میشه کسانی که سوار هلیکوپتر هستند تا آخر بازی بندرت کشته شوند
sent from my Nokia 1100
هیچی مپی نیست که هلیکوپتر داشته باشه ولی ضد هوایی نداشته باشه! خود منو چند بار با ضد هوایی به زیر کشیدن![]()
دیشب یکی از هلیکوپتر ها رو من با تانک و یکی دیگه هم با سه خشاب 100 تایی مهمات بیار که روش خالی کردم زدم.... منظورم زره پوش ضد هواییه که دیشب توی اون مپ نداشت اگر هم میرفتیم برای ضدهوایی نصب شده روی زمین که فورا BOT ها میزدنمون...مپ ها رو بکنید 32 نفره یکمی سرزمین بزرگتر بشه و طوری تنظیم کنید که بعد از هر راند یک مپ جدید بیاد
الان در این حالت باید سه راند کامل بازی کنیم تا مپ جدید بیاد ... اینطوری خیلی خسته کننده ست.
sent from NASA Ultra PC using Wimdows IE
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)