مبارکتون باشه فرمونش نسبت به قبلی ها خیلی نرم تره نه ؟
انگار داره رو هوا میچرخه ؟!
و اگر میشه ترمزش رو هم نسبت به قبلی ها تست کنید
مبارکتون باشه فرمونش نسبت به قبلی ها خیلی نرم تره نه ؟
انگار داره رو هوا میچرخه ؟!
و اگر میشه ترمزش رو هم نسبت به قبلی ها تست کنید
به سلام ج.... جون
آره این جدیدا نمیدونم کجاشو با 206 پیوند زدن نرم تر شده![]()
206 کجا بود مرد مومن![]()
بابام یکی داره مدل 9 89 وقتی نشستم پشتش کفم برید دقیقا اینجوریشده بودم نمی دونم چی کارش کردن
لازم به ذکره که احساس کردم ترمزش قوی تر شده (شاید مال من ضعیفه) آها یک چیزی که ضایع بود یکم احساس کردم احساس کردم یک نمه کیفیت جلو داشبردش اومده پایین
و اینکه تو دست انداز ها هم ماشین نرمی بود![]()
بله دوست عزیز فرمان خیلی عملکرد خوبی داره اما ترمزهاش زیاد تفاوتی نکرده.
در کل خوشم اومد.
---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------
نه دوست من پخش CD معمولی بود و USB هم نداره.
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------
فقط عیبش لاستیک ها بود که اونم عوض کردم و میشلن 205 انداختم.
لاستیک های 185 بارز برا سمند مناسب نیست.
دوستان یک سوال سمند من وقتی دور موتور میره نزدیک سه صدای بدی از موتور در میاد نشون دادم گفتن از شیم هست ولی تعمیر کار برای شیم گیری گفت نه موتور عادی هست صداش من وقتی تو جاده هستم صداش میره تو مخ در ضمن ماشینم دوگانه هست حدود 3 ماه این صدا افتاده توش بعد از تسمه تایم پاره کردن
دوست من لطف کنید مدل ماشین و کارکردش رو بگید تا دوستان بهتر راهنمایی کنن.
امروز هنگاه رانندگي به يكباره سخنگوي ماشين آلارم كم بودن فشار روغن و بالا بودن دميا ماشين رو داد در همين حين دور موتور پايين آمد و ماشين خاموش شد.ماشين رابلا فاصله استارت كردم و اومدم كنارخيابان .وضعيت روغن رو چك كردم .هيچ مشكلي نبود و اندازه اش هم خوببود.دماي آبا هم اصلا بالا نبود.با همين وضعيت تا حالا 20 كيلومتررانندگي كردم بدون هيچ مشكلي.
به نظر شما مشكل از كجاست؟به نظر م ECU يك لحظه قاتي كرده.
خيلي نگرانم كه دوباره اين مشكل اتفاق بيفته.
چطور ميتونم مورد رو پيگيري كنم
امروز هنگاه رانندگي به يكباره سخنگوي ماشين آلارم كم بودن فشار روغن و بالا بودن دميا ماشين رو داد در همين حين دور موتور پايين آمد و ماشين خاموش شد.ماشين رابلا فاصله استارت كردم و اومدم كنارخيابان .وضعيت روغن رو چك كردم .هيچ مشكلي نبود و اندازه اش هم خوببود.دماي آبا هم اصلا بالا نبود.با همين وضعيت تا حالا 20 كيلومتررانندگي كردم بدون هيچ مشكلي.
به نظر شما مشكل از كجاست؟به نظر م ECU يك لحظه قاتي كرده.
خيلي نگرانم كه دوباره اين مشكل اتفاق بيفته.
چطور ميتونم مورد رو پيگيري كنم.
ماشيم مدل 87 سمند ال-ايكس .27000 كيلومتر كاركرد
دوستان برای اب بندی ماشین(سمند) تا چند کیلومتر رعایتش کنم؟؟؟؟
دوستان اگه میشه راهنمای کنیدیه توضیح در مورد اب بندی ماشین بدید ممنون میشم!! با چه سوختی اب بندی بشه بهتر؟؟
طبق توصیه شرکت تا 1000 کیلومتر در هیچ دنده ای دور موتور از 3000 تا بیشتر نگذار بشه
بهتر کلا واسه سمندlx بنزین سوپر بزنی
زیاد به ماشین فشار نیاور
ترمز ناگهانی نزن
درجا دور نزن یا به طور ناگهانی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)