خوب من باید تا اخر دیوار پایین برم ؟ بعد خودش میرسه به پایین ؟
خوب من باید تا اخر دیوار پایین برم ؟ بعد خودش میرسه به پایین ؟
سلام
من هیچوقت دیگه بازی ایرانی نمیخرم اولیش اینطوری بود چه برسه به بقیه
دوستان من از ظهر هستش که سر این شماره سریالش هستم با اینکه موقع پاک کردن شماره خیلی احتیاط کردم اما شماره های من چندتاش مفهوم نیستش هرچی هم که به ذهنم رسید زدم ولی باز کار نکرد که نکرد
نزدیک 1000تومان هم به این سرویسشون اس دادم اما جواب نگرفتم 50 بار هم به پشتیبانیشون زنگ زدم ولی یا نمیگیرفت یا میگرفت هم اشغال بود
لطفا یکی کمک کنه تا من اینو بتونم اجرا کنم با اینکه خیلی دوست دارم صنعت بازی سازی ایران پیشرفت کنه و براهمینم رفتم نسخه ی ارجینالشو گرفتم و از دوستای دیگم نگرفتم کپیشو ولی این اعصابمو خورد کرده اگر کرکی چیزی براش اومده بهم بدین تا بتونم اجراش کنم اگر نیومده هم که از دوستانی که واردن میخوام اگر کرکشو دیدن برا ما قرار بدن
Last edited by rezadevilmaycry; 16-11-2010 at 20:13.
دوستان عزیز که بازی کردن. این دکمه تعامل برای از بین بردن دشمنان چجوری کار میکنه؟
من هنگام تعامل دکمه e رو میزنم و مثلا 3 فلش به سمت راست نشون داده میشه و سریع d را میزنم برای جهت راست اما دشمنان منو شدیدا به زمین میزنن. من که نتونستم طریق کارشو یاد بگیرم
ای بابا چرا اینقدر از بازی ایراد میگیرین
7 نفر بیشتر روش کار نکردن ... این همه زحمت کشیدن تا این بازی رو ساختن ...
توقع دارید یه هفته ای بشینن cod mw2 بسازن![]()
خداییش اینم شد انتشار بازی ؟!
این کد لامصب رو هر چی میزنم میگه اشتباس
دو حالت بیشتر نداره یا من انگلیسی بلد نیستم یا انگلیسی اینا فرق میکنه
این همه فونت درست حسابی آخه این چه فونتیه برای سریال استفاده کردن ؟
Last edited by YAHYA-PRO; 17-11-2010 at 20:29.
خوب وقتی ایراد داره آدم ایراد میگیره دیگه نمیتونه بگه نه مشکل نداره کهای بابا چرا اینقدر از بازی ایراد میگیرین
7 نفر بیشتر روش کار نکردن ... این همه زحمت کشیدن تا این بازی رو ساختن ...
توقع دارید یه هفته ای بشینن cod mw2 بسازن
باید ایراد ها گفته بشه تا درست بشه و در آینده طبق مثال شما بشه cod mw2
مدرن وار فیر2 هم اول اینطوری نبود کلی ازش ایراد گرفته شده تا به جایگاه الانش رسیده حتی الان هم ازش ایرادایی گرفته میشه
اره دوست منخداییش اینم شد انتشار بازی ؟!
این کد لامصب رو هر چی میزنم میگه اشتباس
دو حالت بیشتر نداره یا من انگلیسی بلد نیستم یا انگلیسی اینا فرق میکنه
این همه فونت درست حسابی آخه این چه فونتیه برای سریال استفاده کردن ؟
منم همین مشکل رو داره هرکاری میکنم رمزمو میگه اشتباهه دوروزه هرچی کد به ذهنم رسید زدم ولی این کد رو قبول نمیکنه
وقتی این ایراد نیست پس چیه؟؟؟
پشتیبانیشونم که کشکه
خلاصه دوستان هرکس میتونه کرکش کنه یا کرک یا سریال یا کدی برا ما قرار بده تا ماهم بتونیم بازی رو بازی کنیم
ایراد گفتن و انتقاد کردن بازی که مشکلی نداره ... آخه بعضیا میزنن تو سر بازی ... میگن این چه بازیه من دیگه عمرا بازی ایرانی بخرم و اینجور چیزا، اگه بخوایم تو صنعت گیم سازی پیشرفت کنیم مهم ترین چیز اینه که ما هم بازیای ایرانی رو ساپورت کنیمخوب وقتی ایراد داره آدم ایراد میگیره دیگه نمیتونه بگه نه مشکل نداره که
باید ایراد ها گفته بشه تا درست بشه و در آینده طبق مثال شما بشه cod mw2راستی این بازی فروش جهانی داره یا فقط تو ایرانه ؟
![]()
کسی خبر نداره فروش این بازی توی ایران چقدر بوده !!؟؟؟؟ به یک میلیون رسیده انشا الله........اگه بخوایم تو صنعت گیم سازی پیشرفت کنیم مهم ترین چیز اینه که ما هم بازیای ایرانی رو ساپورت کنیمراستی این بازی فروش جهانی داره یا فقط تو ایرانه ؟
![]()
من نسخه اوریجینال رو خریدم مشکلی هم تو اجرا نداشت...درکل خوب بود چون اول کارشون هست زیاد نباید انتظار داشت.
انشاالله موفق باشند.![]()
فکر نکنم با این وضعیت کپی رایت در ایران بتونن موفق باشن مگر اینکه فکری به حال بازی های خارجی بکنن
مثلا من prince رو با 1000 تومن گرفتم ولی این بازی رو باید دورو بر 8 هزار تومن پول مبارکو بدم در صورتی که prince قیمت اصلیش کمتر از 20000 تومن نیست
با این مشکلاتی که شما گفتید حاضر میشم این بازی رو بخرم؟ نه مگر اینکه پولم اضافی کرده باشه یا بخوام به اینها کمک کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)