من دکمه Home که میزنم وارد XLive نمیشه
خودت داخل همون فایل rar که واسه یوزر آفلاین دادی چک کن ببین یه فولدر XLive هست که من کپی کردم جای فولدر XLive قبلی
ولی فایده نداشت
من دکمه Home که میزنم وارد XLive نمیشه
خودت داخل همون فایل rar که واسه یوزر آفلاین دادی چک کن ببین یه فولدر XLive هست که من کپی کردم جای فولدر XLive قبلی
ولی فایده نداشت
Last edited by AMIRICE; 22-08-2010 at 12:39.
محض یادآوری
ببینم میشه بازی رو تنظیم کرد که با دسته بازی کنی
من توی قسمت تنظیمات رفتم ولی کار نمیکنه (دسته رو می شناسه ولی حتی بعد از انتخاب دکمه های دسته هم کار نمی کنه)
برای من که راحت کار میکنه(یه گیم پد dual shock معمولی هست)...
حتما یه جای کار اشتباه میکینی!!
منم هرکاری کردم شوک این بازی برام کار نمیکنه درصورتی که توی بازی اسپلیت سکند هیچ مشکلی نداشتم و شوک عالی کار میکرد .
از این بازی خوشم اومد
روی حالت savage میتونم بازی کنم . واقعا کسی اینجا هست که روی hardcore بتونه اول بشه . خیلی سخته من هرکاری کردم نشد
عزیر DX 11 رو ویندوز 7 و ویندوز ویستا SP2 هست و عمرا برای XP نمیاد
تلاش نکن
رو ویندوز 7 به طور پیشفرض نصبه
من که فکر نکنم جایی رو اشتباه کرده باشم(منم یک daul shock معمولی دارم)
توی قسمت control یک گزینه داره به نام choose preset که فقط گزینه keyboard داره. فکر کنم باید گزینه Joypad هم داشته باشه که بشه دسته رو تنظیم کرد. چون همینجوری که دسته بازی رو تنظیم می کنم توی بازی هیچ کدوم عمل نمی کنه.
مال شما چطوریه؟
نه منم همونجا تنظیم میکنم...فقط توی تنظیمات به جای کلیدهای کیبورد دسته رو جایگزین میکنم
البته یکی از بچه ها یه برنامه عالی گذاشته که تقریبا توی تموم بازیها دسته رو فعال میکنه(به نوعی مبدل دسته Xbox 360 هست) دانلودش کن وتوی پوشه بازی کپی و اجراش کن احتمالا کارت رو راه میندازه
فقط بخش شوکش کمی مشکل داره یعنی بعضی مواقع قاط میزنهتوی بازی شوک رو غیر فعال کنی بهتره...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها
من یه فرمون دارم درایورشم نصب کردم ولی با Dirt 2 کار نمی کنه
چی کار کنم
ممنون میشم کمک کنید!
آقا این لامسب چند تا مرحله داره!!!!!!!!!!!!هر چی میرم تموم نمیشه...روزی کمه کم میشینم 2 ساعت میرم هنو بعد از 2 هفته تموم نشده!
انگار جام جهانی رالیه..مسخره کردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)