بعضیا مدعی هستند که چنین برنامه ای تو بازار هست اما قیمتش بالاست . آیا واقعا چنین برنامه ای وجود داره؟
بعضیا مدعی هستند که چنین برنامه ای تو بازار هست اما قیمتش بالاست . آیا واقعا چنین برنامه ای وجود داره؟
اگه هم باشه ما که چیزی ندیدیم
بعید میدونم باشه چون اگه باشه شرکت های بزرگ نرم افزاری که نرم افزارهای مهم تو این زمینه رو میسازند مثل Nitro Pdf اولین کسایی هستند که نرم افزار رو روانه بازار میکنند
این قضیه شامل حال فارسی زبون هاست والا تبدیل pdf به word برای دیگر زبان ها مشکلی نداره !
من شنیدم که ocr فارسی بعضی از شرکت ها ی اداری استفاده میکنند . ولی صحتشو نمیدونم . که یک چنین چیزی هست یا نه !
مشکل فقط فارسی نیست بلکه عربی هم هست و اولیت بندی زبان ها هم با عربی هستش و بعد فارسی
ولی دوستان من سئوالی واسم پیش اومده !
اگه برنامه ای نیست ، پس چطوری فیلما رو دوبله فارسی میکنن ؟
صدای بازیگرا رو قطع میکنن حتی بدون اینکه ذره ای از صدای فیلم کم بشه .
من این واسم سئواله !
سلام
دوست خوبم انگار شما اشتباه گزاشتین اخه من تبدیل به powerpiont میخواستم
این ربطی به درخواست مربوط به pdf نداره
شما این رو تو انجمن فیلم بعد نرم افزاری مطرح کن
تو توضیحاتش اگه دقت کرده باشی نوشته شده
PDF2Office converts PDF file into fully editable Microsoft® Excel*1, Microsoft® Word, Microsoft® PowerPoint®, RTF, AppleWorks*2, HTML and other files recreating the intended construction and layout of the document
دانلودش کردی؟ مشکلی داشت؟
این نرم افزار BroadGun pdfMachine بهترین برنامه برای تبدیل فایلها به pdf است فقط حیف شماره سریالشو نمیشه از جایی گیر اورد
البته بدون شماره سریال هم به خوبی کار میکنه و تبدیل می کنه
سلام
من چطورميتونم مطالبي رو كه توقالب پي دي اف هستند تو اين سايت و تاپيكهاش قرار بدم؟
ممنون ازتوجهتون
دوست عزیز اینجا برای درخواست های مرتبط با نرم افزاره و نه برای قرار دادن مقالات pdf
شما باید برای قرار دادن مقالاتتون ابتدا اون رو یکجا آپلود کنید(مثلا در rapidshare.com , 4Shared.com و ...) و سپس لینک اون رو در انجمن مقالات بسته به موضوعش قرار بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)