مدل smc 7904 wbras-n حدود 60 تومن
smc بهتره
مدل smc 7904 wbras-n حدود 60 تومن
smc بهتره
سلام دوستان
من یه مودم tp-link دارم مدل td-8811 که از طریق usb به pc وصله
حالا میخوام به صورت وایرلس هم با لپ تاپ از اینترنت استفاده کنم.خونمون هم دو طبقه است.
چی کار کنم بهتره؟
مرسی
ا سلام خدمت همه دوستان!
من چطور مثل لپ ت به وایرلس مودم وصل شده و اینترنت میرم، با دسکتاپ این کارو کنم؟؟؟؟
یعنی من مودم وایرلس و adsl دارم ولی امکان اتصال با کابل به pc نیست! می خواستم بدانم دستگاهی یا راهی است که من با وایرلس به اینترنت وصل شوم و البته با کامپیوتر دسکتاپ؟؟؟
باید مودم رو قبلش کانفیگ کنید بعد اگه بخواین با pc با وایرلس به نت وصل بشین باید گیرنده های وایرلس که به پورت یو اس بی میخورن رو تهیه کنید و از طریق اون به وایرلس وصل بشین
با لپ تاب هم که مشکلی نداره و وایرلس داره
مودم هم روشن باشه و به لن pc هم وصل نباشه اگر کانفیگ باشه باز هم نت وایرلس میده مودم هم باید روشن باشه
Last edited by mehrdad mm; 15-09-2011 at 23:02.
اکر قصد خرید اکسس پوینت دارید ابدا سراغ linksys نرید چون یک مشکل اساسی داره زیست شدن راندم که دردسر زیادی ایجاد میکنه طبق بررسی هائی داشتم tplink بی دردسر ترین اکسس پوینت بود . اسوس هم خوبه
سلام من چند دقیقه پیش ثبت نام کردم یه سوال داشتم که ممکنه تکراری باشه ولی اگه میشه کمکم کنین میخوام تا نهایتا دو هفته دیگه یه ای دی اس ال بگیرم به نظرتون چه مودمی بگیرم قیمتش نهایتا 40هزار تومن باشه وایرلسم لازم ندارم یه پورتم بیشتر نداشته باشه کافیه فقط یه pc دارم باقیش پول اضافس بخوام بدم.
سلام من چند دقیقه پیش ثبت نام کردم یه سوال داشتم که ممکنه تکراری باشه ولی اگه میشه کمکم کنین میخوام تا نهایتا دو هفته دیگه یه ای دی اس ال بگیرم به نظرتون چه مودمی بگیرم قیمتش نهایتا 40هزار تومن باشه وایرلسم لازم ندارم یه پورتم بیشتر نداشته باشه کافیه فقط یه pc دارم باقیش پول اضافس بخوام بدم.
tplink مدل 8110g بگیرید اگر مدلشو اشتباه ننوشته باشم
فکر کنم 8101g هست.چون اون یکی 8901g هست.![]()
آره شک داشتم مدلشو ممنون که درست کردی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)