وای که این پشتیبانیش چقد آدم رو الاف میکنه.....![]()
وای که این پشتیبانیش چقد آدم رو الاف میکنه.....![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا از خنده دارم میترکم
ایبن جدید بود هان![]()
دوستان سپنتایی لطفا پینگ 4.2.2.4 بگذارید مرسی
من 6 سال از سپنتا سرویس داشتم 1 سال اخر واقعا از همه نظر مضخرف شده بود مخصوصا پینگ که تا 300 هم می رفت . خدا رو شکر که الان دیگه از سپنتا سرویس نمیگیرم.
الان کجا هستید؟
فکر کنم رفتید مخابرات ؟!من 6 سال از سپنتا سرویس داشتم 1 سال اخر واقعا از همه نظر مضخرف شده بود مخصوصا پینگ که تا 300 هم می رفت . خدا رو شکر که الان دیگه از سپنتا سرویس نمیگیرم.
امروز کلا عجیب غریب شده یک لحظه با گوگل پینگ حدود 114 بود 8.8.8.8 کلا ثابت نیست یا 500 یا 100........... تو بازی که کلا لیگ با اینکه پینگ چند ساعت عالی شده بود ............
پروتکل SSL از دیروز مسدود شده و سرعت دریافتی ان حدود 2 کیلو بایت شده کسی مشکلی نداره؟ سرعت گوگل و جی میلتون چی؟
بله این مشکل الان 2-3 روزه که به وجود اومده.
من با گوشیم از طریق wifi خیلی راحت متصل میشم و هیچ کندی نیست اما با کامپیوتر و لپ تاپم سرعت خیلی افت کرده.
بعد که زنگ میزنیم می گند نه همه چی ارومه
کسی زنگ نزده
یا گزارش از مقامات و زیر ساخت و..نیومده
من مکتوب براشون ایمیل فنی زدم و منتظر دریافت ان هستم امیدوارم یک دونه ادم فنی ان تو جواب بده و مثل همیشه ان حرفهای بالا را تکرار نکنند که هیچ دانش فنی ای ندارند دانش پاسخ هم ندارند
متاسفانه تیم فنی سپنتا هم مثل کادرفنی تیم های ملی کاملا تعطیل هستن و از هیچ چیز سر درنمیارن.
من که هر وقت کارم گیر میکنه زنگ میزنم و تهدید به قطع اشتراک میکنم. اونا هم سریعا حلش میکنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)