تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 381 اولاول ... 327278798081828384858692132182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

داره خودمونی میشه Masih60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستانی که امنیا دارن یک کلیپ ویدئویی و چند تا عکس ار تست کیفیت عکسبرداری و فیلمبرداری این گوشی بگذارن اینجا.ممنون میشم
    صفحات اول تاپیک، پست مربوط به farnaz_bahal

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان من میخوام امنیا بگیرم به نظرتون الان بگیرم یا امتحانای دانشگاهو بدم وقتی تموم شد بگیرم امتحانا 2 دی تموم میشه یعنی قیمتا تغییر میکنه؟
    قیمت اومنیا از مهر ماه که وارد شد تا چهار هفته پیش قیمتش افت داشته فقط و از 1.050.000 تومان به 630.000 تومان رسید ولی بعدش مجددا تا 645.000 بالا رفت. من الان خبر ندارم چی شده ولی اگر بالا یا پایین هم بره دیگه خیلی نخواهد بود و در حد 20-30 تومن.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان سلام...
    اولا من زياد حال نوشتن ندارم اما حيفم اومد تجربياتم رو به شما نگم ...اين گوشي گوشيه خوبيه اما رمش كمه يه رامي هست كه اومده هرچي بوده پاك كرده و تقريبا 160 مگ رم خالي داده من حالا از قبل بيشتر ازش راضيم هر برنامه اي هم بخوام ميتونم بريزم حتي بعضي از برنامه هاي سامي (سامسونگ) مثه تاچ پلير يا آفيس يا اپرا يا هر چي اين رامو بريزيد حالشو ببريد فقط قبلش راهنماشو بخونيد و با لودر خودش بريزيد گوشيتون ديگه رنگ هنگو نميبينه !! عاليه من 4 امين راميه كه نصب كردم قبليم k2 بود ...(من خيلي وقت پيش ازتون خواستم فرستنده روي راديو برا سامي پيدا كنيد ...! خبري نشد؟ ...حالا يه چيزي تو x1 سوني اريكس ديدم اسمش واي فاي لن بود فكر كنم ....دنبالشم يعني دنباله يه برنامم كه لپ تاپمو با واي فاي با سامي شبكه كنم و فايل شير كنم ...متخصص هاي سامي باز كمك كنيد كه تركيدم از بس ور رفتم ...اينجا رامو برداريد حال كنيد :http://www.modaco.com/content/i9x0-omnia-rom-discussion/277036/clean-dxhl2-rom-updated-dec-29-2008-lufeigs-lfi04b/
    ببخشید، ولی کل رم این گوشی 128 مگابایت هست، چطوری 160 مگابایت خالی داره؟

داره خودمونی میشه p30netman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان من میخوام امنیا بگیرم به نظرتون الان بگیرم یا امتحانای دانشگاهو بدم وقتی تموم شد بگیرم امتحانا 2 دی تموم میشه یعنی قیمتا تغییر میکنه؟
    منم گذاشتم بعد امتاحانای دانشگاه بگیرم...ولی کسایی که این و داشتن تو دلمو خالی کردن نسبت به این گوشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزيز از مطالب شما من به شخصه ممنونم . من از نرم افزار هاي wmwifirouter1.20. و netbrowser v1.2 (vmnet) , برنامه اي كه در رام k2 به نظرم به منظور شير فايل توسط واي فاي بود استفاده كردم و با وجود كلنجاري كه با آي پي ها و هماهنگي آنها دادم نتونشتم موفق بشم ..خوشحال شدم كه شما هم با من هم مسيريد من را با خبر كن(هنوز برنامه پيشنهاديتو دارم ميگيرم تا نصب كنم اگه لم داره بهم بگو) ....روي rds radio tansmitter هم كه نوكيا روي گوشياش گذاشته خيلي كلنجار رفتم تا ما سامي بازا هم داشته باشيم رو اين هم كار كنين آي مسلمونا ثواب داره...

از اینکه از اون پست من تشکر کردید از همتون ممنونم.....

----------------

وقتی موفق شدم نتایج کارمو کامل در اختیارتون میذارم.... این امتحانای دانشگاه تمام بشه حسابی روی این قضیه کار میکنم

-----------------------

داره خودمونی میشه RealRed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام ، دوستان یکی‌ به من کمک کنه چند تا سوال در مورد omnia i900

۱. sms فارسی‌ رو به شکل مربع‌های بی‌ مفهوم نشون میده !!چطور می‌شه یه فارسی‌ ساز روش نصب کرد؟

2. در مورد انتقال عکس یا فایل از طریقه Bluetooth گوشی error میده و میگه حافظه کمه در حالی‌ که حافظه گوشی ۱۶گیگه و میگه باید به memory card اضافه کرد

۳.چطور می‌شه زنگ گوشی رو به زنگی که خودم به گوشی اضافه کردم عوض کرد ؟
    1 key map گوشیتو فارسی کن 2 دو راه داری moblue یا تعریف registry جهت انتقال به storage card
    3 ببرش تو windows

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

راستی میدونستید وقتی که Rom رو آپدیت میکنید firmware دوربین شما آپدیت نمیشه!

برای آپدیت کردن دوربین صفحه dialer رو باز کنید و شماره #2470#* رو بگیرید و 2 دقیقه صبر کنید......

البته سامسونگ هنوز به طور تخصصی روی دوربین کار نکرده ولی این کد توی آپدیت های بعدی خیلی به درد می خوره..............................

8. این کاربر از amir_rafie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه RealRed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست من وب لاگ شما مگه اين نيست ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من چيزي در رابطه با شير بين لپ تاپ و سامي با واي فاي نيافتم اما اگه منظورت اينه كه آي پي كانكت لپ تاپ و بدم مثلا 192.168.0.9 بعد تو سامي go to path هم بدم همون آدرس اين كار ميسر نشد لطفا توضيح بيشتر بفرماييد .

نه عزیزم هر کامپیوتر یک نام داره باید اونو بدی شرمنده فعلا وبلاگم خراب شده فردا نگا کنی حتما هست

داره خودمونی میشه p30netman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

صفحات اول تاپیک، پست مربوط به farnaz_bahal
    اونا فقط عکس هست.فیلم برداریش در چه سطحی هست؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اونا فقط عکس هست.فیلم برداریش در چه سطحی هست؟
    کیفیت فیلمبرداریش خیلی خوبه. من اگر فرصت کردم یکی میذارم (که البته احتمالا فرصت نمیکنم!).

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •