اگر هم خواستی زنون ببندی آفتامات رو فراموش نکن چون پدر دینامت در میاد و هر 10 روز باید بدویی تعمیرگاه
اگر هم خواستی زنون ببندی آفتامات رو فراموش نکن چون پدر دینامت در میاد و هر 10 روز باید بدویی تعمیرگاه
اوه اوه چه خبر شد یه زنون ببین چه آشوبی به پا کرد
من نظر عزیزان رو پرسیدم و اتفاقا امشب هم که تو اتوبان بودم پشت سریم پراید بسته بود نورش تو چشمم بود
پس همون اسرام رو میگریم و میدم برام تنظیم کنه
دوستانی هم که راهنمایی نمیکنن لطف کنن در پست هاشون رعایت ادب رو بکنن آقای badform عزیز کسی زنون نصب نکرده که شما کار رو به فحش و ... میکشی
Last edited by fa13; 15-09-2009 at 23:19.
پسرجان من که نگفتم شما نصب کردي گفتم اگر نصب کرديد....ضمنا اسرام کاملا راضيتون ميکنه....روي ماشين خودمم هست.ضمنا براي نتيجه بهتر اگر پرايدتون معموليه مي تونيد کاسه چراغ هاي جلو را با مدل 141 که بلوري هستند عوض کنيد.تاثير اين کار هم مشهوده....
سلام
اساتید این پراید مامدل 83 ترمز خوب نمی گیرهموقعی که رو پدال فشار میدی یه خورده سفت می شه
(با پراید مدل 85 امتحان کردم موقع ترمز گرفتن هم پدالش نرم تره هم تو مسافت خیلی کمتری نسبت به این پراید ما وایمیسه )
لنت ترمز عوض شده لاستیک هم یه سالو خورده ایه روشه 45 درصد شده آجش بوستر ترمز هم به علت نشتی عوض شده (مدلش رو یادم نیست بدن می گم)
راه درمانی براش دارین![]()
پدالش سفته يا خوب ماشينو نگه نمي داره؟
در هر صورت به عنوان اولين چاره کار بريد پيش يک مکانيکي که حوصله داره و سرشم خلوته بگيد با دقت براتون سيستم ترمز را هواگيري کند.
می شه گفت هم سفته هم خوب نگه نمی داره بابا این پیکان دوستمون از این خیلی بهتر ترمز می گیره اگه یه زره بیشتر فشار بدم پدالو خشک می گیره
معمولا اینجور موارد مشکلش از روغن ترمزه !
سلام روغن ترمز تو کامل عوض کن
من خودم به صورت تجربی فهمیدم که گیرایی ترمز به لنت ها مربوط میشه
بعضی از لنت ها گیرایی خوبی دارند و زود هم تموم میشند اما رینگ ها رو سیاه میکنند
بعضی دیگه خوب ترمز نمیگیرند و سوت هم میزنند
اما یه مدل دیگه اش عمر طولانی تری داره و سیاه هم نمیکنند و سوت هم نمیزنند ولی گیرایی کمتری هم دارند
چون چند وقت میگذره اسمش رو یادم نمی آد
جنس لنت فقط يکي از عوامل گيرايي ترمز هستش..
اما مشکل mehdi_08 به جنس لنت و روغن ترمز و... مربوط نيست فعلا.اول بايد هواگيري بشه....سپس نشون بوستر ساز داده بشه....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)