تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 295 اولاول ... 327278798081828384858692132182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام مي خواستم بدونم تفاوت 3360 با 3260 در چيه ؟ ممنونم مي شم راهنماييم كنيد

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

قهرمانی جان فایل رار شما پسورد نمیخواد ! بلکه فایل داخلیش که باز یه فایله رار هست پسورد میخواد
    من خودم دانلود کردم ! توی سایتی که برای پسورد داده بود هم رفتم ولی باید یه سری آفرز برای گرفتن پسورد انجام میدادی
    من اسم فایلتون رو سرچ کردم و از یه سرور دیگه دانلود کردم !
    تشکر بابت اسم برنامه
    راستی یه سوال ! فک کنم یه جا گفته بودین با یکدوم از این مدلای فیلیپس میشه از روی دی وی دی روی فلش یا هارد ریخت !
    بله. Audio Cd رو رکورد میکنه و روی فلش میشه ریخت (یعنی در واقع Audio CD رو به Mp3 ریپ میکنه ) .که البته ویژگی مهمی نیست چون این کار رو میتونید با کامپیوتر انجام بدید و لزومی نداره با پلیر انجام بدید.

3. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه habib mahvare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ابهر

پيش فرض

من بين فيليپس 3360 و پايونير 420 مونده بودم .اختلافشون 15 هزار تومان بود .حالا ميخوام ببينم كه ايا اين دو دستگاه از لحاظ كاربردهاي مهم با همديگه فرقي دارن يانه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اینطور که من فهمیدم pioneer از لحاظ کیفیت صدا و تصویر عالی تر است و فیلیپس از لحاظ ساپورت فرمتهای تصویری و زیر نویسها به خصوص زیرنویس فارسی دستگاه بهتری است ولی در کل هردو دستگاه بسیار عالی هستند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

آقای قهرمانی من در مشخصات فیلیپس 3360 جمله Video disc playback system PAL را دیدم . این یعنی چه ؟ آیا سیستم پخش PAL - NTC بهتر نیست و برتری پلیر مولتی سیستم در چیست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

یک برتری دیگر 5996 به 3360 توانایی پخش SACD است لطفا اگر امکان دارد در مورد SACD توضیح دهید

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

من بين فيليپس 3360 و پايونير 420 مونده بودم .اختلافشون 15 هزار تومان بود .حالا ميخوام ببينم كه ايا اين دو دستگاه از لحاظ كاربردهاي مهم با همديگه فرقي دارن يانه؟
    نه تفاوت زیادی ندارن که بخواد تصمیم شما رو در خرید عوض کنه. فیلیپس با زیرنویسها سازگاری بهتری داره.

آقای قهرمانی من در مشخصات فیلیپس 3360 جمله Video disc playback system PAL را دیدم . این یعنی چه ؟ آیا سیستم پخش PAL - NTC بهتر نیست و برتری پلیر مولتی سیستم در چیست؟
    استانداردهای پخش تصویر آنالوگ هستند و تمام پلیرها دارای سیستم مالتی (PAL و NTSC)هستند . این ویژگی خیلی قدیمی شده و دیگه برتری محسوب نمیشه.

یک برتری دیگر 5996 به 3360 توانایی پخش SACD است لطفا اگر امکان دارد در مورد SACD توضیح دهید
    احتمالا منظورش Super Audio CD بوده که این هم مزیت محسوب نمیشه چون ما ایرانیها Audio CD هم نمیخریم چه برسه به Super Audio CD . در ایران به خاطر نبود قوانین سفت و سخت کپی رایت همه MP3 تهیه میکنند و کسی سراغ سی دی ارجینال نمیره.در هر حال فکر کنم اغلب دستگاهها این ویژگی رو ساپورت میکنند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    آقاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفاٌ در مورد دي وي دي پلير فيليپس 3350 در مورد زير نويس فارسي اجرا مي كند يا خير ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام
    آقاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفاٌ در مورد دي وي دي پلير فيليپس 3350 در مورد زير نويس فارسي اجرا مي كند يا خير ؟
    زیرنویس SRT فارسی رو در حال حاضر هیچ پلیری اجرا نمیکند . ولی میتوانید به راحتی زیرنویسهاتون رو به Sub/idx تبدیل کنید و با sub/idx مشکلی نداره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من می خواستم یه Dvdplayer خوب بخرم تا 200 تومن پول می دم خودم رو برند فیلیپس و پاییونیر نظر دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •