تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 96 اولاول ... 327278798081828384858692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 953

نام تاپيک: FIFA Manager 09

داره خودمونی میشه Hadish kaka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    يه جايي همينورآ

پيش فرض

going on public رو هم نمیدونم چیکار میکنه خواستم امتحان کنم که قبلش اخراج شدم
    [/QUOTE]

going on public سهام باشگاه رو براي فروش ميذاره و باشگاه از حالت خصوصي در مياد و مردم سهامدار و صاحبش ميشن( مثل رئال مادريد)
    با اين فروش پول زيادي به باشگاه مياد.البته فقط 29%سهام رو ميتوني بفروشي كه از اين فروش هم پول زيادي به دست مياد.هرچقدر باشگاهت بزرگ باشه پول دريافتيت هم زياد ميشه
    Last edited by Hadish kaka; 24-07-2009 at 16:40.

2. این کاربر از Hadish kaka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    يه جايي همينورآ

پيش فرض

چه جوري ميشه شماره بازيكنهاي تيم رو عوض كرد؟
    در قسمتMERCHANDISING-KIT-SHIRT NUMBER

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان کسی این سوال قبلیم رو جواب نداد که باچه نرم افزاری میشه عکس بازیکنها و.... توی بازی گذاشت ؟
    حداقل کارت گرافیکی که بشه باهاش بازی رو سه بعدی دید ،چه مدلیه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    يه جايي همينورآ

پيش فرض

دوستان کسی این سوال قبلیم رو جواب نداد که باچه نرم افزاری میشه عکس بازیکنها و.... توی بازی گذاشت ؟
    حداقل کارت گرافیکی که بشه باهاش بازی رو سه بعدی دید ،چه مدلیه ؟
    با فتوشاپ سايز عكست رو 160در160وفرمتش رو bmpكن(bitهم بايد 24 باشه).سپس تو محل بازي در پوشه يuserتوportraitكپي كن
    سوال دومت رو نفهميدم منظورت اينكه 3dMatchبازي كني؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12 فیفا منیجر

با فتوشاپ سايز عكست رو 160در160وفرمتش رو bmpكن(bitهم بايد 24 باشه).سپس تو محل بازي در پوشه يuserتوportraitكپي كن
    سوال دومت رو نفهميدم منظورت اينكه 3dMatchبازي كني؟
    اینجوری عکست فقط به مقدار صورت قبلی می افته نه بیشتر ،ولی منظورم اینه که مثلا عکس رونالدوروتوبازی عوض کنی .درمورد دوم خودبازی (مسابقه )رو باچه کارت گرافیکیمیشه دید؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    يه جايي همينورآ

پيش فرض

اینجوری عکست فقط به مقدار صورت قبلی می افته نه بیشتر ،ولی منظورم اینه که مثلا عکس رونالدوروتوبازی عوض کنی .درمورد دوم خودبازی (مسابقه )رو باچه کارت گرافیکیمیشه دید؟
    جواب سوال اولت رو نميدونم.درمورد سوال دومت هم بايد بگم كه من 08 رو با 128 به راحتي بازي ميكردم ديگه نميدونم 09 رو هم ميشه بازي كرد يانه ولي فكر كنم بشه(درضمن cd رو فرستادم گفت سه روز ديگه به دستت ميرسه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12 فیفامنیجر09

جواب سوال اولت رو نميدونم.درمورد سوال دومت هم بايد بگم كه من 08 رو با 128 به راحتي بازي ميكردم ديگه نميدونم 09 رو هم ميشه بازي كرد يانه ولي فكر كنم بشه(درضمن cd رو فرستادم گفت سه روز ديگه به دستت ميرسه)
    من الان 128 دارم ولی مسابقه هارو مجبورم با texمشاهده کنم البته اینجوری هم خوبه ،ضمنا از لطف حضرت عالی خیلی ممنونم .

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    يه جايي همينورآ

پيش فرض

من الان 128 دارم ولی مسابقه هارو مجبورم با texمشاهده کنم البته اینجوری هم خوبه ،ضمنا از لطف حضرت عالی خیلی ممنونم .
    وقتي كه ميخواي 3d Match بازي كني چه اتفاقي ميافته؟ منظورم اينه كه ري استارت ميكنه يا از بازي مياد بيرون و... (خواهش ميكنم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

اصلا قسمت 3d match فعال نمیشه وتو گزینه ها نیست اگه از بخش دیگه ای هم فعالش کنی هنگام شروع باز ی از باز ی خارج میشه ،البته یه کارت 256 هم دارم ولی رو ی بعضی بازیها اصلا نه اصلا کارت گر افیک نصب کردی(البته من همینجوری ام معتاد فیفا منیجرم ولی اگه میشد مسابقه رو دید خب بهتربود)

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    يه جايي همينورآ

پيش فرض

اصلا قسمت 3d match فعال نمیشه وتو گزینه ها نیست اگه از بخش دیگه ای هم فعالش کنی هنگام شروع باز ی از باز ی خارج میشه ،البته یه کارت 256 هم دارم ولی رو ی بعضی بازیها اصلا نه اصلا کارت گر افیک نصب کردی(البته من همینجوری ام معتاد فیفا منیجرم ولی اگه میشد مسابقه رو دید خب بهتربود)
    اين ربطي به كارت گرافيكت نداره.تو قسمت option-preferences-matchday گزينه ي اول يعني
    dicide before every match رو بزن
    اگه مشكل حل نشد 100در 100 تو line- up مشكل داري.برو بهfirst team- line up
    در قسمس راست پايين صفحه نوشته pickاونو بزن تا دسيارت تركيب رو بده بعد ببين 3dبازي ميكنه درضمن اگه تو تيم يكت بازيكن كم باشه چندتا از 2 بيار

12. این کاربر از Hadish kaka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •