چرا ضدحال میزنی به بچه گناه داره !!!![]()
چرا ضدحال میزنی به بچه گناه داره !!!![]()
سلام سلام سلام! موافقین فردا من یک آموزش واسه Compile ArcEmu بذارم؟
همه اینجا MaNGOS کار میکنن! بد نیست با بقیه Coreها هم آشنا بشین!
پس تا فردا!
Last edited by wow-admin; 05-10-2009 at 17:38.
سلام لطفا دستورات GM را برام تو یه فابل PDF آپلود کنید. و آموزش کار با mangos برای patch 3.0.9 را بگزارید.
TNx
I Need Your Help
PLZ help me
به پست های قبل سر بزن همش کامل با توضیح هست !!![]()
سلام
ما منتظر ArcEmu هستیم ....
سلام آقای wow admin
من آموزش ساخت سرور off ورژن 313 رو دانلود کردم و خواستم سرور آف بسازم ولی نمی دونم اون برنامه رو کجا نصب کنم یه درایو دیگه نصب کردم و قتی رو فایل راه انداز کلیک می کنم erorr میده سوال من اینه که محل خواصی باری نصب برنامه راه انداز و جود دارد یا نه ؟
لطفا راهنمایی کنین
Last edited by سید علی محمدی; 09-10-2009 at 22:45.
آموزش Compile یا راه اندازی سرور WOW با ArcEmuموارد مورد نیز۱. C++کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید۲.tortoisesvnکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین لینک هارو دانلود کنین و بد از دانلود نرم افزار هارو نصب کنین!سعی میکنم تا جایی که ممکن ساده بگم که همه بتونن سر در بیارن!امیدوارم که با این آموزش رقیب واسه ما زیاد نشه!قدم اول:بد از نصب نرمافزار /ترتیسسون سیستم رو restart کنین و بد از restart در drive c: یک پوشه جدید درست کنین نم رو بگذارین ArcEmu Core روی پوشه زیست کلیک کنین حالا باید یک گزینه جدید اضافه شده باشه به نام SVN Checkout گزینه رو انتخاب کنین یک پنجره باز میشه که که در بالا از شما یک آدرس میخواد آدرس زیر رو بدینsvn://arcemu.info/svn/بذارید دانلود کنهوقتی دانلود تموم شد برید به پوشه \trunk\extras\arcemu-windows-librariesحالا ۶۴بیت یا ۳۲بیت رو انتخاب کنین!(اکثرا ۳۲ بیت هستن)
اگر ۳۲ هستید پوشه DLL Files رو باز کنید و فایلها با فرمت .DLL رو به پوشه C:\Windows\System۳۲ منتقل کنیدادامه فردا تا این قسمت رو انجام بدین و فردا ادامشو میزارم و همچنین هم چنتا روش ساده تر! تقریبا هیچ کار نباید بکنین! اما به درد نمیخوره! واسه درست کردن سرور آنلاین خوب نیست!اما اگه واسه خونه میخواین درست کنین عالیه!در جواب اون دوستمون اکثر فایلها باید در درایو c قرار بگیر! یعنی مستقیم خود c نه جای دیگه!c:\File download shode
not compeleted yet!
WOW-ADMIN
Last edited by wow-admin; 10-10-2009 at 00:02.
اینم خوب یه آموزش دیگه ، عالی ادامه بده !!!!![]()
Last edited by hvlmm; 10-10-2009 at 23:02.
من میخوام بعد نصبwrath of the lich king پچ بازیمو برسونم 3.2.0یا 3.1.3که به تونم افلاین بازی کنم.
لطفا ککککککککممممممممممکککککک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)