n78
n96
شاد باشی![]()
n78
n96
شاد باشی![]()
خوب جریان می کشه از باتری و مقاومتش حرارت ایجاد می کنه . داغ شدن CPU هم کنارش اضافه کن
زیاد روی این قضیه حساس نباشید. N95 من هم روی ngage2 داغ میشه![]()
سلام هر کاری کردم نتونستم نه با ان79 نه با ان 85 به اینترنت وصل شم شما ها چه چوری وصل میشید من هم تنظیمان ان 78 رو گرفتم و سیو کردم هم ان 96 نشد که نشد......................
Last edited by rsh; 04-04-2009 at 14:19.
آره حواسم به شارژ اوليه بود
همون موقع كه خريدم يه كم شارژ داشت ازش استفاده كردم تا خالي بشه بعدم خاموشش كردمو گذاشتمش تو شارژ!
حدود 6-7 ساعت..
نميدونم چرا همچين ميشه..
ميترسم اگرم بخوام صبر كنم تا فريمور جديد بياد ديگه اون فروشندهه قبول نكته!!
چطوري ميتونم بفهمم كه باتريم اصلي هست يا نه؟؟هلگرام روش كه ظاهرا اصليه..
(باتري من BL-5K هست از شمام همينه ديگه؟؟)
بچه ها يه كمكي بكنين تا اگه درست بشو نيست برم سراغ فروشنده تا بيشتر ازين دير نشده.. plzzzzzz![]()
نه تنظیمات همراه اول مثل ایرانسل نیست که گوشی های مرتبط انتخاب کنی باید صبر کنی تا ان 79 و 85 رو اضافه کنن
در ضمن پیشنهاد می کنم از اینترنتش استفاده نکن من یکم استفاده کردم نزدیک به 50 هزار تومن همراه اول گذاشت تو پاچمون دیگه عهد کردم فقط با ایرانسل به نت وصل شم
باز صد رحمت به ایرانسل با گوشی خیلی قدیمی ساموسونگ خیلی راحت وصل میشد کلهم 500 تومان هم نمیشد اصلا ما از خیر این اینترنت همراه اول گذشتیم
سلام دو تا سوال داشتم :
1- من نمیدونم چجوری شتاب سنجشو فعال کنم . اگه میشه کمکم کنید گوشی رو هک هم نکردم ...
2- موقع فیلمبرداری فیلم ها کمی برفکی میشن مخصوصا قسمت های تیره صفحه ... مشکل از چیه ؟!
برو اینجا برای تست هولوگروم باتری :
این هم آموزشش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
قبل از اینکه گوشیمو فرمت کنم موقع تماس عکس تماس گیرنده به صورت تمام صفحه نمایش داده میشد اما بعد از فرمت کردن عکس به صورت کوچک نمایش داده میشه
چیکار کنم که به حالت اول برگرده؟![]()
سلام
منم اين مشكل رو دارم. ورژن گوشيم هم دقيقاً عين شماست
بايد ورژن جديد رو روي گوشي نصب كنيد. اينطوري مشكلش حل ميشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)