از اين سه تايي كه نام بردي فقط آندروئيدش مال گوگل بود. من كلي گفتم!یعنی php لینوکس و اندروئید ابزار های تبلیغاتی گوگله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از اين سه تايي كه نام بردي فقط آندروئيدش مال گوگل بود. من كلي گفتم!یعنی php لینوکس و اندروئید ابزار های تبلیغاتی گوگله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان تفاوت بین الجی و موتورولا و سونی اریکسون که به ترتیب 3-4-5 هستن زیاد نیست.آقا بین خودمون باشه.سونی اریکسون این 3 ماهه آخر 2008 رو هم گند زده.مقام 5 رو آورده.
پسر الجی خودشو کشت 100میلیون گوشی فروخت. سامسونگ خودشو *** داد 200 میلیون فروخت.بعد نوکیا که هیچ کاری نکرد 480میلیون. wow
کی میتونه نوکیارو بگیره دیگه
اگه همينجوري پيش بره اس اي 2 سال ديگه ورشكست ميشه باور كنيد همش داره ضرر ميده تقصير خودشم هست با اين سياست هاي غلطش و البه اين نحوه ارايه محصولاتش
به نظر من جاي يه سري مثل سري ان نوكيا تو محصولات اس اي خيلي خاليه
سری X جایگزینه خوبی میتونه باشه البته در صورتی که زیر 10 تا هر سال معرفی نشه.
هرچه گوشی بیشتری از این سری معرفی بشه برنامه نویسها بیشتر برای نوشتن برنامه مشتاق میشن.
همون بلایی که سر سری p اومد.
انگار اینا رو هم واسه ژاپن ساخته ( یا میخاد بسازه) یا شایدم گفته عمرا بسازم...![]()
![]()
دوستان این چه حرفیه که میگید تا دو سال دیگه ور شکست میشه؟ بابا se هم سود کرده ولی این الجی زیادی پرو شده پیشرفت کرده.
عجله نکنید. ایشالا امسال بهتر میشه
نه به این حد که ورشکست بشه.
عمرا ....
ولی خوب همونطور که بچه ها گفتن سیاستش رو برای امسال و سال دیگه میخواد عوض کنه و تمرکز رو روی گوشی های High-End بگذاره.کاری که نوکیا میکنه.
==============
این خبر هم ببینید بد نیست:
Nokia 5800 Sells Like Hot Cakes
فکر کنم نوکیا با فروش Nokia 5800 رکورد فروش رو بشکنه.
در عرض 1 ماه 500.000 فروندش فروش رفته.نـــــیم میلیون.WOW.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نوكيا فقط داره نگاه مي كنه!
اوضاع بي ريخته!
مگه اين كه سوني يه تاچ سري C بده با زوم اپتيكو فيلم برداري ميزون و يه سري W قدرتمند كه خيلي وقته جاش خاليه(W1i) بعلاوه 2-3 تا سري X كه حداقل يكيش آندروئيد باشه!
آهان يه چيز ديگه به نظر من ديگه نمي خوا بره تو كار بالا بردن مگاپيكسل بره تو كار برنده شدن در Benchmark ها و بالا بردن كيفيت عكس و لنز و سنسور
يه خبر ديگه هم كه تقريبا قديمي شده اينه كه سوني اجازه نداده سوني اريكسون از PSP در ساخت گوشيش استفاده كنه. مگه اين كه خلافش ثابت بشه!
سلام دوستان من چرا این تاپیک تاحالا ندیدم ایول کی قراره سونی اریکسون با دوربین 30 مگاپیکسل گوشی بده بیرون![]()
اس اي سود نكرده بلكه ضرر كرده تو خود وبلاگ سوني اريكسون نوشته
سري ايكس ميتونه مثله سري ان نوكيا باشه اما مي بايست بيشتر روش كار كنه
اين جوري فايده نداره اس اي داره در واقع بين محصولات خودش رقابت ايجاد ميكنه ادم نميتونه تصميم بگيره سري سي بگيره يا دبليو اخرشم مي بيني چند تا گوشي ديگه هم هستند كه هم دوربينشون خوبه هم خوشگلند هم تاچ هستند ديگه نميري طرف اس اي!!!
مثلا اين ويويتي با اين قيمتش نگاه كنين اي مثلا 8510 كه الان قيمتش 100 تومن گرونتر از سي 905 هستش ولي خوب خيلي سرتر از سي 905 هستش
سوني اريكسون يه كا750 زد حالا هم فكر ميكنه هر چي شبيه كا750 بزنه بازم فروش ميكنه !!!!
به نظر من بايد يه سري تاچ جاوا با دوربين و صداي خوب بده بيرون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)