تو مجله ماشین قیمت پایه رو همین 450 میلیون تومان گفته بود که با نصب این کیت قیمتش رفته
حدود 500 میلیون تومان.
تو مجله ماشین قیمت پایه رو همین 450 میلیون تومان گفته بود که با نصب این کیت قیمتش رفته
حدود 500 میلیون تومان.
من که نمیدونم چی نوشته مجله ماشین ولی پانامرا صفر کیلومتر 330 میلیون هم هست(مدل پایه)
این پانامرا منصوری کارکرده هست
پانامرا توربو فول آپشن هم 570 میلیون قیمت گذاری میشه با کارکرد 1000
البته این FJ Cruiser پایینی هیچ نسبتی با بالایی نداره جز شاسی و شباهت اسمی! وگرنه جعبه دنده و اتصالات چرخ و تعلیق و فنربندی و خیلی بخشها حتی معمولاً موتورشون و شاسی برای صخره نوردی تعویض و سازگار شده! من یه آرشیو مهیج قدیمی از انواع و اقسام ماشینهای تپه و صخره نوردی دارم که براحتی از صخره های عمودی چند متری میتونن بالا برن!.این مهمه که بدونین شما تقریباً هر ماشینی رو میتونین برای صخره نوردی آماده کنین حتی کامیون فورد 70 سال قبل رو!! .فقط چون صحبتش شد چند تا عکس مربوط به مسابقات صخره نوردی آمریکا میذارم دهنتون باز بمونه فقط شرمنده که به موضوع تاپیک ربط مستقیمی نداره ولی حتماً ببینین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by attractive_girl; 07-09-2011 at 14:58.
خیلی عجیبه. کی اینو وارد کرده؟توی ایران مجوز و پلاک به فرمون راست نمیدن.
مستعمرات سابق انگلیس و تک و توک کشورهای مستقلی مثل کانادا فرمون راستن که همگی هنوز ملکه ی انگلیسرو بعنوان رییس کشورشون قبول دارن و بهشون میگن کشورهای مشترک المنافع.
Last edited by Hektor; 14-09-2011 at 16:29.
چرا خودشه
فورد edge _ رشت
![]()
اولا تشکر بابت عکسهای قشنگتون
بعد قیمت این کورت و مازراتی حدود چند هستن؟مخصوصا کورت؟
میگم مگه شورلت مال امریکا نیست پس چطور اولا دانلود ببخشید وارد شده بعد عجیبتر اینکه یه ماشین امریکایی پلاک شده ؟کار بچه های فوتوشاپی نیست؟
میگم این کورت هم قیمت جهانی و هم قیمت ایرانیش ()رو اگه دارید بزارید .
تنکس
مازراتی رو نمیدونم ولی کوروت قاعدتا بالای 130 میلیونه علی رقم اینکه مدل 2006 فکر کنم هست فتوشاپ هم نیست چون ماشالله توی همه ی فروم ها عکسای مختلف ازش وجود داره
در مورد پلاک شدن هم عرض کردم که پول بر هر درد بی درمان دواست درست مثل اون هامر که پلاک شده و توی یکی از نمایشگاه های تهران 800 میلیون قیمت گذاری شدهیا مثله کرایسلر 300 مدل 2008 که یکی از دوستان خودم توی سایتم شکارش کرده بود به قیمت 220 میلیون توی یکی از نمایشگاه های تهرانه
شکار یکی از دوستان
ظاهرا این روزها بین مرفهین بی درد ماشینه فرمون راست مد شدهخدا آخر و عاقبت همه رو ختم به خیر کنه
![]()
ولي آدم اين ماشين ها رو مي بينه انگار يك خانه متحركه اينقدر اين ماشين ها امكانات بالايي دارند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)