بازم جواب نداد. آهنگ که تموم میشه دیگه هیچ اتفاقی نمیفته. به قول خودش میره رو حالت do nothing. یه گزینه repeat album هم داره همین دکمه ولی اونم جواب نمیده...
بازم جواب نداد. آهنگ که تموم میشه دیگه هیچ اتفاقی نمیفته. به قول خودش میره رو حالت do nothing. یه گزینه repeat album هم داره همین دکمه ولی اونم جواب نمیده...
[QUOTE=SPY.07;7325753]بازم جواب نداد. آهنگ که تموم میشه دیگه هیچ اتفاقی نمیفته. به قول خودش میره رو حالت do nothing. یه گزینه repeat album هم داره همین دکمه ولی اونم جواب نمیده...[/QUOT
اینجا توی پست آخر گفته که اگه km رو حذف کنی و دوباره نصب کنی وقتی بار اول اجرا میشه گزینه overwrite current setting رو بزن و در یکی از مراحل same files in folder رو دوباره انتخاب کن و نیز پلاگین winamp رو تیکش رو بردار :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما به چه صورت فایلهاتون رو انتخاب میکنید، از Open Files یا Library ؟ در لایبرری ورژن قبلی این موضوع(عدم تشخیص کل فولدر برای پخش) رو دیدم ولی در حالت عادی اصلن بهش برخورد نکردم...
همونطور که دوستمون هم میگن KM رو با تنظیمات پیش فرض دوباره نصب کنید باید حل بشه...
مگه شما آهنگها رو با kmplayer گوش میدید؟! .. احتمالا تفاوت در شروع نام اونهاست. یعنی در ویدئوها که اینطوریه.. اگه نام چند ویدئو مثلا ابتداشون با یه کلمه واحد شروع بشه اونها یه گروه شناخته میشن. اگه نه باید همه رو انتخاب کنی* و با هم باز کنی (ctrl+A بعدش enter) . در مورد ویدئوها که اینطوریه آهنگ رو نمیدونم
*: منظورم در پنجره خود ویندوز هست نه از تو km
من تا حالا kmp رو مستقیم اجرا نکردم! میرم تو فولدر یه آلبوم بعد آهنگ اول رو اجرا میکنم، انتظار دارم که وقتی تموم شد بره بعدی که نمیره.
ولی Open Files بعد Open all files رو که میزنم همهی آهنگ ها درست تشخیص میده.
ولی حوصله ندارم هردفعه این مسیر رو طی کنم!
پس با چی گوش بدم؟یه پیلر صاف و سادس دیگه همیشه هم minimize ـه.
select all که میکنم تو یه فولدر باز هم نمیره آهنگ بعدی! یعنی Open رو که میزنم فقط آهنگ اول رو اجرا میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما نرم افزار پیش فرض توی ویندوزت برا فایل های صوتی همین km هست ؟ یا مدیا پلیر یا نرم افزار دیگه ای هست ؟ اگه نیست روی یه نوع فایل مثل mp3 اون properties رو بزن و open with رو km انتخاب کن . حدس میزنم مشکلت از اینجا باشه . یه امتحانی بکن و خبر بده .
سلام . دوتا سوال مبتدیانه دارم (به بزرگی خودتون ببخشید)
با km می شه یه قسمت (مثلا یک دقه )از فیلم رو برش داد و جدا ذخیره کرد؟
صدا ی فیلم رو می شه جدا ذخیره کرد؟
مرسی
من با این تنظیمات وقتی یه فایل/چندتا فایل mp3 رو میکشم میندازم توی KMPlayer،خودش اتوماتیک میره آهنگ بعدی وقتی که آهنگ فعلی تموم شد
اگه باز هم جواب نداد این گزینه رو انتخاب کنید و تست کنید ببینید نتیجه چی میشه
![]()
بله،وقتی به قسمتی که میخواید برش بدید رسیدید کلیدهای Alt+C رو بزنید و طبق این تنظیمات استارت کنید و هرجا هم خواستید ظبط رو متوقف کنید.
پ.ن: تیک Wait for keyframe رو میتونید بردارید.وجودش ضروری نیست.
به اینصورت که یه فایل بهش بدی و صدا رو جدا کنه نیست.از همون Capture میتونید استفاده کنید که البته من توصیه نمیکنم.بهتر است برای اینکار از نرم افزارهای دیگه استفاده کنید.صدا ی فیلم رو می شه جدا ذخیره کرد؟
مرسی
موفق باشید
آقا دستت درد نکنه، با همین عکس آخری جواب گرفتم. تعجب میکنم که چرا خودم یه سر به preferences نزده بودم
از همه دوستانی که راهنمایی کردن هم ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)