باس رمهای بهترین مدلای موجود هم بالای 800 نیستش.تا اومدن معماری نهالم روی لپتاپها فعلن نباید انتظار باس 1066 داشته باشینیکی به ما بگه باس رم مدل 1135 و مدل 1060 چنده؟؟ هر جا دیدم نوشته که 800 هست
باس رمهای بهترین مدلای موجود هم بالای 800 نیستش.تا اومدن معماری نهالم روی لپتاپها فعلن نباید انتظار باس 1066 داشته باشینیکی به ما بگه باس رم مدل 1135 و مدل 1060 چنده؟؟ هر جا دیدم نوشته که 800 هست
آقا چرا این 1199 با گارانتی ایران اچ پی اینقدر کمه؟
واسه بالا بردن قیمته؟
غیر از ایران اچ پی گارانتی معتبر دیگه ای هم هست؟
لطفا آدرس سایتشم بزارید
ممنون
سلام
dv5 های تولید 2008 با شماره هایی مثل 1070 تولید میشد اما تو سال جدید تولیدات شرکت اچ پی همون دستگاه با همون مشخصات شده 1155 یعنی عدد 10 عول به 11 تبدیل شده اما یه مشکل دارن اچ پی های سری pavilion اونم اینه که برای نصب ویندوز xp مشکل اساسی دارن من با اینکه کارم تعمیرات نرم افزاریه لپ تاپ هست اما تا حالا نتونستم روی این مدلها xp نصب کنم البته زوم هم نکردم اما در کل به دستگاههای سونی ارجحیت داره . فوقالعاده زیبا و سریع در پردازش و خرابی در حد صفر درصد.
فعلا که باید منتظر گرون شدن دم دستگاهای اچ پی باشیم پس زودی برو بخر که امکان گرون شدن زیاد هست
سلام ببخشید می شه یکی بگه این hp tv tuner که میگن چی هست
تیونر تلویزیون آنبرد هستش دیگه!
کابل آنتن را بهش وصل میکنی و تلویزیون تماشا میکنی........البته مدلهایی هم داره که hd هستش
یعنی همین کابل های قدیمی که هنوز تو ایران استفاده می شه و ایا میشه چیزی هم ازش ضبط کرد مثل کارت تی وی
در اصل کارت تی وی هستش میتونی ضبط هم بوکنی.سری dv7 و dv6000 توووی کانفیگهای بالاشون دارن
به به عجب چیز توپی من فکر می کردم این فقط برای اینه که وقتی فیلم تماشا می کنی فعال میشه تا فیلم واقعی تر باشه بابا ای ول از کمکت و راهنمایی کردی کلی خوشحال شدم چون تازه dv5 1199 گرفتم
یه سوال دیگه دارم اینی که میگی حتما باید انتن بهش وصل کنی یا بدون انتن هم کار میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)