3004 5.5 هنوز کپی خور نشده ؟
ظاهرا برنامه هم روش نمی تونم بریزم ؟
3004 5.5 هنوز کپی خور نشده ؟
ظاهرا برنامه هم روش نمی تونم بریزم ؟
هکر های PSP بیخیال شدند در کل ! و دیگه کسی روی -- 5.5 کار نمیکنه ! همه دارند میرن سراغ 6 .
ولی در کل PSP دیگه یک کنسول از رده خارج محسوب میشه (البته نسل قدیمش) برای همین همه دارند روی PSP GO زور میزنند و اگر اون -- بشه اینها هم خود به خود میشوند .
مشکل اینجاست که هکر های PSP خیلی به برخی قرارداد ها پایبند هستند ! اگر مثل هکر های WII اهل جعل کردن امضای دیجیتالی میبوند ! الان مثل ویی یه برنامه رو روش نصب میکری به سه سوت کپی خور میشد و نیازی به جنگولک بازی های اضافی نبود .
سلام من می خواستم یک PSP 5.5 رو به 5.03 تبدیل کنم راهی داره یا نه
خیر نمی شه .
سلام psp من بالا خره کپی خور شد ولی یک مشکل دا و اون هم اینه که بازی هایی که قبلا کار می کرد و توی مموریم ریخته بودم به خوبی کار می کرد اما مشکل اینه که الان وقتی دوباره بازی را روی مموریم میریزم چه انایی که قبلا داشتم چه انایی که تازه خریدم بسیار کند است وسرعت بازی هم خیلی کمدر تمام قسمت های بازی حتی در جایی که هم بازی لود میشه ویا قسمتی که ویدیو بازی نشان می دهد بسیار کند عمل می کند راه حل این مشکل چیست
دکمه select رو در منو اصلی بزن وارد منو VSH میشه از اونجا CPU CLOCK رو عوض کن Default یا 333 بزار
از طریق منو ریکاوری هم میشه
سلام به همه ی بچه های پی اس پی باز من یه پی اس پی 3004 دارم که کپی نمیخوره ایا میتونم کپی خورش کنم واگه میتونم چطوری؟
اگه فریم ویر شما 5.3 و زیر آن باشه کپی می شه ولی اگه بالای 5.3 باشه شرمنده !
یعنی بندازمش دور؟
بفروشش و یک دونه کپی خورش رو بگیر و از این کنسول فوق العاده ( حتی از PS3 ) لذت ببر !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)