تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 198 اولاول ... 327278798081828384858692132182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بازم چند تا سوال دارم
    اقا میشه بگید هر یک از مهارت ها چه تاثیرو رو شخصیت بازی داره
    و من بعد از اخرین باری که مهارتهای اون پیرزن جادوگری که همراه ماست رو ارتقا دادم پایین صفحه که قابلیت های کاراکتر رو نشون میداد اون نوار هست ولی هیچ کدوم از قابلیتهاش رو نشون نمیده و نمیتوم موقع pauseکردن بهش بگم که چه کاری انجام بده و اخرین باری هم که خواستم با یه شخصیت دیگه عوضش کنم بهم اجازه این کار داده نشد
    و در ضمن در باره استراتژی های بازی هم یه توضیحی بدید اگه زحمتی نباشه مثلا وقتی به یکی میگیم که healer باشه اون کاراکتر چیکار میکنه
    دوست عزیز اگر زبان انگلیسی در حد اینکه بفهمی معنی مهارتها چیه بلد نباشی خیلی کارت توی این بازی سخت میشه.اگه میشه اسم مهارت هایی که میخوای رو بنویس تا برات توضیح بدم.بعد دوست عزیز منظور چیه هیچی از مهارت ها رو نشون نمیده؟توجه کن که فقط spell ها توی این نوار پایین میاد و skill ها به جز چیزهای مثل تله سازی و... اونای دیگه توی نوار پایین نمیاد مثلا coercion برای persuade کردن و intimidate به کار میره که اگه بخوای کامل برات توضیح میدم.
    در مورد تاکتیک ها باید بگم مثلا Healer که بیشتر مخصوص واین هستش اگه بذاری باعث میشه که اون شخصیت در اصل در زمینه سلامتی و استقامت هم گروهی ها و همین طور خودش کمک کنه و مثلا اگر نوار سلامتی یه نفر از یه درصد کمتر بشه با استفاده از جادوهای مختلف بهش سلامتی بده. همچنین defender که بیشتر برای آلیستر به کار میره باعث میشه اون در اصل یه تانک برای دفاع شما باشه و بیشترین کمک رو به شما میکنه.در ضمن شما باید غیر از این گزینه خودت هم برای هر کسی یه سری تاکتیک بچینی و مخصوصا شخصیت خودت باید حتما خودت تاکتیک هایی انتخاب کنی.اگه بخوای میتونم بیشتر توضیح بدم.در ضمن یادت نره اسم اون مهارت ها یا جادو ها را که نمیدونی چیه به انگلیسی بنویس تا برات توضیح بدم

پروفشنال ..hamed..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

منظورم از قابليت ها همون قدرت چالاكي اراده جادو زيركي يا همون حيله گري بنيه هست كه ميخوام بدونم كدوم يكيشو ارتقا بدم در مقابل ضربات دشمنان جاخالي ميده يا صدمه كمتري ميبينه كدوم يكيشو ارتقا بدم به دشمنان بيشتر صدمه ميزنه چالاكي رو كه ارتقا بدم چه تاثيري رو كاراكتر داره كاراكتر من يه انسانه ولي با اين حال اگه جادو رو اقزايش بدم چي ميشه و ....
    در مورد نشون ندادن مهارتها منظورم همون نواريه كه توش يه سري علائمي هست كه با هون به كاراكتر ميگي كه تو اون لحظه چيكار بايد بكنه مثلا به اليستر ميگي كه با سپر يكي رو بزنه تا اون بيفته زمين يا به موريگن ميگي كه يكي رو منجمد كنه يا .... كه اينا رو برا اون پيرزن جادوگر كه همراه ماست نشون نميده ميخواي يه عكس هم ميزارم
    Last edited by ..hamed..; 26-01-2010 at 15:10.

داره خودمونی میشه ßehianoa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

باید برای Online بازی کردن در PC باید حتما ورژن Steam بازی رو باید داشت؟
    من میخوام Online بازی کنم...

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

خب ما هم الان زدیم این اژدهای آندراسته رو ترکوندیم :دي
    فقط هم با لیلیانا و موریگان کشتمش ! کلا یه قلق داره که کشتنش رو خیلی راحت می کنه

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ب ما هم الان زدیم این اژدهای آندراسته رو ترکوندیم :دي
    فقط هم با لیلیانا و موریگان کشتمش ! کلا یه قلق داره که کشتنش رو خیلی راحت می کنه
    اتفاقا من با هیچ کدوم از اونا نرفتم
    من یادم میاد با آلیستر و استن و واین رفتم که استن بنده خدا خیلی بهم کمک کرد

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

منظورم از قابليت ها همون قدرت چالاكي اراده جادو زيركي يا همون حيله گري بنيه هست كه ميخوام بدونم كدوم يكيشو ارتقا بدم در مقابل ضربات دشمنان جاخالي ميده يا صدمه كمتري ميبينه كدوم يكيشو ارتقا بدم به دشمنان بيشتر صدمه ميزنه چالاكي رو كه ارتقا بدم چه تاثيري رو كاراكتر داره كاراكتر من يه انسانه ولي با اين حال اگه جادو رو اقزايش بدم چي ميشه و ....
    Strength : میزان قدرت ضربات (برای افرادی بجز کماندارها و جادوگرها) و همچنین پیش نیازیست برای استفاده از بهترین زره ها و سپر ها و... که مقدار صدمات وارده رو کاهش میدن و همچنین بالابودنش بهمراه لول "اسکیل" Coercion, شانس تن دادن افراد به خواسته های شما رو در دیالوگ ها افزایش میده Intimidate)
    Dexterity : شانس ضربه زدن و همچنین وارد کردن ضربات ویژه (ضرباتی که بیشتر از حالت معمول دمیج میدهتد) رو افزایش و شانس صدمه دیدن رو کاهش میده و همچنین میزان قدرت ضربات کماندارها رو مشخص میکنه
    Willpower : مقدار مانا و استامینا رو برای جادوگر ها و... مشخص میکنه
    Magic : میزان قدرت ضربات برای جادوگرها
    Cunning : پیش نیازی هست واسه اکثر "اسکیل ها"و در باز کردن قفل ها برای عیارها تاثیر مستقیم داره و همچنین بالابودنش بهمراه لول "اسکیل" Coercion, شانس راضی کردن افراد درمقابل خواسته های شما رو در دیالوگ ها افزایش میده Persuade)
    Constitution : اینم که HP یا همون مقدار جون کارکتر شماست

اگر نکته ای اشتباه هست یا چیزی رو جا انداختم ممنون میشم دوستان ذکر کنند. درضمن لازم میدونم که بگم, خیلی از این مطالب رو قبلآ "Optimus Prime" عزیز, ذکر کرده بودند و من خیلی از دانسته هام رو از ایشون دارم

7. این کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

سلام دوستان. من تو این قسمت Elven Alienage که یک روستا مانند هست گیر کردم همه ی کارارو انجام دادم اما دیگه کاری نیست میشه کمکم کنید؟ باتشکر

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان. من تو این قسمت Elven Alienage که یک روستا مانند هست گیر کردم همه ی کارارو انجام دادم اما دیگه کاری نیست میشه کمکم کنید؟ باتشکر
    دقیق بگو کجای بازی هستی.اول بازی هستی یا آخراش هستی؟

10. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

آخراش هستم

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من خیلی وقت پیش رفتم ولی یکمی یادم هست و تا حدودی کمکت می کنم.اول اگر با همون جایی که الان هستی یعنی شهر الف ها بازیو شروع کردی که باید ماموریت مربوط به اونو هم بری که معلوم هست چیه.بعد یه چند تا ماموریت دار اون جا که اگه اشتباه نکنم یه جا یه نفر بود که چشم هاش یه جوری بود و دنبال یه چیزی می گشت که شما وقتی باهاش صحبت می کردی و یه چیزی براش پیدا می کردی باهاش یه خونه می رفتی که مرموز بود و می رفتی جلو و با موجودهای مختلفی می جنگیدی و در آخر هم اون مرد فکر کنم می مرد.بعد یه جا توی همون شهر هستش که مردم جمع شدند و شما میری جلوتر و تنهایی وارد خونه میشی و بعد بهت حمله می کنند بعد از این فکر کنم یه جا میتونی بری که در انتهای نقشه هستش و وقتی رفتی توی اون خونه آخرش به یه جا می رسی که الف ها رو زندانی کردن و شما با اون معامله کنی یا انتخاب های دیگه داری که خودت بری می فهمی.

13. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •