متشکر
این پکیج آخر بیشتر اصلاح شده برای multi player هست و بدلیل سخت بودن وضعیت دانلود از همون 1.0.35 استفاده می کنم!؟؟
متشکر
این پکیج آخر بیشتر اصلاح شده برای multi player هست و بدلیل سخت بودن وضعیت دانلود از همون 1.0.35 استفاده می کنم!؟؟
Last edited by mhv_kntu; 10-03-2009 at 23:10.
شما همین کارهایی رو که من در بالا گفتم رو انجام بدی ماموریت شما انجام میشه
دانلود کردم ولی موس رو میگیرم روش 1.1.3 نوشته . مشکلی نداره!؟؟
این عدم همخونی بین fix هایی که برای دانلود میزارن و بعد از دانلود می بینی یه ورژن دیگه نشون میده برای چیه؟! مشکل بوجود نمیاره؟!
اگه دنبال کارمای مثبت هستی ، هیچ کدام از کارهای دختره را نمی خواد انجام بدی ، به خوانه ی آباندن (متروک) برو آنجا یه بلوک یه عروسک ، یه بطری و یکی دو تا چیز دیگه هست که وقتی روشون کلیک می کنی صدا می کنه باید روی آنها به طرقی کلیک کنی که صدایی که بیرون می دند تغییر نکنه بعد یه سیستم باز می شه و شما می تونی از طریق خارج شی یه کارمای ملس بگیری. اگه ترتیب دقیق اشیا روی می خوای تو پست های قبلی می تونی پیدا کنی . من متاسفانه خاطرم نیست.
سلام دوست من
خوب پکیچ رو از یک سایت معتبر دانلود می کردید یا اصلا اگر تویه سایت خود fallout بود از خود سایتش می گرفتی
حالا شما کرک همون نسخه رو هم دانلود و کپی کنی ببین جواب می ده
راستی تویه بعضی بازی ها نسخه بازی ذکر می شه ( منظور نسخه پکیج) ببین مال این باز ی ذکر نشوده
باتشکر
سلام دوستان.من خیلی مبتدی هستم و تو همون اوایل بازی مشکل دارم.اون نگه بان هایی که باتوم و تفنگ دارن رو با مشت باید بکشم؟ اصلحه شونو گرفتم ولی باز نمی تونم از اصلحه استفاده کنم!هر دکمه ای می زنم بازم همین مشت رو نشون می ده.
tab رو بزن واز توی اون پیب بوی تفنگتو انتخاب کن .
البته میتونی دکمه ی راست موس رو هم بزنی و از مبارزه انصراف بدی ....
اهايييييييييييييي
كمك من كند ذهن نيستم ولي نميدونم چرا اينطور شد
من گير كردم هر كي كمك كنه اينو رد كنه منو شرمنده كرده ايشاا..... از بزرگي كم نشه
اينم سيو
تصحيح شدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه نظر هم بديد
يه چيزي باگ چيه
Last edited by Amir Hossein; 14-03-2009 at 21:56. دليل: هواسم نبود
سلام آقا هر جا نگاه میکنی میبینی این بازی بهترین بازی سال شده ولی تو فروم خیلی کم استقبال شده من خودم شوتر بازم اما موندم وقت بزارم این بازی را بکنم یا نه ؟ در بازی farcry 2 که زیاد تحربه خوبی نداشتم .
Last edited by toorajjj; 15-03-2009 at 18:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)