تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 275 اولاول ... 327278798081828384858692132182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 2742

نام تاپيک: اخبـــار تــلــــویــزیــون

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در گفت‌وگو با فارس؛
    دولكو: به‌دليل مشغله كاري تا به‌حال فيلم نساخته بودم

خبرگزاري فارس: كارگردان فيلم تلويزيوني «بازگشت» گفت: به ساختن فيلم علاقه دارم و حجم زياد كار تا به حال برايم مانع در ساخت فيلم بود.

«شاهرخ دولكو» كه به‌عنوان استاد دانشگاه، محقق و نويسنده و منتقد سينما و تلويزيون فعاليت دارد، درباره ساخت اولين فيلم تلويزيوني خود در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس گفت: طرح تله‌فيلم «بازگشت» دو سال پيش مورد قبول واقع شد اما من به دليل مشغله كاري كه داشتم موفق به ساخت آن نشدم تا اينكه تهيه كننده (عباس رافعي) مرا تحت فشار قرار داد تا هرچه زودتر كار ساخت آن را آغاز كنم.
    وي افزود: «بازگشت» از مضموني اجتماعي برخوردار است و در تهران، مشهد و بيابان‌هاي اطراف مشهد تصويربرداري خواهد شد.
    دولكو ادامه داد: تصويربرداري اين فيلم تلويزيوني حدود 18 تا19 روز آينده به پايان خواهد رسيد ضمن اين كه مراحل تدوين آن نيز به‌طور همزمان انجام خواهد شد.
    بنابراين گزارش، «بازگشت» داستان مردي است كه به او هفت روز مهلت داده مي‌شود تا از زندان خارج شود و مدرك بي‌گناهي خود را بياورد. او براي پيدا كردن شريك سابقش شهر تهران را زير پا مي‌گذارد و در اين راه...
    «محمد طلوعي» نويسنده داستان «بازگشت» است و ساير عوامل آن عبارتند از: مجري طرح: مصطفي مسجدي، مدير تصويربرداري: خسرودادگر، برنامه‌ريز و دستيار اول كارگردان: جواد حبيب‌زاده، مدير توليد: بهروز صحيحي،‌ عكاس: مجيد صباغ‌بهروز، طراح صحنه و لباس: رضا حاجي درويش، بازيگران: شاهرخ فروتنيان، قربان نجفي، نسرين غلامي، مريم سلطاني، ليلا ارجمند، سعيد ابراهيمي‌فر، آتيلا پسياني،‌حسين ياري و‌ رسول توكلي.
    شاهرخ دولكو ليسانس سينما در رشته تدوين و فوق ليسانس ادبيات دراماتيك است.
    او فعاليت در زمينه ساخت كليپ را از سال 1373 با اولين ويدئو كليپ رسمي به نام «برادر بي‌قراره» شروع كرد و كليپ‌هاي «جنون»، «بازگشت»، «داستان پرواز»، «سپيد و سياه» و ... را نيز ساخته كه جوايز زيادي براي وي به همراه داشته است.
    وي همچنين ساخت چندين فيلم كوتاه را در پرونده خويش دارد.

2. این کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

21 انيميشن مركز صبا دهه فجر از تلويزيون پخش مي‌شوند

خبرگزاري فارس: به مناسبت سي‌امين سالگرد انقلاب اسلامي، 21 انيميشن توليد شده در مركز صبا از شبكه‌هاي مختلف سيما روي آنتن مي‌روند.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي اداره كل پويانمايي، اين اداره كل امسال نيز همچون سال گذشته تعداد زيادي انيميشن بمناسبت سي‌امين سال انقلاب شكوهمند اسلامي براي پخش از شبكه‌هاي مختلف سيما آماده كرده است.
    بنابر اين گزارش، صبا بيست و يك عنوان انيميشن مناسبتي براي پخش در ايام الله دهه فجر از تلويزيون براي گروه‌هاي سني كودك و نوجوان مهيا كرده و آنها را به شبكه‌هاي مختلف تحويل داده است.
    اين برنامه‌ها در ايام فرخنده دهه فجر از برنامه‌هاي مختلف كودك و نوجوان سيما براي آنها پخش خواهد شد.
    برنامه‌هاي آماده شده عبارتند از:
    خاندان پهلوي به كارگرداني سعيد ترخاني
    دست‌هاي كوچك انقلاب بزرگ به كارگرداني محمد اعلمي و محمد فرامرز مقدم
    بچه‌هاي انقلاب به كارگرداني جمال‌الدين پيرخدري
    امام و كودك به كارگرداني ابراهيم گرجي
    فردا كه بهار آيد به كارگرداني علي طهماسبي
    والفجر به كارگرداني اژدر دلداده
    به سپيده‌دم به كارگرداني سيد محسن عابدي
    دست‌هاي مهربان به كارگرداني صادق جوادي
    خم ابروي او (امام خميني(ره)) به كارگرداني حسن ليث
    زمزمه‌اي كه فرياد شد به كارگرداني ابوالقاسم نظرپور
    22بهمن (سرودهاي انقلاب) به كارگرداني ژيان ديباوري
    يك پله يك پله به كارگرداني همايون رضا عطاردي
    خورشيد آزادي به كارگرداني ژيان ديباوري
    پيك آزادي به كارگرداني احمد رضا فرسينكي
    ايران زمين به كارگرداني مسعود صفري
    ورود امام به ايران به كارگرداني ژيان ديباوري
    قاب عكس امام به كارگرداني ژيان ديباوري
    گل‌هاي پيروزي به كارگرداني ژيان ديباوري
    فجر انقلاب به كارگرداني شهرزاد شاه حسيني
    22بهمن به كارگرداني فخري نژاد
    آقاي شاه به كارگرداني سعيد ترخاني.

4. این کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خاطرات «كامران نجف‌زاده» كتاب مي‌شود

خبرگزاري فارس: كامران نجف‌زاده، خبرنگار واحد مركزي خبر، قرار است مجموعه‌اي از خاطرات و نوشته‌هاي سال‌هاي اخير خود را منتشر كند.

به گزارش خبرنگار فارس، عنوان اين كتاب احتمالاً «يادداشت‌هاي كم و بيش روزانه كامران نجف‌زاده» خواهد بود.
    نجف‌زاده كار خود را از روزنامه‌نگاري آغاز كرد و از چند سال پيش در واحد مركزي خبر هم خبرنگار و هم مجري شد.
    وي برخي از شب‌ها در بخش خبري 20:30 خبرهاي منتشر شده در طول روز را براي بينندگان شبكه دو سيماي جمهوري اسلامي مي‌خواند.
    نجف‌زاده پيش از اين نيز كتابي را با عنوان «تلخه نارنج» منتشر كرده بود.

6. این کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با فيلمنامه «بيژن شيرمرز» و «احمد علي حامد»؛
    محمد موفق تله‌فيلم پليسي «بازي آخر» را مي‌سازد

خبرگزاري فارس: نگارش فيلمنامه «بازي آخر» توسط «بيژن شيرمرز» و «احمد علي حامد» آغاز شد.

به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، نگارش فيلمنامه تله فيلم، «بازي آخر» توسط بي‍‍ژن شيرمرز و احمد علي حامد در گروه فيلمنامه‌نويسان حس هفتم آغاز شد.
    بنابر اين گزارش، «بازي آخر» در ژانر پليسي نوشته مي‌شود و موضوع آن قاچاق مواد مخدر و قتل‌هاي مشكوكي است كه اتفاق مي‌افتد. «محمد موفق» كارگرداني و «داوود رسوليان» تهيه كنندگي اين تله فيلم را برعهده دارند.
    گروه فيلمنامه نويسان حس هفتم تاكنون نگارش ده تله فيلم را بر عهده داشته است كه «بچه‌هاي كوچه دوازدهم»، «باغ آيينه»، «نقره ماهي» و «پدر» از جمله آنها است.

8. این کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با بازي چنگيز وثوقي، شراره رخام، مهدي مقدم و ... هجوم بلوتوث‌ها به حريم يك بازيگر سوژه «حريم مادري» شد

خبرگزاري فارس: فيلم‌تلويزيوني «حريم مادري» به كارگرداني «نصرت‌الله قاضي مقدم» با مضمون هجوم بلوتوث‌ها به حريم يك بازيگر ساخته مي‌شود.

به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، نصرت‎الله قاضي‎مقدم اين روزها سرگرم پيش توليد فيلم تلويزيوني حريم مادري است و تقريباً بيشتر بازيگران و عوامل آن نيز قطعي شده و منتظر دريافت پروانه ساخت است.
    بنابر اين گزارش، اين فيلم پس از دريافت مجوز به‌زودي در سطح شهر تهران كليد مي‎خورد و قصه آن مربوط مي‎شود به رويا دختر جواني كه بازيگر است و ماجراي يك بلوتوث او را روان‏پريش مي‎كند و مادر او كه يك كارگردان است درگير ماجرا مي‏شود...
    تمامي بازيگران اين فيلم مشخص شده‏اند، اما براي نقش اصلي كه همان مادر است هنوز نام بازيگري مشخص نشده است.
    عوامل فيلم عبارتند از: نويسنده و كارگردان: نصرت‎الله قاضي‏مقدم، مجري‎طرح: هدايت‏الله سجادي، برنامه‎ريز و دستيار كارگردان: مژگان طباطبائي، منشي صحنه: مهناز دررودي، مديرتصويربرداري: علي بقائي، طراح صحنه و لباس: زهرا فرد كريميان، مدير توليد: سيد مرتضي شريفي، مدير تداركات: جواد شعباني، مدير صدابرداري: خسرو شيزري، چهره‎پرداز: سارا صحراپور، موسيقي متن: سعيد سام، روابط‏عمومي و دستيار دوم كارگردان: نرگس خرقاني، تهيه‏كننده: حميد رياحي.
    بازيگران اين فيلم نيز عبارتند از: شراره رخام، محبوبه بيات، مهوش وقاري، شهرزاد عبدالمجيد، زهره فكور صبور، ليلا بوشهري، پژمان عليزاده، هدايت‏ا... سجادي، فريبا مرتضوي، سوگند پرويزي، سميرا شباني، با حضور مجيد مشيري و با هنرنمايي افتخاري مهدي مقدم و با حضور افتخاري چنگيز وثوقي.

10. این کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

صوفي معاون صدا شد؛
    «حسن خجسته» معاون برنامه‌ريزي و نظارت سازمان صداوسيما شد

خبرگزاري فارس: با صدور حكمي از سوي ضرغامي، «محمد حسين صوفي» معاون صدا و «حسن خجسته» معاون برنامه‌ريزي و نظارت سازمان صدا و سيما شدند.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي صدا و سيما، طي احكام جداگانه‌اي از سوي سيد عزت الله ضرغامي رييس سازمان صدا و سيما، «حسن خجسته» به سمت معاونت برنامه‌ريزي و نظارت و «محمد حسين صوفي» به سمت معاونت صدا منصوب شدند.
    بنابر اين گزارش، «حسن خجسته» روز 24 دي ماه از سمت خود در معاونت صدا استعفا داد كه از سوي ضرغامي پذيرفته شد.
    تهيه كنندگي برنامه صبحگاهي راديو، مدير گروه اجتماعي راديو تهران، مدير شبكه استاني راديو تهران و راديو پيام، معاون صداي جمهوري اسلامي از سال 1377 تا كنون، رييس همايش بين المللي دين و رسانه (ايران 2006)، 9 دوره رييس جشنواره بين‌المللي راديو، دبير عالي همايش نقش راديو و جايگاه آن در نظام نوين ارتباطات دانشگاه تهران (دي 1381)، عضو هيأت امناي بنياد سينمايي فارابي‌ 1386، عضو هيأت تحريريه فصلنامه علمي تخصصي «نامه صادق» 1386، داور همايش ملي نهادهاي اجتماعي و همبستگي ملي 1386 و نايب رييس اتحاديه راديو تلويزيون هاي آسيا و اقيانوسيه (2007 ABU) از سوابق اجرايي خجسته است.

12. این کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به كارگرداني اكبر خواجويي؛
    «پس از سال‌ها» همزمان با توليد تدوين مي‌شود

خبرگزاري فارس: مجموعه تلويزيوني «پس از سال‌ها» به كارگرداني «اكبر خواجويي» همزمان با تصويربرداري، تدوين مي‌شود.

احمد كاشان‌چي كه تهيه كنندگي مجموعه تلويزيوني «پس از سال‌ها» را بر عهده دارد، در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس گفت: تا به حال حدود 60 درصد از كار تصويربرداري سريال در كاشان و تهران انجام شده و گروه در حال حاضر در لوكيشني موسوم به خانه سمن (فاطمه گودرزي) واقع در تهرانپارس مشغول كار هستند.
    وي افزود:تا به حال تمام بازيگران اصلي سريال نظير فريبرز قريبيان، شهره لرستاني، فاطمه گودرزي، شبنم مقدمي، عبدالرضا اكبري و ... جلوي دوربين «اكبر خواجويي» قرار گرفته‌اند و تدوين سريال نيز توسط «مهران خواجويي» آغاز شده است.
    بنابر اين گزارش، داستان مجموعه تلويزيوني «پس از سال‌ها» يك ملودرام عاشقانه است كه بين دو زمان مي‌گذرد و يك اثر تاريخي در دوران معاصر محسوب مي‌شود و كارگرداني آن را «اكبر خواجويي» را بر عهده دارد.
    سريال تلويزيوني «پس از سال‌ها» بين 15 تا 17 قسمت 45دقيقه‌اي براي پخش از شبكه سوم سيما ساخته مي‌شود و فيلمنامه آن را «محسن دامادي» نوشته است.
    فرامرز قريبيان، فاطمه گودرزي، عبدالرضا اكبري‌، شهره لرستاني، محمود عزيزي، صدرالدين حجازي، ‌حامد وحيد، سميرا حسيني، علي اسكندري، آزاده رياضي، پندار اكبري،‌ عزت الله جامعي‌ندوشن، شبنم مقدمي، زويا امامي، صفا آقاجاني، علي جاويدفر، مجيد سعيدي و نويد خداشناس بازيگران اصلي اين سريال هستند.

14. این کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

هاشمی در گفتگو با مهر: معرفی بسیج در "دیدار" / مردم دوست ندارند من را در نقش منفی ببینند

نویسنده، تهیه‌کننده، کارگردان و بازیگر مجموعه تلویزیونی "دیدار" هدف از تولید این مجموعه را معرفی مطلوب بسیج و بسیجی به نسل سوم جامعه ذکر کرد. جواد هاشمی درباره تولید "دیدار" با محوریت معرفی سازمان بسیج دانش‌آموزی به خبرنگار مهر گفت: چه کسی غیر از من باید این کار را انجام می‌‌داد؟ من خیلی با روحیات بسیج آشنا هستم و همیشه دغدغه داشته‌ام که بسیجی به طور کامل به نسل سوم معرفی شود. معتقدم حق مطلب درباره بسیجی بعد از جنگ ادا نشده، در حالی که می‌توان در کارهای نمایشی به بسیجی پرداخت.
    وی درباره اینکه آیا فیلمسازی وجود ندارد که بتواند با محوریت بسیج فیلم یا مجموعه بسازد توضیح داد: اتفاقاً فیلمسازانی داریم که بهتر از من می‌توانند کارگردانی کنند، اما کسانی که دغدغه پرداختن به این مسئله را داشته باشند خیلی کم هستند، من همیشه آماده هستم که در این باره کارهای مختلفی بسازم.
    این کارگردان درباره بازی خود در مجموعه "دیدار" در نقش مربی مدرسه گفت: ابتدا قصد نداشتم این نقش را خودم بازی کنم و حتی چند گزینه را هم به سازمان بسیج دانش‌آموزی معرفی کردم که موافقت نکردند. آنها علاقمند بودند این نقش را خودم با توجه به مقبولیت ظاهری که دارم، بازی کنم.

نسرین مقانلو در نمایی از مجموعه "دیدار"
    هاشمی ادامه داد: با توجه به اینکه نقشی که من بازی کردم حساس بود، به همین دلیل دوست داشتم با مشورت به نتیجه‌ای خوب برسم. البته من دانیال حکیمی را برای این نقش در نظر گرفته بودم، اما وقتی آمار کارهایش را گرفتم، متوجه شدم به شدت مشغول است، به همین دلیل پیشنهاد بازی را با او مطرح نکردم.
    وی درباره اینکه چرا همیشه نقش‌های مثبت بازی می‌کند و در "دیدار" هم نقش یک مربی مهربان را دارد گفت: به دلیل اینکه مردم دوست ندارند من را در نقش‌های منفی ببینند، حتی وقتی نقش‌ دوپهلو هم بازی می‌کنم مردم خیلی ناراحت می‌شوند. البته در تئاتر نقش منفی یا کمدی بازی کرده‌ام.
    کارگردان "دیدار" درباره اینکه آیا بازی در مجموعه در کنار کارگردانی باعث نشده تمرکزش کمتر شود گفت: مسلماً هر وقت کارگردانی در اثر خودش بازی می‌کند تمرکزش کم می‌شود، مگر آنکه دستیاران خوبی داشته باشد. من معمولاً در کارهای خودم کمتر بازی کرده‌ام. می‌دانم کارگردانی همزمان با بازیگری به کار لطمه می‌زند و در "دیدار" هم بازی من لطمه خورده است.
    هاشمی درباره شخصیت‌پردازی کمرنگ شخصیت‌های مهران رجبی، نسرین مقانلو و غلامحسین لطفی گفت: به نظرم اینطور نیست. زمانی که فیلمنامه را می‌نوشتم از ابتدا همان بازیگران را مد نظر داشتم و نقش‌ها را برای آنها نوشتم. البته برای نقش رجبی نامزد اولم اکبر عبدی بود که به توافق نرسیدم.
    مجموعه تلویزیونی "دیدار" از شبکه سه پخش می‌شود و در آن مهران رجبی، عزت‌الله رمضانی‌فر، نسرین مقانلو، غلامحسین لطفی، ارژنگ امیرفضلی، علی صالحی، سولماز آقمقانی، آتش تقی‌پور، ابوالفضل همراه، احمد ایراندوست، محمدعلی کیانی و مجید اکبری بازی کرده‌اند.
    مهدی عطاران رضایی، محمدرضا زادسرور، سوگند قلیزاده، محمد اسماعیلی و سینا احمدی نشاط بازیگران نوجوان این مجموعه هستند که در خلاصه داستان آن آمده است: حمید نوجوانی 13 ساله است که از روی کنجکاوی در زیرزمین خانه لباسی خونی که جای گلوله دارد پیدا می‌کند. حس کنجکاوی او در یافتن این پیراهن سرآغاز اتفاق‌ها و ماجراهایی تازه می‌شود.
    عوامل "دیدار" عبارتند از مجری طرح و مدیر تولید: محمود محمدطائمه، برنامه‌ریز و طراح صحنه و لباس: سیامک کاشف آذر، دستیار کارگردان: شاهین صمدپور، مدیر مالی: عباس دلدار، مدیر روابط عمومی: مجید بهره‌مند، منشی صحنه: محبوبه نظری، مدیر تصویربرداری: علی ملکی، طراح گریم: علی خورشید و صدابردار: حمید دژاکام.

16. این کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

"ارواح" روی آنتن شبکه تهران می‌رود

فیلم سینمایی "ارواح" فردا 29 دی ساعت 22:30 در قالب برنامه سینما پنج از شبکه تهران پخش می‌شود. به گزارش خبرنگار مهر، این فیلم 96 دقیقه‌ای را سال 2006 نیک برومفیلد ساخته که پارسال فیلم تحسین‌شده "نبرد حدیثه" را درباره کشتار 24 عراقی به دست آمریکایی‌ها کارگردانی کرد.
    ماجراهای واقعی این فیلم درباره کارگران مهاجر چینی در انگلستان است. زنی جوان به نام آی کین با پرداخت 25 هزار دلار به صورت قاچاق به انگلستان می‌رود تا کار کند. پس از رسیدن به این کشور، او زندگی جدید را با یازده نفر از هموطنانش آغاز می‌کند. آنها در کارخانه‌های غذاسازی کار می‌کنند، اما به دلیل کم بودن حقوق کارهای دیگر نیز انجام می‌دهند.
    آی کین لین، ژه وی، ژان یو و مان کین وی بازیگران این فیلم بریتانیایی هستند. "ارواح" اولین بار در دنیا در بخش مسابقه جشنواره سن سباستین 2006 پخش شد و یک جایزه نیز از این جشنواره دریافت کرد. این فیلم در جشنواره فیلم ساندنس نیز در بخش سینمای جهان نامزد دریافت جایزه بزرگ هیئت داوران بود.
    "ارواح" به مدیریت علیرضا باشکندی و گویندگی فریبا رمضانپور، آزیتا لاچینی، معصومه آقاجانی، مژگان عظیمی، شهروز ملک‌آرایی، آزیتا یاراحمدی، ظفر گرایی و تورج نصر برای شبکه تهران دوبله شد.

18. این کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

"آبیجان" از شبکه چهار پخش می‌شود

فیلم سینمایی "آبیجان" به کارگردانی ساتیاجیت رای یکشنبه 29 دی ساعت 20:30 در قالب برنامه سینما اقتباس از شبکه چهار پخش می‌شود. به گزارش خبرنگار مهر، درام "آبیجان" به کارگردانی رای فیلمساز سرشناس هندی تولید سال 1962 و مدت زمان آن 150 دقیقه است. او این فیلم را بر مبنای رمانی از تاراشانکار بانرجی ساخت و سومیترا چاترجی، وحیده رحمان و روما گوا تاکورتا در آن بازی می‌کنند.
    داستان درباره مردی سرخورده به نام نارسینگ است که وقتی پلیسی فاسد جواز تاکسی او را باطل می‌کند، به ناچار درخدمت یک تاجر مشکوک در می‌آید که او را وارد کار خرید و فروش مواد مخدر می‌کند و ...
    رای سال 1921 در کلکته در خانواده ای هنرمند به دنیا آمد و در دوران جوانی پس از یک ملاقات با ژان رنوار، فیلمساز نامدار فرانسوی و دیدن فیلم "دزد دوچرخه"، یکی از آثار شاخص سینمای نئورئالیسم ایتالیا، به فیلمسازی علاقمند شد.
    او در طول دوران فیلمسازی خود در مجموع 37 فیلم ساخت که تعدادی از آنها از جمله سه‌گانه "آپو" شامل "پاتر پانچالی"، "آپاراجیتو" و "دنیای آپو" از فیلم‌های کلاسیک تاریخ سینما هستند. این سه‌گانه درباره دوران کودکی، آموزش و بلوغ یک جوان بنگالی در سال‌های اول قرن بیستم است. رای کتاب‌های بسیار نیز نوشته که به زبان‌های دیگر نیز ترجمه شده است.

20. این کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •