نمیدونستم کجا این برنامه رو معرفی کنم برای کسانی که نمیتونن فایلهای دریافتی بلوتوث رو ببینن از این برنامه کم حجم استفاده کنن تا مشکلشون حل بشه :
![]()
دانلود :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیدونستم کجا این برنامه رو معرفی کنم برای کسانی که نمیتونن فایلهای دریافتی بلوتوث رو ببینن از این برنامه کم حجم استفاده کنن تا مشکلشون حل بشه :
![]()
دانلود :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام بزرگ بودن گوشی آزار دهنده نیست و آیا این گوشی برنامه های نرم افزاری و بازی دارد ؟![]()
اتفاقا چون باریکه و سطح براقی هم داره به راحتی توی جیب جا میگیره و اصلا زیاد اذیت کننده نیس
تا دلت بخواد برنامه و بازی داره اونم با کیفیتهای بالا و واقعا گرافیکی طوری که به غیر از psp لنگه شو نبینی[
Last edited by payamf1; 12-06-2010 at 19:10.
شنیدین که میگن lcd آیفون 4 مشکل داره و لکه های زردرنگ روش بوجود میاد ؟
سلام دوستام منو به عنوان دوست جدید خود بپزیرید یک سوال داشتم
با انلاک کردن iphone 3g میاد imie رو تغییر میده درسته ؟ اگر گوشی خدایی نکرده دزدیده بشه و جعبه ببریم مخابرات IMEI جعبه با گوشی فرق میکنه دستمون به جایی بند هست چند وقت پیش یکی از اقوامم این بالا سرش اومد هنوز خبری نشده از گوشیش با اینکه جعبه رو برده
دوستان اگر گوشی انلاک شده باشه IMEI تغییر خواهد کرد ؟ یعنی اون چیزی که تو ستیگ نشون میده با روی گوشی و جعبه دیگه نمیخونه ؟![]()
نه همچین اتفاقی نمیوفته فقط یکسری تغییرات در گوشی ایجاد میشه که بتونه با هر سیم کارتی کار بکنه.
دوستان من سرویس شدم هر سری که گوشی رو وصل میکنم ituns شروع میکنه synch کردن هنگ میکنه یک آهنگ نتونستم هنوز کپی کنم
سلام دوستان
من می خواستم از دفترچه تلفن داخل گوشی روی کامپیتر بکآپ بگیرم . هرچی ور رفتم نشد لطفا یه توضیحی بدید
روی آیکون ایفونت کلیک راست کن و backup کن
این طوری همه چیز بک آپ گرفته میشه (تقویم ، note و دفترچه تلفن و ...)
---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------
روی آیکون ایفونت کلیک راست کن و backup کن
این طوری همه چیز بک آپ گرفته میشه (تقویم ، note و دفترچه تلفن و ...)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)