یونس جان چه دردسری داره ؟ فقط چند تا افکت نیست. اگه بری تو بحرش تغییرات زیادی هست هر چند شاید واسه خیلی ها اصلا فرقی نداشته باشه چون استفاده ای نمیکنن از گوشی ولی یه چیزایی بهش اضافه شده که قبلا فقط با نصب برنامه اونم به صورت ناقص ممکن بود. اما الان خود سیستم عامل در اختیارت میزاره. من که با n81 مقایسه کردم از نظر امکانات سیستم عامل و منوها انگار n81 جاوا بود در برابر این...عوضش نميگي اين FP2 بودن چقدر دردسرش بيشتره؟ فقط به خاطر چنتا افكت ؟؟يا امكان ديگه اي هم داره من نميدونم؟
زیادم ماه نیست : دی حساسیتش رو بی خیال اون تاخیرش آدمو ضایع میکنه. نمیگم سنسور چیز بده . اما خوب از اون امکاناتیه که جذابیت موقت داره.اون سنسور هم مثل ماه عمل ميكنه و با آپديت حساسيتش بيشتر هم ميشه...fm هم يه بابايي قراره برام از كيش بياره..ببينم گير مياره يا نه..
از لوازم اکسترنال متنفرم : دی چون خود گوشی رو هم با زور با خودم اینور اونور میبرم چه برسه به .... به نظر من fm اکسترنال نگیری بهتره. درسته گفتم کارایی داره ولی دیگه اونقدر ارزش نداره بری اکسترنالشو بگیری. روی گوشی باشه چیز خوبیه نباشه هم که هیچی....
منظورت چیپست گرافیکه ؟ خوب اون به درد بازیخورها میخوره... اونم بازی های سنگین انگیج وگرنه واسه کاربردها معمولی نیازی بهش نیست. من که اصلا اعتقادی ندارم مثلا رو گوشی فیفا 2008 نصب کنم بعدش بشینم فوتبال بازی کنم. شاید واسه نشون دادن به اینو اون جالب باشه اما بازی کردن بازی های سنگین و گرافیکی با گوشی زجرآوره... به نظرم بازی های فکری و سبک مثل سوداکو یا شطرنج و پاسور خیلی بهتره.... اما در مورد رم یه سوال... رم n78 رو نوشتن 96 مگابایت اما تا اونجا که من دیدم فقط 88 مگابایته... حالا واسه n82 که 128 واقعیش چه قدره ؟ولي كلا" بگيريم 78 نه چيپ داره..نه رام درست حسابي داره...
اصلا پیچیده نیست... با 6600 هم کار کرده باشی راحت میتونی در عرض نهایتا یکی دو روز ته و توشو در بیاری. در ضمن سیمبین زیباتری نداره فقط کاراتر هم هست.البته از لحاظ زیبایی برتری خاصی نداره غیر از اون تم افکت ها که واقعا کلاس کاری گوشی رو بالا میبره. یکی از تم افکتهاش که خیلی جالبه وقتی مثلا دوربین رو روشن میکنی صفحه جاری در حال چرخیدن دور میشه و صفحه مربوط به دوربین هم به همین صورت در حال چرخش نزدیک میشه کلا چیز با کلاسیه.از اونور سيمبين پيچيده و در عين حال زيباتر داره...با ترنسميتر كه اكسترنالش هست...
دقیقا ... من یکی که به این مورد اعتقاد خاصی دارم. آدمای بی سوادی که میرن پولشونو دور میریزن مثلا n95 میخرن دو سال دستشونه و گوشی کهنه میشه اما یه بارم مثلا جی پی اس گوشی رو روشن نکردن ببینن چی هست اصلا ؟حالا نميخوام كشش بدم ولي هر كارايي واسه يكي بدرد ميخوره...شايد 78 بيشتر از 82 به كارت بياد...
شاید نه حتما n78 بیشتر به کارم میاد. الان گوشی بدون fm ترنسمیتر منو دچار افسردگی میکنه.