تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 216 اولاول ... 327278798081828384858692132182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 2152

نام تاپيک: کلوپ N78

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

عوضش نميگي اين FP2 بودن چقدر دردسرش بيشتره؟ فقط به خاطر چنتا افكت ؟؟يا امكان ديگه اي هم داره من نميدونم؟
    یونس جان چه دردسری داره ؟ فقط چند تا افکت نیست. اگه بری تو بحرش تغییرات زیادی هست هر چند شاید واسه خیلی ها اصلا فرقی نداشته باشه چون استفاده ای نمیکنن از گوشی ولی یه چیزایی بهش اضافه شده که قبلا فقط با نصب برنامه اونم به صورت ناقص ممکن بود. اما الان خود سیستم عامل در اختیارت میزاره. من که با n81 مقایسه کردم از نظر امکانات سیستم عامل و منوها انگار n81 جاوا بود در برابر این...

اون سنسور هم مثل ماه عمل ميكنه و با آپديت حساسيتش بيشتر هم ميشه...fm هم يه بابايي قراره برام از كيش بياره..ببينم گير مياره يا نه..
    زیادم ماه نیست : دی حساسیتش رو بی خیال اون تاخیرش آدمو ضایع میکنه. نمیگم سنسور چیز بده . اما خوب از اون امکاناتیه که جذابیت موقت داره.
    از لوازم اکسترنال متنفرم : دی چون خود گوشی رو هم با زور با خودم اینور اونور میبرم چه برسه به .... به نظر من fm اکسترنال نگیری بهتره. درسته گفتم کارایی داره ولی دیگه اونقدر ارزش نداره بری اکسترنالشو بگیری. روی گوشی باشه چیز خوبیه نباشه هم که هیچی....

ولي كلا" بگيريم 78 نه چيپ داره..نه رام درست حسابي داره...
    منظورت چیپست گرافیکه ؟ خوب اون به درد بازیخورها میخوره... اونم بازی های سنگین انگیج وگرنه واسه کاربردها معمولی نیازی بهش نیست. من که اصلا اعتقادی ندارم مثلا رو گوشی فیفا 2008 نصب کنم بعدش بشینم فوتبال بازی کنم. شاید واسه نشون دادن به اینو اون جالب باشه اما بازی کردن بازی های سنگین و گرافیکی با گوشی زجرآوره... به نظرم بازی های فکری و سبک مثل سوداکو یا شطرنج و پاسور خیلی بهتره.... اما در مورد رم یه سوال... رم n78 رو نوشتن 96 مگابایت اما تا اونجا که من دیدم فقط 88 مگابایته... حالا واسه n82 که 128 واقعیش چه قدره ؟

از اونور سيمبين پيچيده و در عين حال زيباتر داره...با ترنسميتر كه اكسترنالش هست...
    اصلا پیچیده نیست... با 6600 هم کار کرده باشی راحت میتونی در عرض نهایتا یکی دو روز ته و توشو در بیاری. در ضمن سیمبین زیباتری نداره فقط کاراتر هم هست.البته از لحاظ زیبایی برتری خاصی نداره غیر از اون تم افکت ها که واقعا کلاس کاری گوشی رو بالا میبره. یکی از تم افکتهاش که خیلی جالبه وقتی مثلا دوربین رو روشن میکنی صفحه جاری در حال چرخیدن دور میشه و صفحه مربوط به دوربین هم به همین صورت در حال چرخش نزدیک میشه کلا چیز با کلاسیه.

حالا نميخوام كشش بدم ولي هر كارايي واسه يكي بدرد ميخوره... شايد 78 بيشتر از 82 به كارت بياد...
    دقیقا ... من یکی که به این مورد اعتقاد خاصی دارم. آدمای بی سوادی که میرن پولشونو دور میریزن مثلا n95 میخرن دو سال دستشونه و گوشی کهنه میشه اما یه بارم مثلا جی پی اس گوشی رو روشن نکردن ببینن چی هست اصلا ؟

شاید نه حتما n78 بیشتر به کارم میاد. الان گوشی بدون fm ترنسمیتر منو دچار افسردگی میکنه.

2. 2 کاربر از M.etallic.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ولي كلا" بگيريم 78 نه چيپ داره..نه رام درست حسابي داره...
    و
    منظورت چیپست گرافیکه ؟ خوب اون به درد بازیخورها میخوره... اونم بازی های سنگین انگیج وگرنه واسه کاربردها معمولی نیازی بهش نیست.
    من پی اس پی دارم و هیچوقت لازمم نمیشه با گوشی بازی کنم. پس میتونم بگم این قابلیت برا من مهم نیست؟ یا جای دیگه ای هم واقعا کاربرد داره؟

پروفشنال [ali]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

سلام
    دوستان شما وقتی باتری رو بر می دارین نوشته مید این چه کشوری؟

درمورد آپدیت به آخرین ورژن آیا باید گوشی رو به یو اس بی وصل کنم و بعد nsu را اجرا کنم تا آپدیت انجام بگیره و مراحل بعدی حالا می خواوم بدونم آخرین ورژن زبان فارسی داره یا نه که الکی دانلود نکنم!
    توی موبایلستان یک فایل آپدیت هست که کدش با گوشی من نمی خونه آیا فایل های آپدیت با کد گوشی من به طور مجزا جای دیگری هست؟

با تشکر

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

سلام
    دوستان شما وقتی باتری رو بر می دارین نوشته مید این چه کشوری؟

درمورد آپدیت به آخرین ورژن آیا باید گوشی رو به یو اس بی وصل کنم و بعد nsu را اجرا کنم تا آپدیت انجام بگیره و مراحل بعدی حالا می خواوم بدونم آخرین ورژن زبان فارسی داره یا نه که الکی دانلود نکنم!
    توی موبایلستان یک فایل آپدیت هست که کدش با گوشی من نمی خونه آیا فایل های آپدیت با کد گوشی من به طور مجزا جای دیگری هست؟

با تشکر
    همه چیز در مورد آپدیت اینجا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

اتفاقا من با این گوشی خیلی حال میکنم.به زودی هم ایشالا یه آپدیت جدید براش میاد که تمام مشکلات نرم افزاری و حل میکنه.قابلیت تم افکتش هم که کلاس خاصی داده به گوشی.من با n82 هم کار کردم.اونم گوشی بدی نیست.البته این هم ناگفته نمونه که یه سری برنامه های جاوا که رو n82 نصب میشند رو n78 نصب نمی شن.به خاطر fp2 بودنش

یونس جان چه دردسری داره ؟ فقط چند تا افکت نیست. اگه بری تو بحرش تغییرات زیادی هست هر چند شاید واسه خیلی ها اصلا فرقی نداشته باشه چون استفاده ای نمیکنن از گوشی ولی یه چیزایی بهش اضافه شده که قبلا فقط با نصب برنامه اونم به صورت ناقص ممکن بود. اما الان خود سیستم عامل در اختیارت میزاره. من که با n81 مقایسه کردم از نظر امکانات سیستم عامل و منوها انگار n81 جاوا بود در برابر این...

زیادم ماه نیست : دی حساسیتش رو بی خیال اون تاخیرش آدمو ضایع میکنه. نمیگم سنسور چیز بده . اما خوب از اون امکاناتیه که جذابیت موقت داره.
    از لوازم اکسترنال متنفرم : دی چون خود گوشی رو هم با زور با خودم اینور اونور میبرم چه برسه به .... به نظر من fm اکسترنال نگیری بهتره. درسته گفتم کارایی داره ولی دیگه اونقدر ارزش نداره بری اکسترنالشو بگیری. روی گوشی باشه چیز خوبیه نباشه هم که هیچی....

منظورت چیپست گرافیکه ؟ خوب اون به درد بازیخورها میخوره... اونم بازی های سنگین انگیج وگرنه واسه کاربردها معمولی نیازی بهش نیست. من که اصلا اعتقادی ندارم مثلا رو گوشی فیفا 2008 نصب کنم بعدش بشینم فوتبال بازی کنم. شاید واسه نشون دادن به اینو اون جالب باشه اما بازی کردن بازی های سنگین و گرافیکی با گوشی زجرآوره... به نظرم بازی های فکری و سبک مثل سوداکو یا شطرنج و پاسور خیلی بهتره.... اما در مورد رم یه سوال... رم n78 رو نوشتن 96 مگابایت اما تا اونجا که من دیدم فقط 88 مگابایته... حالا واسه n82 که 128 واقعیش چه قدره ؟

اصلا پیچیده نیست... با 6600 هم کار کرده باشی راحت میتونی در عرض نهایتا یکی دو روز ته و توشو در بیاری. در ضمن سیمبین زیباتری نداره فقط کاراتر هم هست.البته از لحاظ زیبایی برتری خاصی نداره غیر از اون تم افکت ها که واقعا کلاس کاری گوشی رو بالا میبره. یکی از تم افکتهاش که خیلی جالبه وقتی مثلا دوربین رو روشن میکنی صفحه جاری در حال چرخیدن دور میشه و صفحه مربوط به دوربین هم به همین صورت در حال چرخش نزدیک میشه کلا چیز با کلاسیه.

دقیقا ... من یکی که به این مورد اعتقاد خاصی دارم. آدمای بی سوادی که میرن پولشونو دور میریزن مثلا n95 میخرن دو سال دستشونه و گوشی کهنه میشه اما یه بارم مثلا جی پی اس گوشی رو روشن نکردن ببینن چی هست اصلا ؟

شاید نه حتما n78 بیشتر به کارم میاد. الان گوشی بدون fm ترنسمیتر منو دچار افسردگی میکنه.
    راستی شما چیکار کردی؟مشکل گوشیت حل شد؟

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

راستی شما چیکار کردی؟مشکل گوشیت حل شد؟
    فعلا حل شده... ممنون بابت راهنماییت...

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

منظورم دردسر هكش بود به اضافه انگيج...

چرا اكسترنال بده؟ اوني كه ميگم يه قطعه 1 در 3 سانته...من بد جوري اسير اين ترنسميترم...

اونجور كه من ازفروم نوكيا ديدم...78 فقط 48 مگ رام داره...82 هم 90 مگ رام داره...

من 78 كار كردم...اولي ننفري بودم تو p30 كه خريدمش..با قيمت 540 تومان...منو هاش واقعا" زيبا هستند...

در كل بات موافقم...كمتر كسيتو ايران گوشي ميخره و مثل ما از حداكثر كارايي ممكن بهره ميبره..

شاد باشي محمد جون...

و

من پی اس پی دارم و هیچوقت لازمم نمیشه با گوشی بازی کنم. پس میتونم بگم این قابلیت برا من مهم نیست؟ یا جای دیگه ای هم واقعا کاربرد داره؟
    متوجه منظورت نشدم...واضح تر بگو...

9. 2 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

منظورم اینه که غیر از اینکه مثل گوشی های چیپ دار (ان 82 مثلا) نمیشه باهاش بازی کرد مشکل دیگه ای نداره؟ این چیپ ست گرافیکی نداشتن فقط تو بازی خودش رو نشون میده دیگه؟ درسته؟ من بازی رو اصلا کاری ندارم. اینجوری من میتونم ان78 انتخاب کنم یا یچی دیگه بگیرم بهتره؟

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

اونجور كه من ازفروم نوكيا ديدم...78 فقط 48 مگ رام داره...82 هم 90 مگ رام داره...
    اون حافظه رم خالیه...در اصل n82 : 128 و n78 : 96 مگ رم داره! که یه مقداریش به خاطر نرم افزار های اصلی خود سیستم اشغال میشه و مثلا برای n78 ، 48 مگ می مونه! (من که 6120 دارم ، رم اصلی گوشیم : 48 مگ و خالیش حدود 15-20 مگ هست!)

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

منظورم اینه که غیر از اینکه مثل گوشی های چیپ دار (ان 82 مثلا) نمیشه باهاش بازی کرد مشکل دیگه ای نداره؟ این چیپ ست گرافیکی نداشتن فقط تو بازی خودش رو نشون میده دیگه؟ درسته؟ من بازی رو اصلا کاری ندارم. اینجوری من میتونم ان78 انتخاب کنم یا یچی دیگه بگیرم بهتره؟
    آها...
    آره ميتوني البتهمن شنيدم تو كاراي گرافيكي مثلا" زوم عكس هم تاثير داره و لي اونقدرا هم محسوس نيست...

اون حافظه رم خالیه...در اصل n82 : 128 و n78 : 96 مگ رم داره! که یه مقداریش به خاطر نرم افزار های اصلی خود سیستم اشغال میشه و مثلا برای n78 ، 48 مگ می مونه! (من که 6120 دارم ، رم اصلی گوشیم : 48 مگ و خالیش حدود 15-20 مگ هست!)
    منم منظورم رام در دسترس بود ديگه...

13. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •