عزیز من وقتی 4870 داری چرا میری طرف این کارتی که کلا از رده خارج شده و خییییلی ضعیفتر از 4870 هست؟
این غول رو ول کردی رفتی طرف 8600؟!؟!
عزیز من وقتی 4870 داری چرا میری طرف این کارتی که کلا از رده خارج شده و خییییلی ضعیفتر از 4870 هست؟
این غول رو ول کردی رفتی طرف 8600؟!؟!
سلام
بچه ها من این در رو چطور باز کنم ؟ اصلا باز نمیشه اونی که پشت اون انبار هست ..
در ضمن این بازی خیلی خسته کننده است !
سیستم ساعتش هم انگار که نه انگار تکون نمیخوره !
عکس بزار چون خیلی در هست
بزار بری جلوتر قشنگ میشه
2 تا سيستم دارم يكي تو خونه اون يكي........مل تو خونه 4870 هستش
امروز بازی رو نصب کردم
نو آوری نسبت به نسخه قبل خیلی زیاد شدهههههه و دیگه خطی نیست...
گرافیکشم خوبه.بیخود چیز میز اضافه نکردن بهش که کارت گرافیکها باهاش مشکل نداشته باشن.در حد قابل قبول و خوبیه.
ولی کاش محیطش مثل نسخه قبلی سرسبز و جذابتر بود نه صحرایی
فعلا که زیاد بازی نکردم.نظرات بعدی رو میزارم بعد یه مدت که بازی کردم![]()
سلام دوستان
من که کلا دارم لذت می برم. به زودی هم COD5 رو کنارش نصب می کنم ببینیم چی میشه. فکر کنم بی خیال میان ترمای این ترم باید بشیم
یه سوال دارم
کسی می دونه این Map Editor و Benchmark ایا بازی که همراش نصب میشن به چه درد می خورن؟ در ضمن Benchmark برای من باز نمیشه و ارور میده
ممنون
FC2BenchmarkTool.exe - ابزار تست اجرای بازی که در حین انجام تست موارد زیر (و بعد از تست به صورت نمودار) نشون میده :
FPS, تعداد فریم در ثانیه
Frame, تعداد فریم های سپری شده
Time, تعداد زمان سپری شده بر حسب ثانیه
FC2Editor.exe - برنامه ساخت نقشه که برای مود چند نفره کاربرد داره.
ایراد نمایش داده شده رو بیان کنین.
دوستان خواهش می کنم به این نکته زیر دقت کنید تا هم موجب سردرگمی خودتون و همی تو ضیحات اضافه ما نشید
شما این لینک رو باز کن:
از اونجا Geforce 8 Series و ویندوز دلخواهتو انتخاب کن و دکمه ی Search رو بزن.بعدش هم که Download .ولی FarCry 2 اصلا ارزش نصب رو هم نداره.من بعد از حدود 16% بازی رو از رو سیستمم پاک کردم.در حال حاضر بازی فقط Cod: World At Warکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Sharmane Tooye In Systemam Farsi Nemitoonam Type Konam...Bacheha Tooye Ye Marhale Gir Kardam Ke Taghriban Hamoon Marahele Avale bazi hast.....Hamoonjayee ke ye 100 Taye adam Mirize Roo saro kalat.....Harchi Mikosham Eyne Mooro Malakh Mirizan....Oon Bala Ham Ye Chizi Neveshte Ghermeze Faghat Kalame Avalesh ke Neveshte Escape Ro Yadame...Lotfan Rahnamayee Konid.........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)