من چه جوری باید گوشیم رو اپدیت کنم؟
میشه ادرس فایلهایی که لازم دارم هم بدین
ممنون
من چه جوری باید گوشیم رو اپدیت کنم؟
میشه ادرس فایلهایی که لازم دارم هم بدین
ممنون
ممنون از راهنماييتون،
اين پچ مخصوص را از كجا گير بياورم و چطور اجرا كنم؟ من از hellox استفاده كردم.
ت. بخش هك قسمت پچ هاي كاربردي .آموزش هم داره
ياعلي
مي توني يه سر به اينجا بزن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببين اين نرم افزار جواب ميده :
بعد نصب ريست كن ورو سايلنت تست كن .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ياعلي
با سلام خدمت همه دوستان
من وقتي مي خواهم فايلهاي با پسوند swf را در گوشي اجرا كنم در برخي موارد خطاي كمبود حافظه كافي مي دهد
در اين موارد بايد چه كرد
نرم افزارهای که در حال اجرا هستن رو ببندید!!
در ضمن از چه ورژنی استفاده می کنید؟؟
سلام . طبق راهنمایی شما دوست عزیز من می خواستم گوشی رو مستر ریست کنم که نشد ! وقتی می خوام مستر ریست کنم یه Lock Code ازم می خواد که من باید اونو وارد کنم . نمی دونم چه کدی رو باید بزنم ! هرچی پین و اینا رو می زنم قبول نمیکنه ! مثل اینکه یه کد پنج رقمیه ! حالا من چه کدی رو باید بزنم تا بتونم ریست کنم ؟
راستی ؛ بعد از مستر ریست فقط Phone Memory از بین میره دیگه !؟
اگه كد رو تغيير نداده باشين 12345 هست!سلام . طبق راهنمایی شما دوست عزیز من می خواستم گوشی رو مستر ریست کنم که نشد ! وقتی می خوام مستر ریست کنم یه Lock Code ازم می خواد که من باید اونو وارد کنم . نمی دونم چه کدی رو باید بزنم ! هرچی پین و اینا رو می زنم قبول نمیکنه ! مثل اینکه یه کد پنج رقمیه ! حالا من چه کدی رو باید بزنم تا بتونم ریست کنم ؟
راستی ؛ بعد از مستر ریست فقط Phone Memory از بین میره دیگه !؟
قاعدتا فقط فون مموري رو فرمت مي كنه...شما براي احتياط مموري رو از گوشي خارج كنيد!
دوستان دستم به دامنتون ...
من مستر ریست هم کردم ولی بازم درست نشد . این آیکون لعنتی اس.ام.اس هنوز داره چشمک میزنه ! مثل اینکه گوشی با فرستادن اس.ام.اس هم مشکل داره ! لطفا کمک کنید تا درستش کنم ... اصلا عجب کاری کردم آپدیت کرد گوشی رو ! داشتیم زندگیمون رو می کردیم ها...
دوستان لطفا راهنمایی کنید ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)